אני חושבת שהיא עדיין שם.
T ThE LiTTle LaDy New member 28/4/06 #81 ../images/Emo28.gif ואת זה לא. סתם,לא ידעתי שומדבר,כי לא ניסיתי.
S SummerNightCity New member 26/4/06 #10 ../images/Emo41.gif רמז רביעי ../images/Emo41.gif Men! I Feel Like A Women.
S SummerNightCity New member 26/4/06 #11 ../images/Emo180.gif תשובה לרמז רביעי ../images/Emo180.gif גם על זה עלו. ה Men הודגש כדי להוביל אתכם לפורום בנים בלבד, שם נמצאה לה אבוני החשה כל כך נשית, עם האות ה'.
../images/Emo180.gif תשובה לרמז רביעי ../images/Emo180.gif גם על זה עלו. ה Men הודגש כדי להוביל אתכם לפורום בנים בלבד, שם נמצאה לה אבוני החשה כל כך נשית, עם האות ה'.
S SummerNightCity New member 26/4/06 #26 את בכלל לא שלחת לי מסר. ../images/Emo10.gif כן, היו קצת בעיות עם הפורום הזה, לפי מה שהבנתי כמה זמן התמונה עוד הייתה שם, אולי איחרת.
את בכלל לא שלחת לי מסר. ../images/Emo10.gif כן, היו קצת בעיות עם הפורום הזה, לפי מה שהבנתי כמה זמן התמונה עוד הייתה שם, אולי איחרת.
I IkMfNiY New member 26/4/06 #35 זה לא היה כזה פשוט ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif מצאתי את זה די במקרה יעל
S SummerNightCity New member 26/4/06 #12 ../images/Emo41.gif רמז חמישי ../images/Emo41.gif ויוה לניצחון.
S SummerNightCity New member 26/4/06 #13 ../images/Emo180.gif תשובה לרמז חמישי ../images/Emo180.gif אין לי כח להמשיך ולציין שעלו על זה, כיוון שמצאו הכל חוץ משתי התמונות הראשונות. הדיוות המנצחות התאחדו- אווה התארחה בגלריית פורום דנה אינטרנשונל, עם האות ב'.
../images/Emo180.gif תשובה לרמז חמישי ../images/Emo180.gif אין לי כח להמשיך ולציין שעלו על זה, כיוון שמצאו הכל חוץ משתי התמונות הראשונות. הדיוות המנצחות התאחדו- אווה התארחה בגלריית פורום דנה אינטרנשונל, עם האות ב'.
I IkMfNiY New member 26/4/06 #38 גמני חשבתי על ויוה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif בהתחלה ^^ ואז חברה שלי אמרה לי "אולי יש משהו בגלריה של דנה אינטרנשיונל" ואז הבנתי ויוה, דיוה, אווה :X יעל
גמני חשבתי על ויוה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif בהתחלה ^^ ואז חברה שלי אמרה לי "אולי יש משהו בגלריה של דנה אינטרנשיונל" ואז הבנתי ויוה, דיוה, אווה :X יעל
S SummerNightCity New member 26/4/06 #14 ../images/Emo41.gif רמז שישי ../images/Emo41.gif פול של אישיות, עוצמה ויופי.
S SummerNightCity New member 26/4/06 #15 ../images/Emo180.gif תשובה לרמז שישי ../images/Emo180.gif [אחד הקלים לא? ] אנגלית, פול = מלא. מלא+אישיות+יופי. 1+1=2. = טוקרה + שמנות ויפות, עם האות ו' [השנייה, יש כבר ו' אחת].
../images/Emo180.gif תשובה לרמז שישי ../images/Emo180.gif [אחד הקלים לא? ] אנגלית, פול = מלא. מלא+אישיות+יופי. 1+1=2. = טוקרה + שמנות ויפות, עם האות ו' [השנייה, יש כבר ו' אחת].