וואו אלפי תודות..נהנית לצפות
Y yafit1305 New member 13/5/09 #12 רכילות ברייטינג ברייטינג של השבוע . יש תמונת פפארצי של מירי נוסעת על אופניים (אין לי איך לסרוק) מה שמצחיק שבאותו עמוד בתמונה לידה יש פפארצי של בן דוד שלי...
רכילות ברייטינג ברייטינג של השבוע . יש תמונת פפארצי של מירי נוסעת על אופניים (אין לי איך לסרוק) מה שמצחיק שבאותו עמוד בתמונה לידה יש פפארצי של בן דוד שלי...
I I מ י ר ב I New member 14/5/09 #17 זה מסוכן נורא יש מצב שמירי בכלל לא ראתה שהאור אדום אבל צריך ממש להזהר.יש מטורפים לצערנו.
ה הילה 201 New member 15/5/09 #35 ../images/Emo51.gifורד ויפית..אחד הדברים שאני הכי נהנית לראות..מירי באופניים ...איזה כיף לראות אותה מאושרת...
../images/Emo51.gifורד ויפית..אחד הדברים שאני הכי נהנית לראות..מירי באופניים ...איזה כיף לראות אותה מאושרת...
A almog9 New member 14/5/09 #13 הכתף של תל אביב מישהו יכול לתלוש בקשה את האודיו של הקטע מצמדים? אני רוצה שזה יהיה לי ב-MP ויש רק את הקובץ בפליקס למישהו יש את האודיו של זה?
הכתף של תל אביב מישהו יכול לתלוש בקשה את האודיו של הקטע מצמדים? אני רוצה שזה יהיה לי ב-MP ויש רק את הקובץ בפליקס למישהו יש את האודיו של זה?
מ מורושית2 New member 14/5/09 #25 אוף רק אני לא מתה על השיר הזה..? כאילו.. נחמד. קרן פלסי כזה, צפוי. מירי מבצעת טוב כרגיל. הוא חייב להיות בדיסק חח?
אוף רק אני לא מתה על השיר הזה..? כאילו.. נחמד. קרן פלסי כזה, צפוי. מירי מבצעת טוב כרגיל. הוא חייב להיות בדיסק חח?
A almog9 New member 15/5/09 #31 אפילו הגרסא הלא איכותית ממש תעזור לי אני ממש אודה לך אם תעלי לי את זה לקישוור הורדהה בבקשההה
V viko222 New member 15/5/09 #37 פרנציפ לא יעלה../images/Emo46.gif אני בן!!! חחח ואין לי מושג איך מעלים אם תרצה אני יכול לשלוח לך במסנג'ר...
פרנציפ לא יעלה../images/Emo46.gif אני בן!!! חחח ואין לי מושג איך מעלים אם תרצה אני יכול לשלוח לך במסנג'ר...