כל מיני

assafyud

New member
למירי מסיקה

מירי את מקסימה את מוכשרת בטירוף מרגשת יש לך קול מדהים שיהיה לך כל טוב

veredmp

New member
היום ברכילות של 24 שעות היה כתוב

שמירי וישראל קטורזה "כוססים אצבעות" (ציטוט מהמקורות) ומחכים לארז טל שיחזיר להם תשובה אם התקבלו ל"מועדון לילה" או לא. הפרומואים לתכנית כבר התחילו לרוץ, ראיתי את ארז, שי גולדשטיין, אבי נוסבאום ועידו רוזנבלום. התפלאתי שלא ראיתי את קטורזה שם, הוא היה קורע בפיילוט שאנחנו ראינו. מניחה שאם כבר יש פרומואים זה אומר שתוך זמן קצר נדע אם מירי בפנים או לא. מצד שני, אם כבר יש פרומואים זה מוזר לי שלא סגרו כבר את הרשימה (מה, עושים פרומואים עם האנשים ה"בטוחים" וחושבים בינתיים מה עם השאר? קצת לא מנומס הייתי אומרת
)

pRimaVeriTaVIV

New member
חוץ מארז הפאנל הוא בד"כ שלושה אנשים, לא?

אני מניח שקיבלנו תשובה...
איך אפשר לא לקבל את קטורזה? הוא היה יותר מצחיק מאבי נוסבאום ועידו רוזנבלום ביחד

veredmp

New member
בסיבוב הקודם הם התחלפו, לא כל תכנית היו

בדיוק אותם פאנליסטים..... היו מאיה דגן, רמי הויברגר, אורי גוטליב, עפר שכטר, שי גולדשטיין. יותר מ-3

veredmp

New member
מהר, תתקשר לאבי ניר! הפור נפל ../images/Emo3.gif

מעניין מי היה בפיילוט הראשון, זה שלא ראינו. אני זוכרת שדיברו על אסי עזר, אפרת אברמוב ועל החברה הזו של נינט שהיתה בטינופת ואין לי מושג איך קוראים לה....... טוב, נחכה בסבלנות עוד קצת

pRimaVeriTaVIV

New member
ראיתי טינופת ואין לי מושג על מי את מדברת../images/Emo3.gif

אבל כן, נחכה בסבלנות
טוב שהחזירו את הסדרה הזאת

Music4Life

New member
מירי תצטרף? כאילו שאין לה מה לעשות החיים...

לא שאני מזלזלת בתוכנית, היא היתה אחלה כשהייתי, היא מצחיקה והכל..אבל מירי זמרת ויש לה מספיק דברים שהיא עושה, לא נראה לי שלהיות בתוכנית באופן קבוע זה מה שהיא מחפשת לעשות...לא נראה לי שכל אופן. תרגישו חופשי לתקן אותי.

ה 22

New member
דווקא לא כ"כ בא לי שמירי תהיה מסיבה אחת../images/Emo15.gif

כי היא כזאת נשמה טהורה וכזאת מתוקה ומועדון לילה זו תוכנית עם המון לעג וציניות -נכון שזה לפעמים מצחיק- אבל אין מצב שזה לא על חשבון מישהו וזה פוגע המון באנשים- בעיקר במתארחים שלהם. והם משתמשים גם במילים מטונפות וזה.. כמובן שמירי תעשה מה שבא לה- אני לא רוצה שזה יפגע בתמימות שלה וברגישות היפה שבה. כי ללא ספק זה גורם לחיספוס מירי חולים עלייך. חולים!

veredmp

New member
מירי? תמימות? את רצינית איתי עכשיו??

מירי מאוווווווד צינית, מה קרה לך? היא רגישה ומקסימה ובוכה מכל שטות, אבל בו זמנית יש לה כל הזמן הערות ציניות ולא מפריע לה לנבל קצת את הפה.

pRimaVeriTaVIV

New member
קצת כן, אבל במועדון לילה זה הרבה ../images/Emo6.gif

או שלא שמת לב שאחרי כל בדיחה מעט גסה מירי עיוותה את פרצופה כאילו הם דיברו על גפילטע פיש?

viko222

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל פעם זה מצחיק אותי מחדש שאת אומרת לו שיעזוב אותך בשקט!!

Music4Life

New member
חבר'ס, האמת שאני מסכימה עם ה22...

אני יודעת שמירי יכולה להיות צינית או לפעמים יוצא לה להגיד דבר גס או 2, אבל בכללי נראה לי שהיא גם נשמה רגישה ולא מתאים לה לשמוע ולדבר כל הזמן גסויות ובוולגריות... שוב, התוכנית מצחיקה אבל זה םשוט שאני מרגישה שמירי קצת יותר "ברמה" מזה. זו דעתי לפחות. כל אחד אוהבת מידי פעם להגיד משהו וולגארי בחופשיות...גם אני, כל אחד...אבל בכל זאת - לא נראה לי שיתאים לה להיות חלק קבוע מהתוכנית שהיא באמת גסה..(פעם אחרונה הייתי בשוק מהמילים שנאמרו שם
) חחחח קרועים...גם מירי אגב גם באיזה שהוא שלב אמרה "אני לא יכולה לשמוע את זה" חצי בצחוק - חצי רציני, אז ה22, יש במה שאת אומרת הרבה.....מסכימה איתך. גם אני לא הייתי רוצה לראות את מירי חלק מהדבר הזה, פשוט לא, זה הורס איפשהוא...

ה 22

New member
../images/Emo163.gifה 22 זה: הדס ו.. 22 -כבר לא קשור ../images/Emo15.gif

לחיים שלי
(עוד חצי שנה כבר 24..) גם אני מסכימה עם מה שרשמת. בקיצור, מירי מהממת מהממת מתוקה מתוקה. ובחיים לא הייתי מגדירה אותה בתור אדם ציני (אבל, אולי אני גם טועה..)

למעלה