כל מיני

ה 22

New member
ורד, התגעגעתי אלייך.. | ציניות יש כמעט -../images/Emo15.gif

-בכל אחד. ותמיד השאלה היא: "כמה?" אני בעצמי בכלל לא שה תמים- אבל לפחות משתדלת (אני מקווה..) ובדיוק מה שאת אומרת 'רגישה ומקסימה ובוכה מכל שטות' - דווקא בגלל זה, והדגש הוא על ה'דווקא' שאם מירי תדמיין שמישהו נפגע- יעמדו לה דמעות בעיינים. אז

ה 22

New member
ו... (נשלח לי באמצע).../images/Emo15.gif

ולכן , שוב מה שיהיה בסוף יהיה זה רק נקודת מבט שלי - או של עוד כמה. (שווה לכתוב בפורום מירי- ורד מגיבה
. ורד, דחוף מסנג'ר
תתחברי מידי פעם)

veredmp

New member
דווקא אתמול הייתי מחוברת כמעט כל היום........

ומה זאת אומרת "שווה לכתוב בפורום מירי - ורד מגיבה"? נעלמתי בלי לדעת? גם בפורום של קרן מישהי אמרה משהו דומה. אני צריכה להציף יותר כדי שישימו לב אליי?

ה 22

New member
לא לא../images/Emo15.gif

ורד מגיבה תמיד. ואת לא צריכה להציף - את בסדר פשוט סתם יצא שלא דיברנו מלא זמן.

veredmp

New member
אני חוזרת ואומרת שלא נעלמתי לשום מקום

תעזבי אותי גם את בשקט. באה להציק לי גם פה. מספיק יש לי אותך אצל קרן

ברור שהיא לא צריכה להיות בתוכנית הזאת

מבחינתי זו לא שאלה בכלל.. אבל לא בגלל שהיא נשמה טהורה וכו', היא אכן מנבלת את הפה ושתמשיך כך :) אבל עדיין אין לה מה לחפש בתוכנית כפאנל קבוע.

veredmp

New member
מה אתם רוצים מהאישה? בא לה להתנסות בעוד

פלטפורמה, אני אומרת לבריאות. היא מקסימה והיא מצחיקה ואם היא רק תדע להשתיק את כולם ולדבר (דבר שאני בטוחה שתוך תכנית-שתיים היא תלמד לעשות ובקלות, אחרי הכל היא רק צריכה להעיף את המבט הנכון לגברים והם נמסים
) היא תהיה פצצה! זה לא יפריע לה לקריירת הזמרה, זה בסך הכל ערב אחד בשבוע שהיא לא תוכל להופיע בו. אם זה מה שהיא רוצה, אני מאוד מקווה שהיא תתקבל! ואם היא היתה שואלת אותי, אני כן הייתי ממליצה לה ללכת (אחרי הכל, זה להיות ליד הגאון טל ולבהות בעידו רוזנבלום ועוד לקבל על זה כסף
)

Music4Life

New member
אוי עידו../images/Emo9.gif....לי אסור כי הוא קרוב משפחה../images/Emo8.gif

צצ....לי אסור לבהות בו, ותכלס, זה קל מאוד כי הוא באמת גבר הורססס....אבל אסור לי, הוא קרוב משפחה
(קרוב...רחוק אבל שיהיה - עדיין) חחחח

veredmp

New member
לבהות מותר. לעשות מעשים מגונים אסור ../images/Emo8.gif

veredmp

New member
קצת OFF וקצת קשור למירי ../images/Emo3.gif

ראיתי עכשיו שבבימה עומדים להעלות את "מצחיקונת". אני זוכרת שמירי אמרה פעם שזה חלום שלה, לעשות את "מצחיקונת" בעברית.......

veredmp

New member
מה קרה? צחי קומה נזכר במירי פתאום? ../images/Emo3.gif

אייטם כל יום. מרגש. רק שיפרגן ככה כשייצא הדיסק ואנחנו מסודרים

veredmp

New member
תזכורת - ב-11.6 מירי מופיעה בערב התרמה למען

ארגון "ידידות צהלה". ארגון "צהלה" שמטרתו שיקום ועזרה לבני נוער על ידי קציני צה"ל, יקיים ערב התרמה חגיגי למען ארגון "ידידות צהלה" ביום חמישי ה- 11.6 בשעה: 17:00 במרכז לאומנויות הבמה בהרצליה. הערב בהגשת טוביה צפיר שיציג את הצגתו "סבא טוביה מציג- מסיפורי טובי דובי", ובכיכובם של ציפי שביט, חני נחמיאס, עירית ענבי, מירי מסיקה, בועז מעודה, להקת הכל עובר חביבי, ששי קשת, דני רובס ועוד. לרכישת כרטיסים: 02-5411351, 052-4767249 כרטיס עולה 200 ש"ח ומעלה. http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,408,208,19169,.aspx

veredmp

New member
אין לי מושג. לא חושבת שהיא אי פעם דיברה עליו

חוץ מאשר להגיד שזה השיר הפרחי שלה
מישהו יודע משהו?

למעלה