מחזירים ציוד בתפוז
אנשים

JOKER KK

New member
MCFLY ROCK

למה את לא מעדכנת את הפורום למשל סיכום שנתי 2008 ודברים כאלה את בכלל יודעת שהם הפיעו לפני 6 ימים בלונדון לכבוד האולמפידה

McGirl For Life

New member
כן אנחנו יודעות שהם הופיעו לכבוד האולימפיאדה

וכבר שמו פה תמונות וסרטונים, וכן אנחנו כן מעדכנות פה על כל דבר שקורה ולהם והם עושים, ולא עשינו סיכום שנת 2008 כי השנה עוד לא נגמרה] אנחנו רק באוגוסט........ ולפעם הבאה יכלת לנצלש, לא צריך לפתוח הודעה חדשה לדברים כאלה...

Big Papa G

New member
ביקורת

אני אישית לא מת על מקפליי, מכיר איזה שיר אחד נורמלי נראה לי משהו עם טרנסילבניה או משהו כזה, כל מה שאני שונא זה שאתן הבנות שומעות אותם לא בגלל שהשירים יפים אלה בגלל שהם כוסיות( לפי דברי כמה בנות שאני מכיר) אז בחיאת אולי הגיע הזמן לשמוע מוזיקה טובה שיש מעבר לקנקן אלה מה שבטוכו. מקווה שלא תכעסו עליי בגלל זה בעיקר לא XXXXX אבל אני מקווה שתסכלו על זה בתור ביקורת ולא ירידה.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מה ביקורת בזה?

לא ביקרת את הלהקה, ביקרת אותנו, ועוד שאתה לא מכיר אותנו בכלל. אנחנו לא חבורה של פקאצות שאוהבות להקה רק בגלל המראה. ברור שאנחנו אוהבות את המוזיקה שלהן... לא מבינה מאיפה הבאת את ההודעה הלא קשורה והמטומטמת (תסלח לי אבל היא באמת מטומטמת) הזאת

../images/Emo19.gif

אני מסכימה ולא מסכימה איתך .. מצד אחד , יש בנות שאוהבות אותם בעיקר בגלל היופי .. אבל לא נראלי שיש כאלה בפורום . ( אני מקווה ! ) ומצד שני , יש בנות (כמוני) שלא מסתכלות רק על היופי ..ומעריכות אותם בעיקר בגלל המוזיקה. נכון שיש בהם יופי וזה , אבל זה לא הדבר היחידי בהם ><" קיצר יש משו במה שאתה אומר . ולמי אתה מתכוון ב- XXXXX ?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאולי הבנות שאתה מכיר שומעות אותן כי הן

כוסיות או שאתה לא רוצה לקרוא לזה- אנחנו פה, לפחות רובנו ממה שאני יודעת, שומעות אותם בגלל שאנחנו אוהבות את המוזיקה שלנו, אולי אתה חושב שטרני זה השיר היחיד הנורמאלי שלהן, אבל זה לא אומר שכולם חושבים ככה, אני מתה על המוזיקה שלהם, והמראה זה רק בונוס, וכן יש להם תקופות שהם מכוערים, סבבה מה איכפת לי? ניקלבאק מכוערים ואני מתה עליהם... אבל איך שבא לך לחשוב

dougie10

New member
מה נסגר איתך בנאדם

אנחנו לא אוהבות אותם בגלל שהם כוסיות (לפחות אני לא).... השירים שלהם מושלמים... אז לך תחפש אנשים אחרים להעביר עליהם את ה"ביקורת" שלך ממש עצבנת אותי =\

McGirl For Life

New member
../images/Emo69.gif איך אני מתה על התגובות המטומטמות

והלא קשורות האלה אין זה הורג אותי XDDDDDDDDDDDDDDDD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif וואי וואיXDDDDDDDD

איך הזכרת לי עכשיו את חברה שליXDDDDDDD כל דבר שהיא לא מבינה או משהו היא ישר 'פסדר מה איתך?' XDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif *בתוכו../images/Emo11.gif

באמת שאין פה שום ביקורת על הלהקה או המוזיקה שלה. רצית לבקר אותנו? אין לך שום זכות אם אתה לא מכיר אותנו ומחליט רק עפ"י בנות אחרות שאתה מכיר. אנחנו לא שטחיות ורדודות ששומעות להקות רק לפי מראה חיצוני, בדר"כ זאת רק תוספת נחמדה. תשנא ואל תאהב את מה שבא לך אבל אל תבוא לפורום ותביע את דעתך על מה שלא נכון בכלל ואל תצפה שלא נכעס אח"כ. טפשי מצידך להכליל בכלל.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifואוווווווווו oO

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא ועוד מלא מלא זמן לא הייתי פה ]]]: אז ככה למי שלא מכירה או למי שלא זוכרת , אני ספיר , 14 וחודשיים , דאגי 3> התגעגעתי אליכן מלאאאאאאאאא D: ולסיום: -יש לי חביתה והיא תנצח D:- -
-

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDD ברוכה השבה../images/Emo13.gif

זה רק אני או שכל כמה זמן את נעלמת ואז פותחת הודעה על זה שנעלמת ומציגה את עצמך מחדש? XDDDD בכל מקרה, תנסי לא לברוח שוב, אלא אם כן אני מתבלבלת וזו לא את וא סתם יצאתי סתומה

למעלה