עוד שרשור נחמה..

וואווו טוב לא היה לי שום ספק שהוא ימכור יותר!

אני רוצה כבר לראות כמה האלבום שלו ימכור בטח ישבור שיאים ויזכה בגראמי ועוד המון פרסים :) גם נראה לי שכל מי שקנה עכשיו בהזמנות מוקדמות יקנה עוד כמה עותקים כשהוא יצא לחנויות.

R o c k s e n

New member
הלוואי הלוואי שהוא ישבור שיאים..

מבחינת איידול הוא יהיה המתחרה שימכור הכי הרבה אלבומים WORLDWIDE בזה אין ספק בכלל לדעתי הוא יעבור את קרי וקלי. כ"כ מגיע לו לעשות סנסציה בעולם המוזיקה ולזכות להצלחה הכי גדולה שאפשר...

MISHMISH56

New member
AMAZON.....חדש!!!! הם הגבילו

את ההזמנות ל-1 אלבום בלבד לכל רוכש הרגע קראתי....הם התחרפנו???כתבו גם שיש צד אחד טוב שזה אומר שהם לא היו ערוכים לכמות כזאת גדולה...והדבר הפחות טוב שאם אנשים תכננו לקנות כמה כל אחד כמתנות לכריסמס הם יצטרכו לקנות ממקור אחר....

heart1soul

New member
מה???? זה כי RCA לא מזיזים אצבע

אני באמת עצבנית עליהם.. כלום פשוט כלום... אני לא אומרת שישחררו את כל הסינגל אבל שיתנו מין איזה 10 שניות או 20 כמו שעושים עם כל השאר זה מגדיל את הציפיה ואת הרווחים אז למה לא??

Queenkiller

New member
אי אפשר לדעת מספרים נכון?

כאילו כמה עותקים מהאלבום הוזמנו? אבל זה ממש מרשים!

nini18

New member
תודה בנות על השרשור נחמה המדהים ../images/Emo24.gif

I LOVE THIS FOURM ומאיה אין צורך לבקש כבר התפשטתי חח

mayarel

New member
../images/Emo6.gif אוהבת את הזריזות שלך.. ../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

nini18

New member
אוי את לא יודעת עד כמה אני זריזה

שמדובר בהתפשטות חח

mokasosex

New member
זה רק אני או שהשרשורים מתעדכנים פעם ביום?

ונהיים קצרים מרגע לרגע?

Queenkiller

New member
מסכימה, בעיקר על IICHY

אני אוהבת את מה שקריס עשה בהארטלס, אבל עם כל הכבוד זאת לא ממש בעיה להפוך שיר קצבי לאקוסטי בגיטרה, מה גם שהוא קיבל המון השראה מהקאבר המקורי של דה פריי. ואני משווה ביניהם כי שניהם היו הופעות בלתי נשכחות (יחד עם MW) בעיבודים שונים לגמרי מהמקור אבל מה שאדם עשה עם העיבוד לIICHY זה מאסטר פיס. ואני תמיד אומרת את זה כי זה שיר דיסקו קצבי שהטקסט שלו לא ממש בא לידי ביטוי ואדם עשה לשיר עשה ניתוח רציני עם הביצוע הדרמטי, החזק והכובש שהוא הביא.. והחספוס הזה בקול, הוא צריך להשתמש בו הרבה יותר זה כ"כ סקסיייייי.

Queenkiller

New member
וזה מבין הגרסאות סטודיו שאני יותר חורשת

כל יום בלופים מטורפים

mayarel

New member
אוי בונבון כזה

איך הוא נראה בן 17 פה.. חחחחחחחחחחחחחחחח מתה על הצבע הזה עליו

nini18

New member
נראה לי בגלל מחמאות כאילו הוא גידל

זקן חחחח הוא לא רוצה להראות בן 17 חחחחח וכן הצבע הזה מדהים לו אני במיוחד אוהבת את החולצת משבצות בבליק אנד וויט.

למעלה