באיזו תדירות....

במיוחד כשצריך ללמוד למבחן ../images/Emo3.gif

לפעמים מס' פעמים ביום, וגם יש ימים שלא יוצא לי להכנס בכלל
. באופן כללי הפכתי להיות קצת יותר פאסיבית
מאשר אקטיבית, ובהזדמנות זו אני מתנצלת...

קרניר

New member
גולשת כמעט כל יום, אבל לא תמיד

מספיקה להגיב או שלא תמיד יש לי מה להגיד!

גולשות כל יום ולעיתים כמה פעמים

ביום. אני בחופשת לידה עדיין וברגע שעדי נרדמת ויש לי רגע אני נכנסת לפורומים השונים בהם אני משתתפת. ברגע שאחזור לעבודה התדירות תרד.

שלום - אני אשרו"ש ואני פורומכוהולית

כל יום - בוקר, צהריים, ערב וכמובן - לילה. בבוקר בערך שעה וחצי. בצהריים ובערב קפיצה קטנה לראות מה נישמע ובלילה - שריצה של איזה שעתיים לפחות.

ayush

New member
כל יום...המסך פתוח בעבודה

ומדי פעם אני מתפנה גם לעבוד קצת
בבית - כשמתאפשר אני "בורחת" לחדר המחשב ומרפרשת...עד שבר מוצא אותי ועוברים לאתר של "הופ"

שִירָה

New member
בעבודה אני גולשת כשיש לי זמן

- וכך קורה לפעמים שאני לא גולשת ימים שלמים - אלא אם יש דיון מאד מעניין - ואז אני גולשת גם כשאין לי זמן
בבית - יש לי "הסכם" עם עצמי - לא לגלוש בכלל עד שבנימין הולך לישון, ובדרך כלל אני מחזיקה מעמד - וכך קורה שרק בסביבות 21:00 - כשבנימין הולך לישון, ובעלי חוזר ללימודיו
- יש לי שעתיים - לסדר ולבשל ולפתור תרגילים במתימטיקה ולגלוש בפורומי תפוז ובאינטרנט בכלל.

עדי 5

New member
כל יום כמעט כל היום

הכל תלוי בקטנציק שלי שרוצה זמן איכות(ציצי) מאמא.

wieci

New member
אצלי..

בחדר עבודה לכל אחד יש מחשב משלו, ואצלי הוא פשוט דלוק ומחובר כל היום (פס רחב). כשניצן ישנה, אני גולשת, מציצה.. אני מניחה ששבוע הבא כשאני אחזור לעבודה התדירות תפחת למשהו כמו פעמיים/שלוש בשבוע, וכמובן בשישי/שבת.

דפנה מי

New member
כל יום-כמה שעדי מאפשרת

ואם המחשב לא תפוס ע"י הבעל שעובד ממנו בבית. במשך היום זה בלטף פה ושם (אלא אם הוא לא נמצא) ובעיקר בערב-אם אני פנויה

למעלה