בחזרה לעתיד

../images/Emo22.gif בחזרה לעתיד ../images/Emo41.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo124.gif

לכבוד יציאת טרילוגיית בחזרה לעתיד על גבי DVD,יתארח בן כליפי- דובר חברת גלובוס יונייטד בפורום סרטי DVD היום בשעה 19:00. חברת גלובוס יונייטד הינה חברה המובילה בתחום הבידור הביתי בארץ. החברה הינה בעלת הזכויות הבלעדיות לשיווק והפצת סרטי Columbia, Dreamworks, Universal, Fox, Mgm ו- Warner Bros בארץ. בן כליפי הוא מנהל מותג יוניברסל ודרימוורקס, אך בהיותו אספן בפני עצמו ישמח לענות על שאלותיכם בכל הקשור לחברה, לסרטיה, לאיזורים השונים, לסרטים נדירים, תאריכי הפצה, מה מתוכן לעתיד הקרוב וכל שאלה הקשורה לנושא. כולם מוזמנים!

Soak

New member
אכן! זה היום!

כולם מוזמנים לשרשר שאלות מעכשיו או לשאול בעת האירוח עצמו.

שאלות לפני שאני הולך הביתה:

1. מדוע דיסקים תוצרת הארץ נחותים מאוד ברמתם יחסית לדיסקים תוצרת חוץ (פחות תוספות, תפריטים סטטים, חוסר DTS וכו´)? 2. מדוע סרטים ששוחררו בחו"ל בפורמט רחב משוחררים בפורמט 4:3 בארץ (וכאן הרי אין שיקול כלכלי, דוגמא - ממנטו)? 3. מי אחראי לתרגום העברי בסרטים תוצרת חוץ (גלדיאטור למשל) ומי מחליט אילו סרטים לתרגם בארץ? 4. מה יהיה עם המחירים של הדיסקים בארץ
?? זהו בינתיים (אני בטוח שיש לי עוד המון שאלות אבל זה מה שצץ לי כרגע..)

אכויות ותרגומים

ההפצה בארץ מתחלקת לשתיים. הפצה של האולפנים הגדולים, בהם הם מחליטים אילו סרטים יצאו עם תרגום עברי ואלו עדיין לא. והאפשרות השניה אלו הם הסרטים הפרטיים. סרטים אשר מפיץ ישראלי קונה בצורה עצמאית (זכויות ההפצה שלהם בארץ לא נמכרו לאולפן גדול). אזי המפיץ קובע מתי יופץ הסרט ל DVD. בשני המקרים משתדלים המפיצים לשמור על חלון של 4-6 חודשים בין היציאה לקולנוע לבין ה DVD. לגבי האכות: הסרטים של האולפנים אינם (!!!) מיוצרים כלל בארץ. התרגום העברי, התוספות, הסאונד והתמונה מוחלטים על ידי האולפנים. הסרטים הפרטיים מומורים ל DVD פה בארץ. רבים טועים שחושבים כי גלובוס או פורום הם האחראים להפקת ה DVD. החברות הנ"ל אינם חברות הפקה אלא הפצה ושיווק בלבד של מוצרים גמורים. לגבי האיכות של הסרטים הפרטיים: הסרטים ממורים ממאסטר שהמפיץ קונה על מנת למכור אותולשידור בטלוויזיה (בשלב מאוחר יותר). כיום שידורי הטלוויזיה דורשים מאסטר מסך מלא, לכן בהרבה סרטים פרטיים המסך מלא. אנו נאבקים בהחלטות מסוג זה. הן בפורמט התמונה והן באיכות הסאונד.

Nino Schibetta

New member
סחטיין על הפרסום הגדול !

כל הכבוד Soak הפורום שלך מקבל פרסום רב עכשיו

שאלות על הסרט "סוס פרא"-חשוב לי מאו

ד!!! אני יודע שהסרט "סוס פרא" הוא של דרימוורקס, לכן בוודאי אתה קשור אליו
והנה שאלותי: 1- כשהייתי בקולנוע ראיתי את הפוסטר ואת המובייל של הסרט וכל שאר הדברים שמקדמים את הסרט שתלויים ו/או נמצאים בלובי של הקולנוע. כמעריץ של הסרט (הלכתי לראות אותו כבר 3 פעמים!) רציתי לבקש מהנהלת הקולנוע שייתנו לי את הדברים האלה כשתסתיים ההקרנה, אך הם אמרו לי כהם מחזירים את זה לחברה. אז השאלה שלי: כיצד אני יכול להשיג את הדברים האלה? למי לפנות?? אני מוכן גם לשלם אם צריך! אם אתה יכול לתת כתובת או טלפון של לאן לפנות זה יהיה נפלא!! 2- אני נמצא בפורום (בינלאומי) של הסרט "סוס פרא", וכולנו שם מסכימים פה אחד שההצלחה של הסרט הנפלא הזה הייתה יחסית לא משהו בשל טעויות שיווקיות של דרימוורקס- שהרי אין להשוות את מסע הפרסום הגרנדיוזי שעשיתם לסרט "שרק" לזה של "סוס פרא"...למה דרימוורקס פעלה כך?? או למה אתם פעלתם כך?? הסרט מצליח פחות רק בגלל שלא יצרתם המולה תקשורתית מספיק גדולה סביב הסרט!! ואם החבר´ה בדרימוורקס רצו- הם בהחלט היו יכולים (ראה מקרה "שרק"...) אז מהי תגובתך? תודה אם תענה!!! זה חשוב לנו מאוד!!!!!!!!

סוס פרא

המסחור(מרצ´נדייזינג) של כל סרט נמכר לגורמים מסחריים בשוק על ידי האולפנים הגדולים. בהסכמים אלו מובהר כי רק לגורמים המסחריים מותר למכור פוסטרים ושאר הצעצועים. אנו לא יכולים למכור מוצרים המקושרים לסרט. לגבי השיווק: שרק היה קומדיה קצבית, מודרנית ומתאימה לזמנה, מתאימה לכל הגילאים כולל מבוגרים, עם כוכבים גדולים שתורמים את קולותיהם, וטיימינג הפצה מעולה. סוס פרא, סרט נפלא גם לדעתי, הוא הקולנוע המצוייר הקלאסי, יותר לכיוון במבי. הסרט עובד טוב לגיל שאליו הוא יועד אך הוא לא כוון עוד מהפקתו לקהל בוגר כקהל ראשוני לכן המספרים בקופות שונים. כמו כן הוא פחות קצבי, מצחיק, עוקצני ומטורף אלא יותר עובד על רגש. הנטיה של הקהל המאסיבי היא לאקשן או לקומדיה ופחות לדרמה. סוס פרא יוצא ל DVD (באופציית תרגום עברי ו/או דיבוב עברי) בדצמבר.

© DrorZi

New member
בעיה, איזה לקנות ../images/Emo35.gif

ברור לי שאני אקנה אותם אבל מצאתי שתי גרסאות FULLSCREEN WIDESCREEN מה לקנות
הטלווזיה היא "33 (ה DVD של טושיבה 1300)
דרור זי.

© DrorZi

New member
עוד שאלה בנוגע לקניה

כרגע אני מבין שזה עוד לא יצא יש אפשרות לעשות הזמנה מראש כמו ב AMAZON
איזה חנויות אינטרנט בארץ מוכרות DVD
דרור זי.

NiGa

New member
שאלה לבן כליפי:

מתי זה יצא? כמה זה יעלה? יהיה תרגום? איפה אפשר יהיה לקנות את זה בארץ? ושאלה לכל שאר האנשים הטובים שהם לא בן כליפי: איפה אתם ממליצים לי לקנות דיוידי (בארץ באינטרנט וכו´... אנא ספקו לי אתרים או חנויות מומלצות...) בתודה מראש...000

flitzer

New member
שאלה לבן כליפי

שלום רציתי לדעת אם הסרט blue crush יגיע לארץ אם כן מהו התאריך ? תודה רבה

eranmc

New member
WISE GIRLS

מתי יצא הסרט WISE GIRLZ של מראיה קארי מירה סוריבנו ועוד אחת שכחתי את השם, בארץ? בתודה רבה ערן מנהל פורום מראיה קארי.

שעטנז

New member
אפשר לדעת בבקשה מתי יצא הסרט

החדש של מאריה קארי (wise girls) לאקרנים בארץ? בתודה מעריץ של מאריה

bfmc

New member
מתי הסרט של מאריה יוצא?

היו הודעות רשמיות לגבי הקנייה של הסרט ע"י גורמים ישראליים...... מה קורה איתו ומתי הוא יצא ולאן?

למעלה