בחזרה לעתיד

Marty McFly

New member
מר בן כליפי היקר,

תודה רבהההההההההההההההההההההההההה!! סוף סוף... "בחזרה לעתיד" שולט!!

תאריך היציאה

חברת יוניברסל קבעה תאריך ראשוני לזןו 2 - 19/9/02 אנו נצא באותו היום עם שאר אירופה. לסקרנים שביננו, אנו ווידאנו שישראל תוכל להפיץ את ה SE כולל כל התוספות בלי יוצא מן הכלל. אנו עובדים כעת על המארז המיוחד שמכיל את כל השלושה אגב זון 1 יוצא בדצמבר 2002 בארה"ב.

Marty McFly

New member
הממ...

מצטער, אבל שאלה קטנה: מה זה זון 1,2 או כל הדברים האלה?? כי אני ממש לא יודע מה זה אומר!

Bavmorda

New member
חלוקת הסרטים בחנות לפי נושא (או

הגבלת גיל. כלפי ? Bavmorda

מופנה לבן בהקשר לסרט "בחזרה לעתיד"

1.מתי זה סוף סוף יגיע לארץ באיזור 2 עם תרגום בעיברית , 2.האים הם עברו עיבוד של DTS 3.האים השקעתם בתפריטים של הסידרה שיראו כמו התפריטים של איזור 1 4.מתי כבר ניתן יהיה לקנות את הטרילוגייה ומה יהיה מחירה?

עובדות על בחזרה לעתיד

הסרטים יוצאים ב 19/9/02 בתרגום עברי כמו בשאר אירופה הוא אינו ב DTS אלא ב AC3 בלבד. התפריטים נעשו על ידי יוניברסל העולמית, כנ"ל התוספות. הסרטים יצאו במארז מהודר (זהה לזןו 2 אירופה) המחיר עדיין לא נקבע.

לגביי האריזה

אמרת שסוג האריזה הינו כמו בחול אבל קיימים שני סוגים לאריזה : האים היא נראית ככה :

Soak

New member
התמונה הראשונה

התמונה הזו היא גירסת פוטושופ שיצר האתר BTTF.COM לפני שהיתה תמונה רשמית. אריזה כזו לא קיימת במציאות.

שאלה חשובה לכולם עבור בן

1.למה כמעט בכל גירסא של איזור 2 חייבות להיות בהתחלה פרסומות ל"טושיבה" או BMW שאני יודע שהן לא מופיעות במקור .ולמה אי אפשר להעביר אותן??? 2.קיימת שמועה שפורמט ה DTS הולך להיות מוחרם ע"י פסיקת חוק בארה"ב האים זה נכון ?

בן , טעית בתשובתך לגביי הסאונד

בכתובת המצורפת באתר של אמאזון כתוב שהפורמט סאונד הוא DTS אלא אם אתם שיניתם בארץ את הפורמט סאונד והורדתם אותו לדולבי דיגיטל בילבד

רומן ט

New member
לא הוא לא טעה. DTS רק באזור 1

כמו שבן אמר - "כמו בשאר אירופה" הסרטים לא יוצאים ב-DTS.

Soak

New member
אתה מתבקש לשרשר את הודעותיך !

וכפי שכתבתי לך במסר אישי, נא לא להציף את הפורום בהודעות ראשיות וכפולות. אתה מעביד אותי בפרך.

למעלה