דייי, הם כ"כ מושלמים בסרטון מברזיל. דפוקיםםם שלייי3>
M m o r 1 0 2 New member 25/10/08 #110 סירטון קורע ביותרXDD../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif לא אכפת לי כל עוד זה יהיה קורפטד או DGAO כ"כ נהניתי מהסירטון הראשוןXDDD טום והכאפות שלו להארי "it's him"XDD הם כ"כ קרועים ואני כ"כ אוהבת אותם ככה
סירטון קורע ביותרXDD../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif לא אכפת לי כל עוד זה יהיה קורפטד או DGAO כ"כ נהניתי מהסירטון הראשוןXDDD טום והכאפות שלו להארי "it's him"XDD הם כ"כ קרועים ואני כ"כ אוהבת אותם ככה
W white in Angel New member 24/10/08 #54 ../images/Emo207.gifאולביה חברה של דני שינתה את התספורת שלה תראווו................. זה הרבה יותר יפה לה ומתאים לה... תראו איך רואים עכשיו את הכול שלה בעיניים ואני אפילו לא מאמינה שאמרתי את זה...היא ניראת פה הרבה יותר טוב מפעם..,
../images/Emo207.gifאולביה חברה של דני שינתה את התספורת שלה תראווו................. זה הרבה יותר יפה לה ומתאים לה... תראו איך רואים עכשיו את הכול שלה בעיניים ואני אפילו לא מאמינה שאמרתי את זה...היא ניראת פה הרבה יותר טוב מפעם..,
H HappyPoni New member 24/10/08 #57 ../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifחחחחחחחחחחחחחחח את מחזירה אותי כמה שנים אחורה, כמה פחדתי מהיצור הזה XD
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifחחחחחחחחחחחחחחח את מחזירה אותי כמה שנים אחורה, כמה פחדתי מהיצור הזה XD
W white in Angel New member 24/10/08 #58 תאמת לא איכפת לי...אני מעריצת דאגי ו.. חוץ מזה........ אני חושבת שפראנקי מתאימה לגרינץ' יותר.... אבל זה בגלל שאני מעריצת דאגי [הפריקאצה]
תאמת לא איכפת לי...אני מעריצת דאגי ו.. חוץ מזה........ אני חושבת שפראנקי מתאימה לגרינץ' יותר.... אבל זה בגלל שאני מעריצת דאגי [הפריקאצה]
L Little McMickey New member 24/10/08 #76 |נקבה\../images/Emo28.gifהחיוך שלה הוא בהחלט לא מחמאה אצלה הוא פשוט... לא יפה! כמו עכבר כאילו... וואי בקיצור שלא תחייך וזהו
|נקבה\../images/Emo28.gifהחיוך שלה הוא בהחלט לא מחמאה אצלה הוא פשוט... לא יפה! כמו עכבר כאילו... וואי בקיצור שלא תחייך וזהו
י יובל LOVE דאגי New member 24/10/08 #71 ../images/Emo19.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L Little McMickey New member 25/10/08 #84 |נקבה\../images/Emo28.gifואוו בתכלס הם דומים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif רק עכשיו ממש הסתכלתי חייבים להראות את זה לדני
|נקבה\../images/Emo28.gifואוו בתכלס הם דומים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif רק עכשיו ממש הסתכלתי חייבים להראות את זה לדני
M m o r 1 0 2 New member 25/10/08 #108 גרינצ'XDDDDDDD../images/Emo168.gif חחח,אהבתי אותו בסרט יש משהוXD
L Lali x3 New member 24/10/08 #65 ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאיכ נו >_____< היא דומה לג'וק
L Little McMickey New member 24/10/08 #75 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיא עדיין דומה לעכבר../images/Emo11.gif היא עדיין לא נראית טוב לדעתי- ובאמת שזה לא בגלל דני היה לה מכוער אז וגם מכוער לה עכשיו טחח זה פן גם מה שיש לה, הרי יש לה מתולתל.. נראה איך זה יראה במתולתל
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיא עדיין דומה לעכבר../images/Emo11.gif היא עדיין לא נראית טוב לדעתי- ובאמת שזה לא בגלל דני היה לה מכוער אז וגם מכוער לה עכשיו טחח זה פן גם מה שיש לה, הרי יש לה מתולתל.. נראה איך זה יראה במתולתל