חיפוש, מסירה ומכירה, ממש כאן.

שלום108

New member
ניקוי מדפים, כל הספרים ב -20 ₪ כולל משלוח:

ניקוי מדפים, כל הספרים ב -20 ₪ כולל משלוח: כל הספרים נקיים ובמצב טוב עד חדש. פניות במסרים בבקשה. רומנים, סיפורים קצרים וביוגרפיה: - - מנוחה נכונה \ עמוס עוז - גירושים מאוחרים \ א. ב. יהושוע 9 סיפורים \ סאלינג'ר - הגמד \ פר לאגרקויסט כריכה קשה. - הו, אחי בני התמותה \ אלבר כהן - שנה בין הזמנים \ רוברט מקרם - אני ודודי \ רפי רוזן - אהבה יומיומית \ יוסי סיאס בהר ובגיא \ משה סמילנסקי שלש נובלות, רעידת אדמה בצ'ילי \ הנריך פון קלייסט יהודה איש קריות או חטאיו של גריימוס הקדוש סתיו של פטריאך \ גבריאל גרסיה מארקס הקוביוסטוס \ פ.מ. דוסטויבסקי , עם עובד. בבית המרפא \ דוד אחרי 20 שנה \ או. הנרי אהבת הנשר השחור \ אן המפסון \ רמדור, מילס אנד בון 1977 מתח וריגול שהיד \ דני בר \ הוצאת ירדן, 2003, כחדש. - הסוכן הבריטי \ סומרסט מוהם - רינגו, נתיב הנקמה \ גף מקנמרה - דרך המוות \ רוס מקדונלד, בוסתן, 1975. - העורב \ ג'ורג' מארטון וטיבור מיראיי (ריגול) - המכתב מהקרמלין \ נואך באהן - שעתיים לפני החשיכה \ אנטוני טרו ילדים השלישיה במנהרת הזמן \ ג'ון צסקה, איורים ליין סמית (נוער) חדש. - איפה פפה? \ צ''''רלס סימיק ויבקה אזר - ממלכת השאריות\אגדה \ לימור פנחסוב בן-יוסף הוצאת קיקרו. איורים ענת שטינדלר - פנקסה של סאבין \ ניק בנטוב. חדש. - גן חיות מפלסטלינה \ רוני אורן - של מי אני? \ יורם זלבסט - סינדרלה \ וולט דיסני, הוצאת יבנה. פורמט גדול כריכה קשה. - איך לעצור את זזה \ רונית חכם, כחדש. - זזה לא זזה \ רונית חכם, כחדש. - לזזה יום הולדת \ רונית חכם. כחדש. - פיתה \ רונית חכם, כחדש. - פוקימון סדרת הרפתקאות מס 1, להתראות בטרפרי \ דיאן מאלדרו - ספר על גמדים פטריות ומה עוד? \ אלונה פרנקל - פעם היה ילד שלא רצה לישון לבדו \ מירה מאיר. ציירה: אלונה פרנקל - בוב הבנאי, סקופ מציל את המצב \ דיאן רדמונד מי כמונו הדובים! \ לוין קיפניס, פורמט גדול, כריכה קשה. צמרמורת – 20 ספרים, מצורפת תמונה מפורטת. שוע הפרוע \ הינריך הופמן, נוסח עברי אוריאל אופק,199, פורמט גדול, כחדש. מעלילות ששי הארנב ומישהו שובב \ אולף לופגרן, עברית: תלמה אליגון קספר החתול \ ג'ואן מקניל, כתר. מכתבי ילדים לאלהים 1 מכתבי ילדים לאלהים 2 מחזות: חלום ליל קיץ \שיקספיר תרגום ט. כרמי הינשוף \ ניסים אלוני כפר \ סובול שירה תכונה \ ארנון לוי ציוניוני הדרך \ שירים שהיו ועודם תש"ח-תשל"ח \ גיל אלדמע, אלעד בן שך, אמנון שילוני ספרות בקריאה קשובה \ רבכה גריכטר הוצאת מסדה עיון - שונות מבט על שיטת אבי גרינברג \ אבי גרינברג גלגולי נשמות \ הרב פ. ברג לקראת כלה \ אמונה איילון . - ספר המשא ומתן \ המדריך המפורט שייעץ לך איל לשאת ולתת בכל מקום, בכל זמן, בכל נושא ועם כל אחד \ הרב כהן - מעל לחוק, משבר שלטון החוק בישראל \ משה נגבי - the divided self \ R.D - גן החיות האנושי שם המחבר: דסמונד מוריס - אופטימיות נצחית \ לני רביץ - משמעות האהבה \ ולדימיר סולוביוב. חדש. למה צחקה האדמה: בדווים מספרים, עיונים במציאות יהודית ערבית\ מרדכי יונאי - ישו היהודי נצלב כמורד ברומא \ יהודה אדלר - מדריך לדייג החובב \ מרקו דהאן - הדרך השלישית \ רג'א שחדה, הוצאת אדם. - נשים במילכוד, על מצב האישה בישראל \ דפנה יזרעאלי אריאלה פרידמן רות שריפט , הקיבוץ המאוחד סדרת קו אדום. - דו שיח ישראלי ערבי \ מחמוד חוסיין שאול פרידלנדר , הוצאת דביר. - יש גבול, סיפור הגדה המערבית \ רפיק חלבי , הוצאת כתר. - עדות \ \ עדויות על פגיעות בזכויות האדם בגדה המערבית, מפרש מס' 3 1986 ספרי מתנה: לחיי החברות \ אקסלי הלן עצות טובות לחיים טובים\511 הצעות, המלצות ותזכורות לחיים של אושר, סיפוק והצלחה \ ג'קסון בראון איך לשפר את מצב הרוח? \ מאמורו איטו

Boone

New member
../images/Emo202.gif סרטים לכאן

קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק)

mosh511

New member
מחפש את הסרטים הבאים ב-DVD :

חשוב רק לציין שהם יהיו במצב טוב ומתורגמים לעברית... פלאטון הטוב הרע והמכוער אגדות וסיפורים ארץ קשוחה זיכרון גורלי ליבו של אנג'ל לילות כביריה שליחות קטלנית 1 שליחות קטלנית 2 המבוך של פאן חשד (היצ'קוק) הנוסע (זהות גנובה) הילדים של מחר בוא נפוצץ מיליון 1408 אבק כוכבים הניסוי (אפשרי ללא תרגום בעברית רק לאנגלית)

BeholderThe3rd

New member
3 DVDים למכירה

בליסטיק רחובות לוהטים עיר במצור כולם במצב חדש דנדש

PilpelLady

New member
דיוידי אגדות דיסני:" מיקי ואפון הפלא והדרקון

הסרבן" ויש גם משחקון "הטירה של מיקי" בדיוידי חדש לגמריי

spiderrrman

New member
סרטי דיוידי למכירה

סיינפלד 1,2,4,5,6, הבית הלבן עונה 5 סימה וקנין מכשפה ספרה ציידי המחשבות היו זמנים במכסיקו לקחת חיים מליון דולר בייבי LORD OF THE DANCE יום בניו יורק מוצאים את נמו – ללא תרגום זון 1 עידן הקרח גארפילד סקובי דו 1,2 באד קומפני ירח דבש מטורף חברים שרים לריי הגרינץ הופעה של HANSON הופעה של כריסטינה אגילרה הופעה של שר (CHER אנשי המזימות היום השישי (ללא תרגום) נולד ב-4 ביולי בלייד אפולו 13 הענק טומב ריידר המרדף אחר אוקטובר האדום המופע של טרומן ספיידרמן 1,2, אקסמן 1,2 הג'וב האיטלקי 2 צעדים למוות פרוע על המערב עקיצה ב-60 שניות מצור ימי שעת שיא 2 כרטיס רוק- לא מפחד מאף אחד (מופע) כוכב המטמון משפחת סופר על-2 דיסקים באטמן 3,4 הגריניץ'- 2 דיסקים קיץ אחד של סוטול the messenger- זון 1 טראפיק Murder by numbers thirteen days צל הרשע לקחת חיים היו זמנים במכסיכו זהות ציידי המחשבות ספרה באד קומפני דוני ברסקו-ללא תרגום ספי קידס 1,2 פארק היורה 3-זון 1 תיק שקנאי סימון איש העץ-ללא תרגום-ג'קי צ'אן קרוקודיל דנדי 3 לזכות בדייט עם טד חיזורי קיץ אני מרגל-עטיפה מודפסת ה-11 של דני אושן שר הטבעות 1 -ללא עטיפה קנגרו ג'ק-מצוייר הרולד וקומר האיש שבכה משבר אמון פשע אמיתי(קלינט איסווד) עיניים עצומות לרווחה רומיאו חייב למות כריסטינה אגילרה פגוש את הפוקרס שעת שיא 2 עימות חזיתי הפריצה לאלקטרז אני רובוט הסמוראי האחרון שליחות קטלנית ,2,3 לב אמיץ גלדיאטור עקיצה ב-60 שניות באטמן 1,2,3,4,5 שודדי הקריבים (1) המעניש ספיידר מן 1,2 מטריקס 1-3 שר הטבעות להרוג את ביל 1,2 היו זמנים במכסיכו המרדף אחר אוקטובר האדום אקסמן 1,2 הלבוי דוח מיוחד סינדרלה מן דרדוויל קון אייר האויב שבפנים אפוקליפסה המסור שר המלחמה פארק היורה (מארז) בחזרה לעתיד האויב שבפנים SWAT זהות למעוניינים לפנות בהודעה פרטית או אימייל\מסנג'ר [email protected]

X Offender

New member
בת הים הקטנה של וולט דיסני

אני מחפש לרכוש/להחליף את הקלטת במהדורה הזאתי-> של בת הים הקטנה של הסרט וולט דיסני כמובן קלטת מקורית בגירסא העברית

כרמי ד

New member
מארז סיינפלד

שלום אני מחפש לקנות את המארז של סיינפלד כל העונות במחיר אחר ממה שיש בחנויות ספרים דיוידי האם יש חנויות שמוכרים את המארז בפחות מ1000 שקלים ואם כן איפה נמצא בחיפה? יש משהו שמוכר את המארז? תודה כרמי

bluebar

New member
למכירה קלטות וידיאו

סופרמן 4 להתחרות ברוח תראו מי גם מדברת האוניברסיטה הפתוחה שיווק וניהול החוייה הרפסולוגית קלטת התעמלות של ג'ין פונדה ,בקלי קלות קלטת אחת 20 ש"ח עבור הכל 80 ש"ח 2 קלטות ב30 שח מוכנה להחליף את כולם בספר אסטרטגיית האוקיינוס הכחול או סודות מחיי המטבח

hadaryair1

New member
סרטי וידאו

יש לי הרבה אני מעוניין למקור מלחמת הכוחבים טרילוגיה ועוד

משהשהם

New member
סרטי dvd למכירה/החלפה

שלום יש לי את טרילוגיית משולש פראי החטא הקדמון ( אנג'לינה ג'ולי+ בנדרס) גרסא לא מצונזרת לקחת חיים גרסת הבמאי חדשים בניילון מוכן גם להחלפה ולמכירה תודה

למעלה