חיפוש, מסירה ומכירה, ממש כאן.

pcp1

New member
שלום לכולם אני מחפש את הספרים הללו:

מתמטיקה ל – 3 יחידות לפי התוכנית המאוחדת/יואל גבע 3 כרכים : כרך א' - אלגברה כרך ב' – חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי, טריגונומטריה כרך ג' – תכנון לינארי , סטטיסטיקה, הסתברות הספרים הם מ1982 אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אני יכול לרכוש אותם. תודה רבה.

pcp1

New member
סליחה שלא שירשרתי בשירשור פה למטה לא ראיתי או

סליחה שוב.

יש לי את הספר מתמטיקה ל 3 יחידות - כרך ג

יש לי את הספר מתמטיקה ל 3 יחידות - יואל גבע כרך ג אלגברה הנדסה סטיטיסטיקה הסתברות ותכנון לינארי מצב הספר כספר חדש מעוניין לקנות צור קשר במייל [email protected] אבי

חג שמח ןשנה טובה- מחפש ספרים

ישנים : עליזה בארץ הפלאות, טרזן,הנסיך הקטן, נרניה,פיטר פן,ד"ר סוס, הקוסם מארץ עוץ, גוליבר... כל מה שיש- ולא חייב להיות בעברית תודה למי שיכול לחפש בבוידם וליצור קשר שנה טובה אפשר להשאיר חזרה מסר כאן או : [email protected]

tomerit

New member
ספרי קריאה, פילוסופיה ועידן חדש למכירה

ספרים למכירה – 40 שח לספר פילוסופיה או או – סרן קיקגור כתבי אפלטון עקרונות הבודהיזם הטיבט הזיות של מטייל בודד- רוסו ביקורת התבונה הטהורה-קאנט עץ הדעת- שטייניץ הזמנה לפילוסופיה – שטטיניץ הלם העתיד- טופלר כה אמר ניטשה מחשבות על המלחמה- הארט הולדתה של הטרגדיה- ניטשה מטאפורה אוגוסט 1991 מטאפורה קיץ 1993 מטאפורה סתיו 96 פואטיקה- אריסטו וידויים אוגוסטינוס הגיונות- דקארט חייו ומותו של סוקרטס- אפלטון שפינוזה וכופרים אחרים- יובל חכמת יוון- שפיגל מדוע פוחדם מישעיהו ליבוביץ- ששר בין מדע לפילוסופיה – ליבוביץ מה שלמעלה ומה שלמטה- ליבוביץ ספר ישעיהו ליבוביץ על שמונה פשעי האנושות המתורבתת- לורנץ העלוקות- בדש I am jewish- פרל לך שמים לך ארץ- ויצמן עידן חדש זן- בנקרופט הלב הנאור- שירר קורס טארוט שלם חשוב והתשר מעבר המכשפים אסטרולוגיה- סטן הסוד טארוט באנגלית השיטת סילבה המורשת ודרכי התודעה כישוף וקסם המדרך השלם לקריאת כף היד הילה מה יהיה אם הערכה עצמית להתווכח ותמיד לנצח רב חובל בן חמש עשרה סיפורת אשתו של הנוסע בזמן אם יש גן עדן מעשה בתמר הבטיחי לי – הרלן קובן משאלה אחת ימינה הגשרים של מחוז מדיסון דיבה- חנה גולדברג חרפה- קוטזי מחזיר אהבות קודמות דודאים מן הארץ הקדושה לראות בחושך- אהוד אשרי ארבע אמהות- שפרה הורן המנכל- גוזף פיינדר שקרים יפים- ליסה אונגר עליתה ונפילתה של היאמי מאמי קרוב להפליא ורועש להחריד העורבים- אבירמה גולן חיים על דלת המקרר שירת הסירנה- עירית לינור אותה האהבה כמעט- רוזובסקי שומרת אחותי- פיקו מקימי- יועה ירון דיין משחק מסוכן- הרלן קובן תאונות- יעל הדיה עדן- יעל הדיה ביתו של שומר הזיכרון הכלה הכפרית מבוורלי הילס בוץ- שירי ארצי תנין פיגוע- אסף גברון הזימון- גרישם השיבה מהודו- א.ב. יהושוע קודם כל תירגעי- שירי צוק ארנבוני גגות- רועי פוליטי יסמין- אלי עמיר תולדות האהבה עקדת תמר אחות לבי התא- גרישם דמי מפתח-יהלי סובול דיוקן הונגרי- אורלי קראוס וינר לילה טוב, אף אחד- גניפר ויינר משחק השעות- דייויד באלאדאצ'י אהובי, אויבי- רם אורן בילי בלום אוהבת ככה- אהוד אשרי אחות קטנה- רם אורן הלקוח- גרישם מספר חסוי- ליעד שהם שבוע באמצע החיים- ליעד שהם מלכים ג שעת הכן תחזיקו חזק- הרלן קובן כוח עליון- רם אורן שונות תולדות הטראגדיה היוונית- שפיגל

dorit73

New member
מחפשת את הספר "חומי הכבאי"

של דיק ברונה בתרגום רבקה משולח שנת הוצאה 1968 תודה

nma006

New member
למכירה ספרי קריאה לילדים

ספרי קריאה משומשים במצב חדש 1.אלרגיה-יהונתן גפן-25 ש"ח 2.המשחק של עופר-אלישבע אכמון- 25 ש"ח 3.הילדה מסימטת החלומות-משה יהלום-25 ש"ח ספרי קריאה לילדים במצב טוב 1. והילד הזה הוא אני-יהודה אטלס-10 ש"ח 2.מנהרת הזמן-דגל הדיו-גלילה רון פדר-10 ש"ח 3.מנהרת הזמן -השומר הראשון-גלילה רון פדר-10 ש"ח 4.קופיקו-איזה סרט מצחיק-תמר בורשטיין לזר-10 ש"ח 5. קופיקו-איזו הפתעה מדליקה-תמר בורשטיין לזר-10 ש"ח לכל המעוניין נא לפנות למייל שלי [email protected]

bluehorizon

New member
מחפשת את הספר "שני חיי יעקב"

של יעקב בוצ'ן. אזל בהוצאה.... אם למישהו יש - אנא צרו איתי קשר. תודה ושנה טובה!

מעוניין להחליף ספר בספר

ספרים למסירה: - המשוואה של דנטה / ג'יין ג'נסן מינוטאור / בנימין תמוז פרא / גבי ניצן צפון פרוע / שמעון ריקלין כל הספרים במצב מצוין.

thinlizzy

New member
../images/Emo13.gifספרים למכירה!

אהבתי כל כך- יהודית רותם- 30 ש"ח אוטובוס 9 לגן עדן- ליאו בוסקאליה- 40 ש"ח אוצר הבדיחה הפוליטית- אורי סלע ושרגא הר-גיל- 35 ש"ח אורות בערפל- אורי שגיא – 30 ש"ח אחרון המאהבים החכמים- אמנון ז'קונט- 25 ש"ח איאקוקה- לי איאקוקה- 20 ש"ח איך הם עושים זאת?- קרוליין סוטון- 30 ש"ח איך לנקות הכל- מדריך שימושי לניקוי- אלמה מור- 45 ש"ח אי ציות ודמוקרטיה- יהושע ויינשטיין (עורך) 35 ש"ח אישה בחולות- אבה קובו- 40 ש"ח אל דאגה- דייל קארנגי- 25 ש"ח ארבעה בתים וגעגוע- אשכול נבו- 30 ש"ח ארבעה גברים ואישה- שולמית גלבוע- 30 ש"ח אתה עומד למות- לי צ'יילד- 35 ש"ח ברשת האמונה- י"ל תלו- 25 ש"ח גולד שווה זהב- ג'וזף הלר- 25 ש"ח גירושים מאוחרים- אברהם ב. יהושע 30 ש"ח גם בחורף פורחת אהבה- ליית מייקלס- 15 ש"ח גרעינים לבנים – יוכי ברנדס 30 ש"ח האור השחור- איל מגד- 30 ש"ח הבטחות- קטרין גסקין- 30 ש"ח הגר- יוכי ברנדס- 30 ש"ח הזימון- ג´ון גרישם – 30 ש"ח המחדל- ישעיהו בן פורת, יהונתן גפן,אורי דן, איתן הבר, חזי כרמל, אלי לנדאו, אלי תבור- 30 ש"ח המקום שבו נמצא הלב- בילי לטס- 35 ש"ח הנעלמים- הרלן קובן- 35 ש"ח הסנדלרית- עירית לינור- 30 ש"ח הספינקס- אחמדינג'אד והמפתח לפצצה האיראנית- יוסי מילמן ומאיר ג'בדנפר- 45 ש"ח העשירים ובעלי העצמה- ורה קאווי - 45 ש"ח הפירמה- ג'ון גרישם- 20 ₪ הפיתוי של איילין יוז- בראיין מור- 30 ש"ח הקרב האחרון של יוני- עידו נתניהו- 35 ש"ח הקרב על המצודה- ישראל לרמן- 30 ש"ח הקרב על השלום- עזר ויצמן- 40 ש"ח הר הבית בידינו- מוטה גור- 45 ש"ח השב"כ בעקבות קפוצ'י- רוני שקד ושלמה הררי- 40 ש"ח השואה בתיעוד- יד ושם- 40 ש"ח השותף- ג'ון גרישם 25 ש"ח השיבה מהודו- אברהם ב. יהושע- 20 ₪ התעשייה העברית שורשים- יוסי ביילין- 30 ש"ח זה יגמר בבכי- אהד אשרי 25 ₪ חקירה בשני- ארתור קונן-דויל- 20 ש"ח טעם של פעם- מרדכי נאור- 35 ש"ח כימים אחדים- מאיר שלו 30 ₪ לא כך תיארתי לי- בתיה גור- 25 ש"ח לדעת אישה- עמוס עוז- 25 ש"ח לוויתן- פול אוסטר- 25 ש"ח לכבות את האהבה- יוכי ברנדס – 25 ש"ח לנצח נבנו- ג'יימס קולינס וג'רי פוראס- 45 ש"ח לרשת את המאפיה- זאב חפץ- 30 ש"ח מוות בגשם- רות אלמוג- 20 ש"ח מלחמת שולל- זאב שיף ואהוד יערי- 25 ש"ח משבר באהאמה- דזמונד באגלי- 20 ש"ח נ.ב אני אוהב אותך- ססיליה אהרן 30 ש"ח נער קריאה- ברנהארד שלינק- 25 ש"ח סופת קרח- ריק מודי- 30 ש"ח עב"מים- ריצ'ארד הול - 40 ש"ח עז 77- אביגדור קהלני- 30 ש"ח על כלבים ואנשים- דסמונד מוריס- 30 ש"ח עשו- מאיר שלו- 30 ש"ח פרקליט רחוב- ג'ון גרישם- 25 ₪ רביעית רוזנדורף- נתן שחם- 25 ש"ח רומן אמיתי- סמדר שיר- 25 ש"ח רצח ארלוזורוב- שבתי טבת- 30 ש"ח רשת זורגה- פ. דיקטין וג. סטורי- 40 ש"ח שבבים של תקווה- עמוס לבב- 35 ש"ח שווים ושווים יותר- סמי מיכאל- 25 ש"ח שיווק הלכה למעשה- דב יזרעאלי- 30 ש"ח שער העקרב- ריצ'רד קלארק- 40 ש"ח תמוז בלהבות- שלמה נקדימון- 40 ש"ח תעלומת עמק בסקומב- סר ארתור קונן-דויל- 30 ש"ח תרנגול כפרות- אלי אמיר 25 ₪ רוב הספרים במצב טוב מאוד עד מצוין! פרטים נוספים במייל [email protected] ליזה

thinlizzy

New member
../images/Emo142.gifספרים באנגלית למכירה

A Tan and Sandy Silence- John D. Macdonald- 20 shekels A Tangled Web- Judith Michael- 20 shekels A time to kill- John Grisham- 20 shekels A Superior Death- Anna Pigeon- 20 shekels The Client- John Grisham- 20 shekels Emmeline- Judith Rossner- 20 shekels Star Wars: Jedi Search- Kevin J Anderson- 20 shekels Dreams Die First- Harold Robbins- 20 shekels Sins- Judith Gould- 20 shekels Perfect Strangers- LouAnn Gaeddert- 20 shekels The Constant Star- Patricia Strother- 20 shekels Black Heart- Eric Van Lustbader- 25 shekels Driving Force- Dick Francis- 25 shekels Home Song-LaVyrle Spencer- 25 shekels Hornet's Nest- Patricia Cornwell- 25 shekels Lightening- Danielle Steel- 25 shekels Miracle- Danielle Steel- 25 shekels Past Secrets- Cathy Kelly- 25 shekels Second Genesis- Jeffrey Anderson, M.D- 25 shekels Alcatraz from Inside- Jim Quillen- 30 shekels The Runaway jury - John Grisham- 30 shekels Fade- Kyle Mills- 30 shekels The Broker- John Grisham- 30 shekels Absolute Friends- John Le Carre- 35 shekels The Best Laid Plants (Hardcover)- Sidney Sheldon- 35 shekels Pleasant Vices- Judy Astley- 35 shekels The March of Folly- from Troy to Vietman- Barbara w. tuchman- 35 shekels Spencerville (Hardcover)- Nelson DeMille- 35 shekels Pleasant Vices -Judy Astley-35 shekels Another Country: Navigating the Emotional Terrain of Our Elders - Mary Pipher- 40 shekels The Portable Oscar Wilde- Oscar Wilde, Stanley Weintraub, and Richard Aldington- 40 shekels The Last Don (Hardcover)- Mario Puzo- 45 shekels The Philosophy of Nietzsche- Geoffrey Clive- 45 shekels The Republic- Plato and H. D. P. Lee trans- 55 shekels. Insight on the Middle east War-by Insight Team of 'The Sunday Times- 60 shekels Muhammad: His Life Based on the Earliest Sources- Martin Lings- 60 shekels Israel's Best Defence: The First Full Story of the Israeli Air Force- Eliezer Cohen- 60 shekels The Tanks of Tammuz (Hardcover)- Shabtai Teveth- 60 shekels המעונינים מוזמנים לפנות במייל [email protected] ליזה

אילי29

New member
Shantaram- Gregory David Roberts

שלום אני מעוניינת לקנות את הספר Shantaram- Gregory David Roberts במידה ומישהו מעוניין למכור, אני נמצאת באזור המרכז עד 12/10 תודה. ניתן ליצור קשר [email protected]

אבי 179

New member
מחפש טרילוגיות של רובין הוב

שליחותו של ליצן, הליצן המוזהב, גורלו של ליצן, הספינה המשוגעת, ספינת הגורל וספינת הקסם. ברשותי טרילוגיית הרואים למרחק - מעוניין בהחלפה. אבי - 0543344369

ספרים למכירה

דמדומים / סטפני מאייר - 40 ש"ח הערעור / ג'ון גרישם - 40 ש"ח משפט האחרון של פרמה / סיימון סינג- 40 ש"ח האביב החדש / רוברט סילברברג- 90 ש"ח סיפורים / פרנץ קפקא - 40 ש"ח בון הרחק מבונוויל / ג'ף סמית - 40 ש"ח הארכיטקטורה בחבל האוזרק בארקנסו - 45 ש"ח קיצור תולדות הזמן / סטיבן הוקינג - 45 ש"ח יומני הנסיכה - ספר ראשון / מג קאבוט - 35 ש"ח

noaaaa

New member
ספרים למכירה- 3 ב-100 ש"ח- מצב מצויין

דייויד באלדאצ'י- להציל את פיית קת'רין ראיין הייד- תעביר את זה הלאה דונה טארט- ההיסטוריה הסודית רונדה בירן- הסוד אורי אדלמן- בסימן ונוס עמליה רוזנבלום- ונדמה שהכל אפשרי מיכאל שיינפלד- אבדות שולמית לפיד- התכשיט ליעד שוהם- שבוע באמצע החיים אדיבה גפן- אבק יהלומים צור שיזף- סערה היא מקום רגוע בשבילנו לילך גליל- בית.אהבה צרויה שלו- בעל ואשה חאלד חוסייני- רודף העפיפונים מאי נג- ארוחה סינית בעירום. שאן סה- קיסרית. ג'וסף פיינדר- משחקי כוח ג'וסף פיינדר- רצח בעיניים .

בלאגנית

New member
למכירה \ החלפה כמה ספרים שברשותי-

וזה הסוף \ דלית אורבך יער נורווגי \ מורקאמי פרנסואה העזובי ליטומה בהרי האנדים שערי אנוביס הבושם \זיסקינד לפנות במסר.

למעלה