סיכום שבועי

papashdon

New member
../images/Emo22.gifסיכום שבועי../images/Emo68.gif../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם -של קרן:
שיר השבוע שלכם -לא של קרן:
סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם:
תמונת השבוע שלכם:
בילוי השבוע שלכם:
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:
פגשתי את קרן השבוע, איך היה? אב, החילזון
הזה זה לא סתם...
[אהמ. רינת. אהמ. רייצ'.]
אבישי.

...

שיר השבוע שלכם -של קרן: זמנים משוגעים. שיר השבוע שלכם -לא של קרן: יש המון. סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: The O.C ואיזשהו סרט מפחיד
. תמונת השבוע שלכם: גלעד - לא שומעים - שמואלי
בילוי השבוע שלכם: מעגן מיכאל
, אחים, אחיינים, דודים, מדרחוב. משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: כל אלה למעלה
. משהו שהרס לכם את השבוע: רפאל מירילא <?!>
. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום עברי לידר, כנראה. חזרה ללימודים. לסיים את חוברת מתמטיקה... ומהר. פגשתי את קרן השבוע, איך היה?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם -של קרן:לרוץ שיר השבוע שלכם -לא של קרן:היו הרבה... סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם:כוכב נולד תמונת השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם:קניון משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:אין פגשתי את קרן השבוע, איך היה?לא

papashdon

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif|חילזון|../images/Emo211.gif../images/Emo180.gif

גמאני עונה
ובו זמנית מציף בסמיילים^ שיר השבוע שלכם- של קרן: שמעון
, שיהיה לנו בית
ועל שפת הכינרת [באמת חשבתם שיהיה רק אחד..
?!] שיר השבוע שלכם -לא של קרן: עולם דיגיטלי
/רוני, כל מיני שירים של דין דין אביב
. סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: האלופה
תמונת השבוע שלכם: הו..העצלנות..
...אבל זו בטח תהייה תמונה מהמפגש של אתמול
. בילוי השבוע שלכם: הא..דגניה
טיול לצפון
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: המפגש
. היה כלכך מדהים! לפגוש אתכם, לפגוש את קרן...
. משהו שהרס לכם את השבוע: לא היה. וטוב שלא
. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: בינתיים אין משהו... פגשתי את קרן השבוע, איך היה? מדהים
. היא חמודה, היא מצחיקה, והקול שלה..
.

shir828

New member
../images/Emo9.gif עונה

שיר השבוע שלכם -של קרן: אם אלה החיים
שיר השבוע שלכם -לא של קרן: אין מצב לאלימות-משתתפי כוכב נולד4 (אני לא אוהבת את השיר הזה, הוא פשוט נתקע לי בראש) סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: נמ.. אני לא רואה כל כך טלוויזיה, אבל נראה לי ש.. מועדון לילה
(?) תמונת השבוע שלכם:
בילוי השבוע שלכם: הייתי בים (הפך לריב אבל על זה אפשר לקרוא בבלוג שלי..), הייתי אצל חברה (גם על זה אפשר לקרוא בבלוג) משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: נמ..
ממ.. קיבלתי את הDVD של מסיבת הסיום שלי ויום אחרי זה ראיתי אותו עם חברה שלי (שהייתי אצלה) ואמרנו טקסטים, ושרנו, ורקדנו.. היה לנו מאוד מצחיק
משהו שהרס לכם את השבוע: ריבים שהיו לי עם אנשים. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: תחילת הלימודים (יום גיבוש ואני יראה את ירדן והילה
) פגשתי את קרן השבוע, איך היה? לא פגשתי
הבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shir828

Rachel47

New member
|חילזון||חילזון|כפרעליך../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

ברוווווווווווווווווווור שהחילזון הוא לא סתם
|חזי|
|חלי|
שיר השבוע שלכם -של קרן: זאת שבמקומי, לרוץ לרוץ ורכבת באירופה
שיר השבוע שלכם -לא של קרן: משהו ממני- הראל סקעת מה עוד ביקשת - אריק ברמן (ולאלה מכם ששמעו אותי מגיבה על השיר הזה והבינו שאני שונאת אותו אז..כן, גמני חשבתי שאני שונאת אותו
אבל הוא דווקא ממש יפה
)
סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: פריזון ברייק פתחה השבוע את עונתה השנייה..יהיה..מרסק
תמונת השבוע שלכם:
בילוי השבוע שלכם: חו"ל/הופעה של קרן/מפגש+הופעה- היה שבוע..מהמם
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של קרן
לפגוש אותה..דפנטלי עשה לי את השבוע (וכמובן שכל פעם התלווה לזה גם מפגש עם עופר
אז בכלל|מזיע..ועדידווווווווווש
|) וגם חופשה בחו"ל לא יכולה לעשות רע
משהו שהרס לכם את השבוע: שומדבר לא יכול ממש להרוס כזה שבוע מקסים..היה משו קטן..אבל הכל פסדר עכשיו, אני חושבת
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: אמממ..בשישי הבא יש הופעה של קרן בהרצליה..אבללללל אני לא אהיה שם ככל הנראה
ואחרי שהלכתי לכל כך הרבה הופעות ואירועים וכבר התרגלתי יהיה מאוד קשה לקרוא "שרשור הופעה" ולא להשתתף
אני רוצה הופעהההההההההההההההההה
(אז אולי בעצם אני לא מחכה לזה
)
פגשתי את קרן השבוע, איך היה? איך היה
בקיצור
או שאפשר לחפור
פגשתי אותה פעמיים, גם בהופעה בצוותא וגם במפגש בטאוור (באלי פעם לענות על השאלה הזאת "פגשתי את קרן ברחוב"..איזה מגניב זה יכול להיות
) והיא הייתה מקסימה כמו תמיד..לא לא..אפילו יותר..צחקה איתי והרגישה הכי בנוח..וגרמה לי להרגיש הכי בנוח..גרררררררררררררר
שבוע טוב אבריבאדי

Rachel47

New member
אחותך המהממת../images/Emo15.gif

היא כתבה על המדבקות אז היא עשתה גם מדבקה לקרן..וזה הכינוי שלה לא
(הבנתי שהיא כבר החליפה ל"קרן פלס"..אבל היא לא כתבה הודעה בפורום איתו עדיין..אז מבחינתי זה לא רשמייי
חוצמזה..כמו שאמרת...זה היה ממש מצחיק
)

עדי C

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif כפרעלייך

*אנרגיות חיוביות*
[
כאילו שולחת
]

עדי XD

New member
עונה :)

שיר השבוע שלכם -של קרן: "אם אלה החיים"
שיר השבוע שלכם -לא של קרן: שמעתי השבוע רק קרן. . סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: כוכב נולד.
תמונת השבוע שלכם: אין לי כוח להעלות :p אחת מטאוור רקורדס. בילוי השבוע שלכם: ההופעה של קרן בטאוור רקורדס
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:בהחלט המפגש
משהו שהרס לכם את השבוע: שום דבר D: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: הופעה של קרן. פגשתי את קרן השבוע, איך היה? כןן
היה מדהים

raz91

New member
עונה...=]

שיר השבוע שלכם -של קרן:אמממ כל האלבום מבחנתי חחח אבל אם צריך אחד אז.. "יותר מדי" שיר השבוע שלכם -לא של קרן:אממ "call me when you are sober" של אוונסנס סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם:הנשכחים תמונת השבוע שלכם:אמממ אני חושב שאין חחח בילוי השבוע שלכם: ים עם כל החברים משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:לשמוע את האלבום של קרן??!! חחחחעחחע משהו שהרס לכם את השבוע: לא יכלתי להגיע להופעה של קרן =[ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:ים המלח פגשתי את קרן השבוע, איך היה?לא פגשתי לצערי :(

Rachel47

New member
קול מי וואן יור סובר../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

איך שכחתי את השיר המהמם הזה
הוא מושלם אני כל כך מצפה לאלבום שלהם דאמט
ועוד לא נמאס לי מהקודם
ביום ששמעתי אותו בפעם הראשונה התלהבתי..ואז במקרה הדלקתי אמטיוי וראיתי גם את הקליפ שלו איזה מלכה היא שם

raz91

New member
חחחח כןן אני לא יכול לחכות ..

עוד חודשיים לאלבום שלהם חחח והקליפ החדש שלהם מדהים =] אוונסנס וקרן פשוט שולטים חחח

Rachel47

New member
אני לא אצליח לחכות חודשיים../images/Emo15.gif

תגיד..אתה מתעדכן בזה
כמה זמן ייקח לו להגיע לארץ

../images/Emo204.gifהשבוע שלי

שיר השבוע שלכם -של קרן: כ"כ קשה לבחור אחרי ההופעה... אבל אני אתן כבוד ל"אביתר" דווקא בגלל שהיא לא שרה אותו
שיר השבוע שלכם -לא של קרן: "מישהו לרוץ איתו" של דניאל סלומון
סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: "שניים" עם קרן
תמונת השבוע שלכם: כל התמונות שצילמתי בהופעה... הרוב יצאו ממש טובות לשמחתי
אחת מהן
בילוי השבוע שלכם: ההופעה!!
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של קרן
וללכת על שפת הים בלילה.
משהו שהרס לכם את השבוע: תוכניות שנהרסו... איי איי מועדון לילה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: לעבור כבר למרכז
מפגש פורום טב"ע/האלופה, הופעה של אביב גפן, הופעה של קרן
פגשתי את קרן השבוע, איך היה? מעולה!!! הבחורה כ"כ מקסימה

למעלה