סיכום שבועי

LEEkm

New member
התשובות שלי:

שיר השבוע שלכם -של קרן: 'אביתר'. שיר השבוע שלכם -לא של קרן: 'Look What You'ev Done' של Jet. סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: 'האנטומיה של גריי'. תמונת השבוע שלכם: כל התמונות של קרן מההופעה בטאוור. בילוי השבוע שלכם: ההופעה של קרן בטאוור :p משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: ההופעה של קרן בטאוור:p משהו שהרס לכם את השבוע: שגיליתי שמיה לא באנשי השנה :| משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: שני חברים ממש קרובים שלי חוזרים ממלא זמן מחו"ל. פגשתי את קרן השבוע, איך היה? מדהיםםםם, כמובן!! כמובן!!

נו טוב גם אני אענה ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של קרן- זאת שבמקומי
שיר השבוע לא של קרן- unfaitful-riahnna סרט/סדרה/תוכנית שבוע- כוכב נולד (מירב בטח יודעת למה
) תמונת השבוע- מיקי ואני ...הוא נגע בי...הוא חיבק אותי
)אחרי ההופעה בצוותא
הייתי מעלה אבל עדיף שלא...אני הורסת את התמונה
בילוי השבוע- להיות בחדר כושר, הופעה בצוותא, הופעה בtower records יום כיף עם אימא בעזריאלי
משהו שעשה לכם את השבוע-הופעה של קרן בצוותא, הופעה של קרן בtower records משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הלכתי כל השבוע לחדר כושר בתדירות שרציתי
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של איה כורם בזאפה ומיקי
כמובן וגם הופעה של קרן ומיקי
וגליה חי ביום שישי
ואולי גם אלך לשמוע את סינרגיה ביום שישי בtower records פגשתי את קרן השבוע- מקסים, מדהים, מרגש, מצחיק

עונה:

שיר השבוע שלכם -של קרן: "שמעון השכן" שיר השבוע שלכם -לא של קרן: "איש קטן" של תומר יוסף סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: e.r תמונת השבוע שלכם: (אני צילמתי
) בילוי השבוע שלכם: מקס ברנר משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: חוץ ממקס ברנר לא היה שומדבר.. משהו שהרס לכם את השבוע: כן, אחד שהרגיז אותי בחוצפתו בעבודה, (עזבו לא נפרט), אבל עניתי לו יפה על חוצפתו!!!
ואתמול כמעט דרסו אותנו שחזרנו אני וחברות ממקס ברנר
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: מחר בע"ה אני אלך ללונה פארק, אם ירצה השם... פגשתי את קרן השבוע, איך היה? הלוואי והייתי
רציתי אבל עבדתי בשתי ההופעות שהיו השבוע... שבוע טוב

Koala Girl

New member
עונה

שיר השבוע שלכם -של קרן: לרוץ לרוץ (זה שיר החודש כבר נראה לי
) שיר השבוע שלכם -לא של קרן: אממ..."שואו מי האבן" (לא עובר לי לאנגלית
) סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: חברים לנצח
תמונת השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: אריזות?
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: לא זכור לי כזה משהו שהרס לכם את השבוע: הרבה דברים.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא:
פגשתי את קרן השבוע, איך היה? nice (עכשיו עובר? חחח)

השבוע שלי../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלכם -של קרן: על שפת הכנרת כמובן, כי ביקשתי מקרן לשיר אותו בטאוור והיא שרה אותו ומן הסתם זה ממש שימח אותי, אני מתה על השיר הזה. שיר השבוע שלכם -לא של קרן: עולם שנדם.. קצת מוזר לכתוב את זה פה, אבל זה שיר השבוע שלי, כי זה שיר שלי ואני מקליטה אותו השבוע... אז זה יצא שזה שיר שהכי הרבה שמעתי השבוע...חחח סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם:השיר שלנו עונה ראשונה ועונה שלישית תמונת השבוע שלכם: אני לא מאמינה ששוב אני שמה פה תמונה שלי עם קרן, אבל כל הקטע שבסוף הצטלמתי עם קרן... זה לקח שנה.. קצת מצחיק.. אז הנה עוד אחת מהתמונות, הפעם עם מיקלוש. בילוי השבוע שלכם: פרט לקרן, אתמול הייתי בהופעה של חברה שלי שולי קורן, עוד תשמעו עליה. משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של קרן תמיד עושה לי את השבוע. ממליצה בחום לבוא ב-1.9 להרצליה ויותר מזה ב-2.9 לצל התמר. משהו שהרס לכם את השבוע: חברה שלי שקבענו הרבה תכניות ליום שישי, פתאום היא נעלמה לי, הלכה עם חברות ומאז שתיקה רועמת. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: כנרת כנרת וכנרת, אני מחכה כבר ליסוע לכנרת בשבת. חוץ מזה אני מחכה ליום שישי שההורים שלי יראו פעם ראשונה הופעה של קרן. פגשתי את קרן השבוע, איך היה? מה זאת אומרת איך היה?... כולכם פגשתם את קרן השבוע.. איך היה? חחח תמיד כיף להפגש נראה לי. שבוע מקסים לכולם

מאמוש תגידי לו קודם

שיוריד את הידיים ממני
אני יודעת שזה קשה, אבל שיתגבר

../images/Emo12.gif

אני אגיד לו ביום שלישי אחרי ההופעה של איה כורם... מקווה שאדע רק איפה זה חדר אומנים שמשם הם יוצאים כי אף פעם לא הייתי שם

רק בשבילך.. עוד תמונה מהסט..חח

כניסת אומנים בזאפה היא מצד שמאל ליד המטבח... לא תמיד נותנים להכנס...

תפסיקי לשבור לי את הלב ../images/Emo7.gif

אני לא רוצה להכנס לחדר אומנים מעדיפה שהם יצאו אל העם נראה לי יותר מדי חדירה לפרטיות להכנס לחדר
לא עשיתי זאת בצוותא לא אעשה זאת בזאפה

הייתי בהרבה הופעות בזאפה..

ואצל הרבה אומנים שונים, היחידות שהייתי פעמיים בהופעות שלהן שם אלה מירי מסיקה וריקי גל (שנראה לי שהייתי אפילו ב-3 הופעות שלה בזאפה (עד ההופעות שהיא התחרפנה על הבמה)... מכורה)) כל שאר ההופעות שלי היו חד פעמיות ובחיים אף אומן לא יצא החוצה... אבל אולי אצל איה זה יהיה אחרת.. אין לי מושג

../images/Emo4.gifנו טוב

לא יצאו לא יצאו לא נורא למרות שאני אשמח אפילו אם רק מיקי יצא

חחחחחחחחח

אז יש מה לעמוד ליד הדלת ולחכות
רק לידיעה שאני מנומסת הריר שנוזל בצידי הפה זה לא לידו אני משתדלת לא להבריח אותו זה רק שאני מתרחקת ממנו ומסתכלת עליו במבט נוגה מרחוק וכמובן שמתלווה לזה גמגום מפגר ודפיקות לב מואץ
אני מנסה לשחד אותו בשוקולד ממקס ברנר בפרלינים שלא יברח מהריר

groovachick

New member
עונה

שיר השבוע שלכם - של קרן: ממ... לרוץ לרוץ
על שפת הכנרת
שיר השבוע שלכם - לא של קרן: שיר הסמרטוטים [אביב גפןן
]
סרט/סדרת/תוכנית השבוע שלכם: ממ.. לא ראיתי יותר מדיי, אבל.. כוכב נולד?!
תמונת השבוע שלכם: לא משהו מיוחד.. אולי בעצם זאת מההופעה של קרן
-->
בילוי השבוע שלכם: ההופעהההה בצוותאא [זה היה השבועע
]
משהו שהרס לכם את השבוע: העובדה שאני לא יכולה להגיע לטאוור רקורדסס
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: לא משהו מיוחד.. משהו שאני לא מחכה-> ביצפר
פגשתי את קרן השבוע, איך היה
-> היה מדהיםםםם!!! בהופעהה!! היא הכירה אותי מהפורוםםםםם יאייייי|מאוהבת|

גם אני עונה

שיר השבוע שלכם -של קרן: ילד פלא (היא שרה את זה עם אוהד חיטמן מתישהו) שיר השבוע שלכם -לא של קרן: נפלת חזק של איפה הילד סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם: המחלקה תמונת השבוע שלכם: אין לי כזאת בילוי השבוע שלכם: ההופעה של קרן בטאוור משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של קרן משהו שהרס לכם את השבוע:העבודה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: לנסוע לכינרת.... פגשתי את קרן השבוע, איך היה? נפלא!

תשובות ../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם -של קרן:"זאת שבמקומי","רכבת באירופה" ו"אם אלה ..."
שיר השבוע שלכם -לא של קרן:חח אין לי כח לכתוב באנגלית .. שיר של sixpence none the richer שם השיר יותר ארוך מזה נראה לי חח ..
סרט/ סדרת/ תוכנית השבוע שלכם:"כוכב נולד " (?) מאיה רוטמן שליטע
תמונת השבוע שלכם:אין לי עצבים להעלות תמונה חח
בילוי השבוע שלכם:צוותא,כ"כ .
משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:קרן . ממליצה בחום חחחחח
משהו שהרס לכם את השבוע:וואחד סיפור ,שישי ...אם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר .
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: שיבוא המשיח . מה זאת השאלה הזאת ? חחחחחחח קיצר , שבוע טוב שיהיה לכולם
פגשתי את קרן השבוע, איך היה?

הה .. שכחתי ת'שאלה האחרונה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פגשתי את קרן השבוע, איך היה? בואו נגדיר את זה ככה : שקרן.תעשה.לי.ילדים .
סתם נו , באמת .. היא פשוט בנאדם נ-ד-י-ר .

למעלה