סקסיננות!

EdisonGirl

New member
לא לי.. |מלאך|

את המידע הזה קיבלתי מגורמים שביקשו להישאר אינקוגניטו: נרקומן, וסוטה בשעות הפנאי. בעל ניתוח אופי של טרוריסט אנרכיסט. ומבולבל מינית, שונא רומנטיקה באשר היא. אוהב טיולים ארוכים בחוף של נהריה, איפה שהבית קברות. שיהיה גדול אני רוצה להיות ילדה קטנה.

אני מכחיש כל קשר ביני לבין הכתוב../images/Emo11.gif

אמממ.. חבר שלי רשם את זה
.. תופס? יש לי משפט יותר מוצלח.., הוא רשום מעל המיטה שלי שיהיה לי סיבה לקום בבוקר..אבל אני מכחיש כל קשר בכתיבתו גם כן
לא ראיתי לא ידעתי לא רשמתי

EdisonGirl

New member
מכיוון שאמינותך מוטלת בספק בעיני..

אני נוטה להאמין לגורמים יודעי הדבר..
התבוסס בדמך. לא יעזור לך כלום! מואהאהאהאה..

EdisonGirl

New member
אתה מתכוון אולי..

כ-ל-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ם..

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1- מה יותר סקסי גשר או משקפיים? משקפיים, ללא ספק. II- למה? בעוד בגשר נתקעות חתיכות אוכל המעלות ריקבון ועובש עם השנים ויוצר מראה מכוער ולא אסטתי ואף דוחה, משקפיים הם פריט אופנתי העשוי להוסיף לבנאדם מראה אינטילגנטי ואינטלקטואלי או סתם להוות מסתורין (מה שידוע בסקסיות עזה!) ג- היה יש או יהיה לכם את אחד מהשניים? לי יש משקפיים. גש לא היה לי אפעם. נולדתי עם שיניים ישרות |תודהלאלחתול| D- שמחים או עצובים מהעניין? בסדר. לא הכי נוח, אבל זה משווה לי מראה של ספרנית סקסית אז אני בסדר עםזה
.

Dooritos

New member
כל מה שהיא אמרה נכון!!!

בעיקר 2! 1. משקפיים 2. מה שזאתי למעלה אמרה. חוצמזה גשר גורם לאנשים לעשות כל מיני דברים מוזרים עם הלשון... 3. לצערי, גם וגם... אוטוטו הגשר יורד... אני התגלמות החנניות לתפארת מדינת ישראל. 4. איי לייק מי בלאק גלאסס (שנראים אדומים-ירוקים באור שמש) אבל עם הגשר... זה סיפור אחר...

טיהי, שאלון חנוני למופת../images/Emo3.gif

1- מה יותר סקסי גשר או משקפיים? משקפיים
II- למה? שניהם אחלה, אבל משקפיים יותר
ג- היה יש או יהיה לכם את אחד מהשניים? משקפיים, אבל אני לא תמיד איתם. D- שמחים או עצובים מהעניין? מסתדרת עם זהP:

Dark Faerie

New member
עונה^^

משקפיים
כי..לא יודעת. זה יפה^^ יש לי את שניהם, אבל אני לא משתמשת במשקפיים המ. לא שמחה ולא עצובה,זה בסדר גמור

Jerald_Admonds

New member
יש משהו סקסי בגשר..

אף פעם לא חשבתי על זה, ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו- אז: 1- משקפיים
||- כי יש בזה משהו שהופך את הבחורה ליותר מיוחדת, חדה, חושנית. ג- יש לי משקפיים.. D- זה נראה עליי טוב, אבל יש לי מספר גבוה אז אני לא יותר מידי שמח מהעניין. אם לא היו לי משקפיים יכולתי עדיין ללכת איתם רק בשביל הסטייל.

למעלה