אז, איך הייתם רוצים את האלבום החדש

אושRתי

New member
../images/Emo220.gifאז, איך הייתם רוצים את האלבום החדש../images/Emo35.gif

איזה שיר מהאלבום החדש הכי מצא חן בעינכם? (אחד
תתאמצו
)
איך אתם מדמיינים את העטיפה שלו
(אתם מוזמנים לעצב ולשים כאן את העיצובים)
איזה ציפיות יש לכם ממנו
כשיצא, מתי תקנו אותו, אם בכלל
איזה שיר הכי טוב בעינכם מבחינת לחן
מה הכי חשוב לכם שכן יהיה בו
איזה שיר יפתח את האלבום
איזה שיר יסגור את האלבום
מה דעתכם על השם האלבום מים מתחת לגשר
צרפו תמונה שמתארת את שם האלבום.
ולשאלה הגורלית- מ 1- עד 10 עד כמה אתם מחכים לאלבום

ady18

Well-known member
עונה:)

איזה שיר מהאלבום החדש הכי מצא חן בעינכם? (אחד תתאמצו ) זה לא בידים שלך אפילו לאני מים מתחת לגשר איך אתם מדמיינים את העטיפה שלו (אתם מוזמנים לעצב ולשים כאן את העיצובים) איזה ציפיות יש לכם ממנו?שיהיה טוב והעיקר שישודרו סינגלים ברדיו כשיצא, מתי תקנו אותו, אם בכלל לא שאלה בכלל איזה שיר הכי טוב בעינכם מבחינת לחן ?זה לא בידים שלך מה הכי חשוב לכם שכן יהיה בו? איזה שיר יפתח את האלבום?אני רוצה מים מתחת לגשר איזה שיר יסגור את האלבום?לא יודעת מה דעתכם על השם האלבום מים מתחת לגשר?מדהים צרפו תמונה שמתארת את שם האלבום. ולשאלה הגורלית- מ 1- עד 10 עד כמה אתם מחכים לאלבום?10+

לא נורא

את ישבת קדימה והם כולם הצטופפו להם מאחור ליד הבר. את היית עם הכבדים- לואי להב ודנה ברגר והמשפוחה...

../images/Emo2.gif

רק בהתחלה ישבתי לידם (בערך) אחר כך עברנו אני והחבר לצדי הבמה שאני אבין- את זיהית אותי

../images/Emo9.gif

איזה שיר מהאלבום החדש הכי מצא חן בעינכם? (אחד תתאמצו )בלפור איך אתם מדמיינים את העטיפה שלו (אתם מוזמנים לעצב ולשים כאן את העיצובים)ממש ממש פשטני, לא ברור איזה ציפיות יש לכם ממנו- אין ציפיות, רק שיהיה בהצלחה כשיצא, מתי תקנו אותו, אם בכלל ברגע שאוכל איזה שיר הכי טוב בעינכם מבחינת לחן היה אתמול שיר משהו על א"י מה הכי חשוב לכם שכן יהיה בו שירים איזה שיר יפתח את האלבום כבלים איזה שיר יסגור את האלבוםמים מתחת לגשר מה דעתכם על השם האלבום מים מתחת לגשר יפה צרפו תמונה שמתארת את שם האלבום- מוותרת...עבור. ולשאלה הגורלית- מ 1- עד 10 עד כמה אתם מחכים לאלבום- מחכה לו... (דנה ברגר)

ady18

Well-known member
השיר על ארץ ישראל הוא מהדיסק בנות:)

והוא נקרא אברהם ואיברהם .

ממש לא נכון

להזכירך יש לי את הדיסק בנות להזכירך גם הייתי בהופעה אתמול זה לא אבהרם ואיברהים תאמיני לי שאני מכירה את השיר אם זה היה אברהם ואיברהים הייתי מציינת את השיר לא פעם ראשונה ששמעתי את השיר אברהם ואיברהים לשיר שאני מדברת עליו היה קצב ממש מגניב משהו בבסגנון של א"י היפה או משהו כזה.... והקהל ממש שיתף פעולה עם מחיאות כפיים באותו שיר הוא שר אותו לפני אברהם ואיברהים בחיאת תתחילי לחשוב לפני שכותבת דברים

למעלה