אז, איך הייתם רוצים את האלבום החדש

ady18

Well-known member
אוקי

לא זכרתי את השיר הזה.... חשבתי שדברת על אברהם ואיברהם אז סליחה...

תאמינילי

אם הייתי מתכוונת לאברהם האיברהים הייתי מציינת את שם השיר את השיריםפ מהדיסק הראשון אני מכירה טוב אפילו טוב מאד

TTתמרTT

New member
לפ]ני אברהם ואיברהים היה מים מתחת לגשר

כלומר זה היה לפני ההדרן.. על איזה שיר מדובר?

אם הייתי זוכרת את השם הייתי אומרת../images/Emo13.gif

אני לא זוכרת את המיקום שלו נו שוין נחכה לדיסק ונראה או להופעות הבאות מה שיבוא קודם ואת מים מתחת לגשר אני מכירה כבר אז זה לא זה

אושRתי

New member
אולי זה היה משהוא עם ארץ זבת חלב ?

שהייתי בסינדרום הוא שר שיר חדש שהזכיר תמילים האלו גם שיר קציבי ויפה!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

איזה שיר מהאלבום החדש הכי מצא חן בעינכם? (אחד תתאמצו ) שמעתי רק את "אפילו לא אני", אז בנתיים הוא איך אתם מדמיינים את העטיפה שלו? (אתם מוזמנים לעצב ולשים כאן את העיצובים) לא יודעת איזה ציפיות יש לכם ממנו? גבוהות
כשיצא, מתי תקנו אותו, אם בכלל? כמה שיותר מהר איזה שיר הכי טוב בעינכם מבחינת לחן? שמעתי רק 1 מה הכי חשוב לכם שכן יהיה בו? מה זאת אומרת? שירים טובים
איזה שיר יפתח את האלבום? איזה שיר יסגור את האלבום? מה דעתכם על השם האלבום מים מתחת לגשר? נחמד...הבנתם מכם שזה שיר יפה צרפו תמונה שמתארת את שם האלבום. ולשאלה הגורלית- מ 1- עד 10 עד כמה אתם מחכים לאלבום? 10

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

איזה שיר מהאלבום החדש הכי מצא חן בעינכם? (אחד תתאמצו )מים מתחת לגשר איך אתם מדמיינים את העטיפה שלו (אתם מוזמנים לעצב ולשים כאן את העיצובים) איזה ציפיות יש לכם ממנו- שיצליח ושנשמע את השירים ברדיו!!! כשיצא, מתי תקנו אותו, אם בכלל-ברגע שהאלבום יגיע לירושלים! איזה שיר הכי טוב בעינכם מבחינת לחן -יש הרבה... מה הכי חשוב לכם שכן יהיה בו -את כל השירים הטובים איזה שיר יפתח את האלבום- אפילו לא אני איזה שיר יסגור את האלבום- ילד טוב מה דעתכם על השם האלבום מים מתחת לגשר- בחירה טובה לשם! צרפו תמונה שמתארת את שם האלבום. ולשאלה הגורלית- מ 1- עד 10 עד כמה אתם מחכים לאלבום- 10++++++

shoba

New member
../images/Emo9.gif

איזה שיר מהאלבום החדש הכי מצא חן בעינכם? (אחד תתאמצו )בנתיים בלפור איך אתם מדמיינים את העטיפה שלו (אתם מוזמנים לעצב ולשים כאן את העיצובים) איזה ציפיות יש לכם ממנו: שמעתי בהופעה ואהבתי ממש, אז ציפיות גדולות:] כשיצא, מתי תקנו אותו, אם בכלל: נקנה, כשיצא! איזה שיר הכי טוב בעינכם מבחינת לחן: אממ לא יודעת מה הכי חשוב לכם שכן יהיה בו: שיהיה בו את איתי, כל מה שיש באיתי, הלחנים והמילים ומה שאני אוהבת בו:] חשוב סאונד טוב איזה שיר יפתח את האלבום איזה שיר יסגור את האלבום מה דעתכם על השם האלבום מים מתחת לגשר:נחמד, מיוחד צרפו תמונה שמתארת את שם האלבום. ולשאלה הגורלית- מ 1- עד 10 עד כמה אתם מחכים לאלבום:10:)

למעלה