איה כורם בתפוז
אנשים

../images/Emo220.gif איה כורם בתפוז ../images/Emo43.gif אנשים

לרגל צאת אלבומה החדש והופעת ההשקה, איה כורם תגיע הערב ב-20:00 לפורום הרשמי ותענה לשלאות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1530&msgid=114810553
פורום רוק ישראלי מחלק לכם את הסינגל "ג'וליה" של יובל בנאי, מתוך אלבום הסולו הרביעי שיצא בקרוב. השתתפו בפעילות בפורום ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=114907420
נועה ברק, פסיכולוגית קלינית ורפואית, מומחית, מדריכה ומתמחה בבעיות חרדה וטראומה, תתארח מחר בפורום הריון אחרי טיפולים בין 10:00-12:00 ותשיב לשאלות בנושא חרדות בלידה, הגורמים להן ודרכי התמודדות עמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=349&msgid=114838328
נטע דובדבני, מומחית ברפואת ילדים, בוגרת בתי הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והטכניון בחיפה, תתארח מחר בפורום הריון ולידה-תמיכה בין השעות 13:00-15:00 ותשיב לשאלות בנושא הטיפול בילוד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=114904572
איך להפוך שקל בודד ל- 1000 ש"ח בכמה דקות? אתר שאפו מסביר לכם איך: http://www.tapuz.co.il/Shapo/Tournament3.asp

קצת יבש, אז יש לי רעיון למשהו שאפשר לעשות !!

שתפו פעולה!!!
כל אחד בוחר 10 שירים של דה יוזד מכל הזמנים כדי ליצור את הדיסק המושלם!! (כן, אני יודעת שזה קשה)

Rose131

New member
יאללהD:

1. The Taste of Ink 2. Buried Myself Alive 3. Poetic Tragedy 4. I Caught Fire 5. All That I've Got 6. Earthquake 7. Smother Me 8. Listening 9. Blue and Yellow 10. On My Own

Evil Cupcake

New member
טוב. ../images/Emo7.gif

1. Listening. 2. Choke Me. 3. SEAOD. 4. Say Days Ago. 5. On My Own. 6. Cut Up Angels. 7. Hospital. 8. Poetic Tragedy. 9. I Caught Fire 10. Blue And Yellow. גאד, זה כזה קשה. לא הכנסתי המון. ;;

:]

1. בוקס 2. TTOI 3. פרלייזד 4. סאונדאפקטס 5. ליס(ט)נינג 6. וויק דה דד 7. גרינר 8. IAF 9. TIA 10. PHA זה קשה אוף. בשביל שאני בכל זאת אהיה מרוצה מהבחירה שלי, אני מוסיפה את Dan's alphabet song כרצועת בונוס לגירסה הישראלית.

:)

1 I'm A Fake 2 On My Own 3 Paralyzed 4 Blue and Yellow 5 A Box Full Of Sharp Objects 6 Listening 7 Hospital 8 Wake The Dead 9 Poetic Tragedy 10 Buried Myself Alive

Evil Cupcake

New member
יבש אז שאלון. D:

מדגישומטיק- http://www.tpeople.co.il/on/mo/ נלקח מפורום סקרים ושאלונים.
שם פרטי: גיל: כיתה: תאריך לידה: איזור מגורים: מה השעה? אוהבים לעשות קניות? מה היה הדבר האחרון שקניתם? מה בא לכם לקנות? איזה חנויות אתם לא סובלים? איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? מה היה הדיסק האחרון שקניתם? מרוצים ממנו? קונים אוכל בקפיטריה? למה? אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? חושבים שאתם אוכלים בריא? מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? אתם צמחוניים? וטבעוניים? אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? אוכלים כשר? יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? חושבים שיעבדו עליכם? איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? הצליחו פעם לעבוד עליכם? מהו החודש האהוב עליכם בשנה? למה? מתי יש לכם יומולדת? אוהבים ימי הולדת? ובלונים? מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? ובכללי כל האמונות תפלות? יש לכם משקפיים? היו פעם? חושבים שיהיו לכם בעתיד? אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? עשיתם טיפול אורטודנטי? אם לא, אתם צריכים? אוהבים להסתפר? מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? אוהבים את השיער שלכם? שומעים עכשיו משהו? מוזיקה? מה באלכם לשמוע? מה השעה? אוף אני לא מקורית היום T_T יום טוב D:

כבר עניתי על זה שם,אבל לא משנה. ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

שם פרטי:לוטנ. גיל:13 החודש. כיתה:ז'. תאריך לידה:26.4. איזור מגורים:דפוק. מה השעה?15:30. אוהבים לעשות קניות?תלוי. ++ מה היה הדבר האחרון שקניתם?המ. אה כן,כזה פסל בצורת עכבר עם מקל ביד שתופס דפים וביד השניה יש לו דפים ועל הרגל עט.
מה בא לכם לקנות?חולצה של אפיקה,את החצאית מנוקס [ואני אקנה!],דיסקים מעניינים,אייפוד קלאסיק עם 160 ג'יגה. [ויהיה לי] איזה חנויות אתם לא סובלים?יש המון. איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם?אני. מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? מה היה הדיסק האחרון שקניתם?של פיונרל פור אה פרינד,אבל אני בכלל לא אוהבת כבר. מרוצים ממנו?לא. קונים אוכל בקפיטריה?לא. למה?כי. אין.
אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'?כבר לא. חושבים שאתם אוכלים בריא?כן. מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? אתם צמחוניים?ממש לא. וטבעוניים?כנ"ל. אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים?לא. אוכלים כשר?לא. יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו?המ. ++ חושבים שיעבדו עליכם?כבר עבדו עליי. איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם?לא זוכרת שעשיתי. P: הצליחו פעם לעבוד עליכם?אהא. מהו החודש האהוב עליכם בשנה?אפריל. למה?לא יודעת,המון חופש,וסתם זה חודש נחמד. מתי יש לכם יומולדת?באפרלי,בפסח. P: אוהבים ימי הולדת?רק את המתנות. XD ובלונים?המ. |: מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי?שטויות. ובכללי כל האמונות תפלות?גם. יש לכם משקפיים?לא משתמשת בהם. היו פעם? חושבים שיהיו לכם בעתיד? אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם?1 וחצי ו2 וחצי,אבל זה כבר עלה,אני מניחה. עשיתם טיפול אורטודנטי?כן. עכשיו באמצע. P: אם לא, אתם צריכים? אוהבים להסתפר?לא. מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם?תספורת קסדה מפגרת שאמא שלי החליטה שאני צריכה בסוף כיתה ד' נראה לי. אוהבים את השיער שלכם?נה. שומעים עכשיו משהו? כן. מוזיקה?כן. מה באלכם לשמוע? אפיקה או אוונג'ד. P: מה השעה? 15:37. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rose131

New member
יאללה.

שם פרטי:נועה גיל:16 וחצי כיתה:י"א'13 תאריך לידה:10.9.91 איזור מגורים:מבשרת\ירושלים מה השעה?15:50 אוהבים לעשות קניות?לא מה היה הדבר האחרון שקניתם?אממ... מה בא לכם לקנות?הממ... איזה חנויות אתם לא סובלים?הממ! איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן?הממ מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם?אני מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות?בנים מה היה הדיסק האחרון שקניתם?חחח וואו, לא זוכרת
בעיקרון בלאק סאבאת' לידיד שלי ליומולדת. ולפני זה? אמ.. אני מניחה שהאחרון של דה יוזד.. מרוצים ממנו?אהא קונים אוכל בקפיטריה?לא למה?כי אין שם שום דבר טבעוני אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'?כבר לא חושבים שאתם אוכלים בריא? כן.. מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'?אממ.. בלי שטויות? אתם צמחוניים? נו, לא. וטבעוניים? אכן כן. אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? תהפכו, תהפכו! אוכלים כשר? לא אוכלת בשר ולא אוכלת חלב, אז אני מניחה שכןXD יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו?לא עבדתי על אף אחד. חושבים שיעבדו עליכם?לא עבדו עלי
איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? לא זוכרתXD הצליחו פעם לעבוד עליכם?אהא מהו החודש האהוב עליכם בשנה?אממ.. ינואר? דצמבר? למה? כי המזג אוויר בן-זונה. בקטע הטוב. למרות שגם המזג אוויר עכשיו נחמד.. מתי יש לכם יומולדת? ספטמבר אוהבים ימי הולדת?אכן ובלונים?מפחדת מהם. מאוד. מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי?הממ? ובכללי כל האמונות תפלות? הן תפלות. יש לכם משקפיים? כן היו פעם? !$@ חושבים שיהיו לכם בעתיד?.. אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? 2 עשיתם טיפול אורטודנטי? כן אם לא, אתם צריכים? אוהבים להסתפר? לא מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? אממ.. כיתה ב', עד הכתפיים. אוהבים את השיער שלכם? לא שומעים עכשיו משהו? כן מוזיקה? כן מה באלכם לשמוע? אממ.. מה השעה? 15:53

Evil Cupcake

New member
עונה לעצמי ומרגישה פאתטית D:

שם פרטי: טל. D: גיל: 14 עוד 60 יום או משהו כזה בערך. כיתה: ח'. תאריך לידה: 5.6. איזור מגורים: מזכרת בתיהוש. מה השעה? 15:53. אוהבים לעשות קניות? לפעמים. אם יש לי כסף ואין לי 20 קילו עודפים. מה היה הדבר האחרון שקניתם? חולצה של היוזד או סיכות של הלו קיטי. מה בא לכם לקנות? חולצה מזארה. עם גלידות עלייה.
איזה חנויות אתם לא סובלים? יש הרבה. איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן?UFO או זארה. מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? אני. מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? - מה היה הדיסק האחרון שקניתם? דיסק אחד של פרדייס לוסט. מרוצים ממנו? דיי, הוא בסדר. ממצים את הדת' דום בסבבה. קונים אוכל בקפיטריה? לא. למה?כי, אין. אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? לא. חושבים שאתם אוכלים בריא? כרגע לא, אני אוכלת חרא וקצת. מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? אתם צמחוניים?לא. וטבעוניים? לא. אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? נופ. P: אוכלים כשר? לאלא. יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו?- חושבים שיעבדו עליכם?- איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם?"ספיר ביל עשה קרחת! D: "היא אהבה את ט"ה.
. וסונטה וב"ב. הצליחו פעם לעבוד עליכם? יש מצב. מהו החודש האהוב עליכם בשנה? יוני או דצמבר. למה?ביוני כי יש לי יומהולדת ומסתיימת השנה, ודצמבר מושי. מתי יש לכם יומולדת? ב-5.6. אוהבים ימי הולדת? רק בגלל המתנות.
ובלונים? לא. מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? זה יום אחרי היומהולדת שלי.
וזה בולשיט. ובכללי כל האמונות תפלות?יש מצב שכמה נכונות. אבל בולשיט. יש לכם משקפיים?לא. היו פעם?לא. חושבים שיהיו לכם בעתיד? יכול להיות. לא בעתיד הקרוב. אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? עשיתם טיפול אורטודנטי? לא. אם לא, אתם צריכים? לא. אוהבים להסתפר? לפעמים. מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? המ. לא ממש קצר. אוהבים את השיער שלכם? יאה, הוא שחור לבן.
שומעים עכשיו משהו? לא. מוזיקה? לא. >> מה באלכם לשמוע? האמת, לא.
מה השעה? 16:00 אוף אני לא מקורית היום T_T לאנורא. יום טוב D: גם לך. ^^ הודגש באמצעות לוטנ הפוצי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

סבבה ^^

שם פרטי: נועה גיל: 14 כיתה: ח' תאריך לידה: 31.1 איזור מגורים: מרכז מה השעה? 16:15 אוהבים לעשות קניות? אהא מה היה הדבר האחרון שקניתם? סוכריה בקפיטריה מה בא לכם לקנות? דיסקים.
איזה חנויות אתם לא סובלים? דיווהS: איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? חנויות דיסקים וספרים! מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? אני, כמובן מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנות. ברצינות, בנים הם כאלה סתומים לול. מה היה הדיסק האחרון שקניתם? דיינג איז יור לייטסט פאשן של ETF מרוצים ממנו? מאוד!
קונים אוכל בקפיטריה? לפעמים למה? ככה אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? ברור P: חושבים שאתם אוכלים בריא? לא, האמתXD מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? לאכול ביצים. אני ממש שונאת את זה, איוו. אתם צמחוניים? לא וטבעוניים? לא אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? אולי לצמחונית אוכלים כשר? לא ממש יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? כבר היה, ועבדתיD: חושבים שיעבדו עליכם? ניסו, לא הצליחו איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? לא יודעת, הרבה הצליחו פעם לעבוד עליכם? כן |מתחבאתמבושה| מהו החודש האהוב עליכם בשנה? לא יודעת... למה? כובע מתי יש לכם יומולדת? ינואר אוהבים ימי הולדת? די שונאת אותם, האמת ובלונים? לא X______________X מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? אמיתי, לגמרי. הן של המורה הכי רעה שהייתה לי אי פעם נולד לה ב-6.6.06 בשעה 6 בבוקר. ובכללי כל האמונות תפלות? לא יש לכם משקפיים? כן, לראייה מרחוק היו פעם? לא חושבים שיהיו לכם בעתיד? אבל כבר יש, עמות
אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? פחות מאחד עשיתם טיפול אורטודנטי? כן. בוהו. אם לא, אתם צריכים? כן, ואני בתהליכים. בוהו כפול. אוהבים להסתפר? כן כל עוד זה יוצא יפה מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? לא זוכרת, אבל זה היה קצר! לפחות זה היה בגן.. המ. הכיעור. אוהבים את השיער שלכם? נחמד כזה, רגיל שומעים עכשיו משהו? יאפ מוזיקה? כן מה באלכם לשמוע? הופעה. כאילו, להיות בהופעה ולשמוע אותה מהמגברים הסופר גדולים מה השעה? 16:23

just orka

New member
-מתחמקת מתנ"ך-../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם פרטי:אור גיל: 16.5 כיתה: י"א תאריך לידה: 1.12 איזור מגורים: יבנה מה השעה? 16:55 אוהבים לעשות קניות? תלוי מה היה הדבר האחרון שקניתם? אממ סיכות מסהר XD מה בא לכם לקנות? דיוידי של שנות ה70
איזה חנויות אתם לא סובלים?מה? איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? אמממ... מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? תלוי מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנים מה היה הדיסק האחרון שקניתם? וואי... אממ קנו לי את RR של הים, ולפניו VD של הים גם..XD מרוצים ממנו? מאוד קונים אוכל בקפיטריה?לא...אה אבל אני קונה קצת בקיוסק בבצפר! למה?כי אין אצלנו אחת כזאת...|| וסתם כי באלי משהו מתוק אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? משתדלת
חושבים שאתם אוכלים בריא? נופ
מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? ירקות,פירות, ודברים שלא טעימים לי אתם צמחוניים?לא וטבעוניים?לא אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? אם הייתי רוצה, הייתי הופכת... אוכלים כשר?כן יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? היה כבר , וסוג של חושבים שיעבדו עליכם? ניסו בצורה פאטית, לא עבד איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? השנה האמינו לי, ובשאר השנים לא ממש עשיתי הצליחו פעם לעבוד עליכם? כן מהו החודש האהוב עליכם בשנה? דצמבר למה? יומולדת, וקררר מתי יש לכם יומולדת? דצמבר אוהבים ימי הולדת? כן ובלונים? כן מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? בולשיט ובכללי כל האמונות תפלות? לא אמיתי, אבל לפעמים נחמד להאמין יש לכם משקפיים? כן >: היו פעם? כן... חושבים שיהיו לכם בעתיד? מקווה שלא אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? 6-7 עשיתם טיפול אורטודנטי?כן אם לא, אתם צריכים?- אוהבים להסתפר?אה? מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? ממ מיד אחרי שהסתפרתי בפעם האחרונה- כתפיים כזה אוהבים את השיער שלכם? רוב הזמן שומעים עכשיו משהו? סמלס לייק טין ספירט נירוונה מוזיקה? כן מה באלכם לשמוע? זה שאלון מציק מה השעה? 17:01 אוף אני לא מקורית היום T_T יום טוב D:

עונה../images/Emo55.gif

שם פרטי: הדר
גיל: 16 ו3 חודשים כיתה: י' תאריך לידה: 15.1.92 איזור מגורים: צפון מה השעה? 18:29 אוהבים לעשות קניות? הממ כן זה נחמד מה היה הדבר האחרון שקניתם? שמלה וחולצות מה בא לכם לקנות? מחר אני מחליפה מיתרים לגיטרה^^ איזה חנויות אתם לא סובלים? כל החנויות של המגה-פאקצ בנהריה
איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? המממ חנויות בגדים מגניבות שכאלו בת"א מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? אני, ברור מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנים מה היה הדיסק האחרון שקניתם? טרי צ'ירסD: מרוצים ממנו? מאוד קונים אוכל בקפיטריה? מידי פעם למה? כיכיכי אני ילדה רעבה ;; אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? משתדלת שלא חושבים שאתם אוכלים בריא? ממש לא
מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? פירות וירקות וכל החרא הזה אתם צמחוניים? לא וטבעוניים? לא אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? כן ברור... אבל אם אני אהיה צימחונית אני דיי אמות תוך יום כי אני לא אוכלת שום ירק או פרי וכאלה אז כאילו... כל היום אני אוכל שניצלתירס?
אוכלים כשר? יאפ יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? היה כבר
חושבים שיעבדו עליכם? כן, עבדו עליי איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? אין לי כוח >.> הצליחו פעם לעבוד עליכם? כן מהו החודש האהוב עליכם בשנה? ינואר למה? יומולדתD: מתי יש לכם יומולדת? ינואר >.> אוהבים ימי הולדת? מאוד ובלונים? גם מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? אממ לא יודעת ובכללי כל האמונות תפלות? חלק חרטה חלק אני מאמינה יש לכם משקפיים? לא היו פעם? לא חושבים שיהיו לכם בעתיד? כן אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? - עשיתם טיפול אורטודנטי? כן אם לא, אתם צריכים?- אוהבים להסתפר? כן אבל השיער שלי מתכווץ כמו לא יודעת מה שאני מסתפרת אזז מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? אממ תלוי בתתלים, מתי שהם מתכווצים אז זה קצר וזה אוהבים את השיער שלכם? לא שומעים עכשיו משהו? לא מוזיקה? לא נו מה באלכם לשמוע?
מה השעה? 18:34 אוף אני לא מקורית היום T_T יום טוב D: יום טובD:

עונה וזה. <: ../images/Emo223.gif

שם פרטי: עדי. גיל: 17. כיתה: י''א. תאריך לידה: 14.12.90 איזור מגורים: נתניה. מה השעה? 19:38 אוהבים לעשות קניות? לא ממש.
מה היה הדבר האחרון שקניתם? לא זוכרת, זה היה מזמן. X: מה בא לכם לקנות? קפוצ'ון של אוונג'ד.
שעותתת התלבטתי אם לקנות שלהם או של דה יוזד אבל החלטתי שלהם. |חושש| גם הסיכויים שיהיה שלהם יותר גדולים משל דה יוזד XD איזה חנויות אתם לא סובלים? כל המותגים האלה.
איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? חנות ממתקים?
|חושש| סתם אממ, חנות דיסקים. <: מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? הורים... מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנות. ~.~ מה היה הדיסק האחרון שקניתם? של מדינה לייק.
מרוצים ממנו? אמ האמת שהוא עדיין לא אצלי. >< קונים אוכל בקפיטריה? בביצפר? כן, מדי פעם. למה? מה למה? למה קונים אוכל? כי רעבים!
אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? בערך. נו, אני בקושי אוכלת. חושבים שאתם אוכלים בריא? ממש לא. >< מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? בוקר, צהריים וערב מסודר. רק שאין לי את זה. אתם צמחוניים? כן. וטבעוניים? לא. אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? לא. אוכלים כשר? כן. יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? לא היה לי כוח לזה וגם שכחתי.
חושבים שיעבדו עליכם? לא. איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? אממ סתם עבדתי על חברה, שלחתי לה הודעה שנעלבתי ממה שהיא עשתה ולא אמרה לי את זה בפנים והיא כולה נלחצה וזה. <: הצליחו פעם לעבוד עליכם? לא. מהו החודש האהוב עליכם בשנה? לא יודעת, דצמבר ונובמבר. למה? סוכות וחנוכה. <: מתי יש לכם יומולדת? 14.12 אוהבים ימי הולדת? לא ממש. ובלונים? כן.
מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? שטויות. ובכללי כל האמונות תפלות? לא יודעת... יש לכם משקפיים? כן. היו פעם? פעם לא.
חושבים שיהיו לכם בעתיד? כן. אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? 3.5 נראה לי. עשיתם טיפול אורטודנטי? הא?
אם לא, אתם צריכים? לא יודעת מה זה. ~.~ אוהבים להסתפר? לא. מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? עד הכתפיים. אוהבים את השיער שלכם? בערך. שומעים עכשיו משהו? westlife - uptown girl בערוץ קלאסיק. <: מוזיקה? נו רשמתי!
מה באלכם לשמוע? בא לי קלאסי.
מה השעה? 19:44 <: הודגש באמצעות מדגישומטיק

כאילו שמישהו יקרא את זה ../images/Emo13.gif

שם פרטי: אלמוג מסיקה D: גיל: 15 כיתה: ט תאריך לידה: 17 לספטמבר ^^ איזור מגורים: נתניה, רמת פולג
מה השעה? עשר ורבע בדיוק! אוהבים לעשות קניות? מאוד X_X מה היה הדבר האחרון שקניתם? היום קניתי חצאית לבנה ונעליים בצבע זהב ולבן יפות כאלה של לקוסט וחולצה לבנה קצרה... מה בא לכם לקנות? חולצה של THE USED...
איזה חנויות אתם לא סובלים? חנויות של פאקצות D: איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? Candy Land X_X ואני ממש רצינית !!!
מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? אני! כאילו, דה!
מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנים... :| מה היה הדיסק האחרון שקניתם? את הDVD של BERTH...
מרוצים ממנו? מאוווווווווווד
קונים אוכל בקפיטריה? קונה אוכל בכל מקום ^^ למה? כי זה אוכל! כאילו, דה!! XD אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? ברור!
חושבים שאתם אוכלים בריא? כן!!!! מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? לאכול הכל!!!!!!!!!!!! אתם צמחוניים? לא!!!!!!!!!! וטבעוניים? גם לא !!!!!!!!!! אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? איזה דברים?! אוכלים כשר? ברור! יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? אז זהו... שאחד באפריל היה LONG TIME AGO... חושבים שיעבדו עליכם? אף אחד לא הצליח! חוץ מבן. אידיוט. איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? אמרתי לחברה שלי שחטפו את אמא שלה XD ולשנייה אמרתי שיש תמונות בעירום שלה באינטרנט XD הצליחו פעם לעבוד עליכם? כן!
מהו החודש האהוב עליכם בשנה? אוגוסט
למה? חופש
מתי יש לכם יומולדת? בספטמבר! אוהבים ימי הולדת? לא! שונאת! ובלונים? עוד יותר שונאת!!!!!!!!!!! מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? שטויות
ובכללי כל האמונות תפלות? עוד יותר שטויות
יש לכם משקפיים? לא....... היו פעם? לא...... חושבים שיהיו לכם בעתיד? לא.... אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? לא..... עשיתם טיפול אורטודנטי? כן
אם לא, אתם צריכים? ?!?!?! אוהבים להסתפר? מאוד!:] מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? טיפה מעל הכתפיים. אוהבים את השיער שלכם? לא כל כך! שומעים עכשיו משהו? כן
מוזיקה? כן
מה באלכם לשמוע? את בן שר
מה השעה? עשר ועשרים וחמש דקות. אוף אני לא מקורית היום T_T לא נוראאא XD יום טוב D: גםלך !

למעלה