איה כורם בתפוז
אנשים

HandsStainedRed

New member
אני רוצה שאלון D:|לין-זי|../images/Emo198.gif../images/Emo210.gif

שם פרטי: אופיר
כיתה: ח'3 שליטעעעעעע
תאריך לידה:7.6 D: תזכרו...כדאי לכם לזכור|נבוט|
איזור מגורים:מרכז
מה השעה?15:48
אוהבים לעשות קניות?כן D:
מה היה הדבר האחרון שקניתם?לאזוכרת..זה היה מזמןןןןןןן
מה בא לכם לקנות?בגדים D: ודיסקים D:
איזה חנויות אתם לא סובלים?לאדעת...קסטרו...?XD
איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן?פוקס, חנויות פיצפקס, חנויות ספרים, דיווה, טופ טן, מנגו...וכ'וXD
מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם?אני מהכסף של ההורים XD
מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות?בנים
מה היה הדיסק האחרון שקניתם?זה הי כלכלך מזמן שאני כבר לא זוכרת
מרוצים ממנו?><;
קונים אוכל בקפיטריה?לפעמים..שאין משו יותר טוב לעשותXD
למה?כי לפעמים אין אוכל ויש כסף. אז קונים XD
אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'?לא..
חושבים שאתם אוכלים בריא?ניראלי :S
מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'?לאדעת..ירוק והכל..כמו פרות כזה xD
אתם צמחוניים?הכי לא XD''
וטבעוניים?להלהלהלה
אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים?אולי O.O
אוכלים כשר?לא.
יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו?יו אני כותבת שאלון באיחור! XD
חושבים שיעבדו עליכם?לא עבדו עליי יויוXD
איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם?עבדתי על אמא שלי שיש לי חבר בי''ב ואני שוכבת איתו XD
הצליחו פעם לעבוד עליכם?כן..לא זוכרת על מה
מהו החודש האהוב עליכם בשנה?יוני |גבגבות|
למה?כי יש לי יומולדת ואני ילדת צומי D:
מתי יש לכם יומולדת? 7.6 D:
אוהבים ימי הולדת?את שלי? אההא! אני צומי! הכי צומי שיש D: כל מה שקשור ליומולדת שלי אני אוהבת XDD
ובלונים?ברור!
מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? לפני שנתיים זה יצא יום לפני היומולדת שלי, ולהגיד ת'אמת, זה היה היום הכי כיפי בשנה..אז זה או שאני איזה שטן קטן או שזה לא אמיתי בשיט XD
ובכללי כל האמונות תפלות?הכי לא שבעולם ><''
יש לכם משקפיים?לא
היו פעם?נוו.
חושבים שיהיו לכם בעתיד?מקווה XD
אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? ~~
עשיתם טיפול אורטודנטי?יאפ. אני עם גשר מעצבן כזה שכל האוכל נתפס בו ואז כולם מסתכלים עליך מוזר
אם לא, אתם צריכים?^^~
אוהבים להסתפר?כן D:
מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם?קארה בגיל 6
א

Unaffected

New member
מממממממ

שם פרטי: סהר גיל: 16 ו.. כיתה: י"א תאריך לידה: 7.11 איזור מגורים: אורנית מה השעה? 22:10 אוהבים לעשות קניות? לפעמים מה היה הדבר האחרון שקניתם? לאדעת מה בא לכם לקנות? >< איזה חנויות אתם לא סובלים? נמ. איזה חנויות הן החנויות שאתם לא יכולים שלא להכנס לתוכן אם אתם עוברים לידן? ממ >< מעדיפים שההורים יעשו בשבילכם את הקניות או שאתם? אני מי לדעתכם קונה יותר מהר בגדים, בנים או בנות? בנים מה היה הדיסק האחרון שקניתם? של בוקסקאר רייסר מרוצים ממנו?כה קונים אוכל בקפיטריה? אוכל בד"כ לא כי מגעיל שם,אבל ברד\ממתקים כה למה? אוכלים הרבה 'ג'אנק פוד'? לא כ"כ,אני חושבת חושבים שאתם אוכלים בריא? לא XD מה זה בשבילכם 'לאכול בריא'? אתם צמחוניים?כה וטבעוניים?נופ אם אתם לא אחד מהדברים האלו, והייתה לכם אפשרות להיות - הייתם הופכים להיות צמחוניים/טבעוניים? למה שלא תהיה למישהו את האפשרות? ואמ.אני מניחה שהייתי עוברת לטבעונות אם זה לא היה נראהלי כ"כ מסובך O_ם אוכלים כשר? בהתחשב בזה שרוב הדברים של הכשרות קשורים לבשר אני מניחה שכן,אבל לא באמת אכפת לי
יו עודמעט 1 באפריל! אתם מתכננים לעבוד על מישהו? היה כבר,ואמ. חוץ מלעבוד בקטנה על כמה אנשים שהיו מסטולים על הבוקר לא חושבים שיעבדו עליכם?לא עבדו איזה מתיחות עשיתם בעבר ואנשים אשכרה האמינו לכם? לא זוכרת הצליחו פעם לעבוד עליכם? נראהלי שלא
מהו החודש האהוב עליכם בשנה? ממ מרץ? למה? כי לחודשים אחרים יש נטיה להיות חמים מדיי\מדכאים מדיי\עמוסים מדיי מתי יש לכם יומולדת? בתאריך לידה שלי >.> אוהבים ימי הולדת? כה ובלונים? הם בסדר מה דעתכם על 'תאריך השטן', שטויות או אמיתי? בולשיט ובכללי כל האמונות תפלות?גם יש לכם משקפיים?לא היו פעם?לא חושבים שיהיו לכם בעתיד? אני מניחה
אם יש לכם/היה לכם, מה המספר שלכם? עשיתם טיפול אורטודנטי?לא אם לא, אתם צריכים?ל אוהבים להסתפר? O_ם מה התספורת הכי קצרה שהייתה לכם? כשנולדתי? אוהבים את השיער שלכם?לפעמים שומעים עכשיו משהו? כה מוזיקה?כה מה באלכם לשמוע?מוזיקה מה השעה?22:21 אוף אני לא מקורית היום T_T יום טוב D:

למעלה