אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם ../images/Emo220.gif

איזו מוזיקה עשתה לכם את השבוע? ספרו לנו על זה:
אלבום השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
אלבום השבוע בכללי:
שיר השבוע בכללי:
והתוספת להשבוע:
האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל?

Anuerysm

New member
אני

אלבום השבוע של זפלין: אין ממש אחד ספציפי שיר השבוע של זפלין: BRING IN ON HOME אלבום השבוע בכללי: RADIOHEAD - KID A שיר השבוע בכללי: IDIOETEQUE של רדיוהד והתוספת להשבוע: האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל? יש לי 150 דולר שקיבלתי במתנה מסבא שלי אני חושב להשתמש בהם להופעה של רד הוט צ'ילי פפרז כי אני אהיה שנה בסן פרנסיסקו אבל יכול מאוד להיות שאני אשמור אותם להופעה אחרת שאולי תהיה, יש לי אבל מספיק זמן להחליט נראה לי

Kid A, איזה אלבום אינקוויזצי ומיגע!

פעמיים שמעתי אותו, ובפעם ראשונה כשניסיתי אותו וזה היה משהו לא ברור בכלל! כזה נמתח, שירה מעורפלת, מוזיקה לא עקבית, ממש עשה לי סמטוחה אחת גדולה.. יש איזו גאוניות באלבום הזה שפספסתי?

DOCTOR ROBERT

New member
במילה אחת- כן.

בקצת יותר: שמעת אלבומים אחרים של רדיוהד? אם לא, שמע את THE BENDS, אלבום גיטרות מפציץ שיעשה לך רק טוב. אחרי תנסה את OK COMPUTER שהוא רוק, אבל קצת אלקטרוניקה, והוא יצירת מופת. רק אח"כ תחזור ל-KID A. יש שאלות?

Aeroguy

New member
תשובות

אלבום השבוע של זפלין: Physical Graffitti שיר השבוע של זפלין: Custard Pie אלבום השבוע בכללי: Devendra Banhart - Cripple Crow שיר השבוע בכללי: Devendra Banhart - I Feel Just Like A Child והתוספת להשבוע: האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל? כן! מחר בבארבי, Devendra Banhart. הוא מופיע גם היום.

FuNky M0nK

New member
עונה

אלבום השבוע של זפלין: Bbc Session שיר השבוע של זפלין: Whole Lotta Love Medley: Boogie Chillun'/Fixin to Die/That's Alright Ma אלבום השבוע בכללי: בכללי? זה אומר גם של זפלין?אז הבי בי סי. לא של זפלין אז אממ revolver שיר השבוע בכללי: אמממ אני לא יודע. והתוספת להשבוע: האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל? בחו"ל לא.. כי אני לא נוסע לשום מקום. ובארץ, אני מניח שאני אלך לניצנים.

אני..

אלבום השבוע של זפלין: Physical Graffiti שיר השבוע של זפלין: In The Light אלבום השבוע בכללי: King Crimson- In The Court Of The Crimson King שיר השבוע בכללי: King Crimson- Epitaph האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל? הםם, השאלה הזו באה אליי קצת באיחור, כי ההופעה היחידה שתכננתי עליה, כבר הייתי בה. והכוונה לרוג'ר ווטרס.

microbe15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת אחלה אלבום

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא מכיר אותו, רציתי להיות חלק מהרצף

DOCTOR ROBERT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Anuerysm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה