אלבום\שיר השבוע שלכם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

בתור יוזם העסק אני ממשיך את הרצף..

Anuerysm

New member
והרצף נסגר

מבחינה טכנית שאי אפשר להוסיף
ים לכותרת

שמיקי

New member
אני

אלבום השבוע של זפלין:אממ בקושי שמעתי זפלין השבוע שיר השבוע של זפלין:eek:ut on the teils אלבום השבוע בכללי:atom heart mother-pink floyd שיר השבוע בכללי:מה שיותר עמוק יותר כחול-תמוז והתוספת להשבוע: האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל? ברור..יש את ניצנים,את עיר הבירה.. ובטח יהיו עוד הופעות פה ושם. יכולהיות גם אינפקציה שבוע הבא

AeroTom

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: לא היה כזה. שיר השבוע של זפלין: In The Evening אלבום השבוע בכללי: Tom Petty - Into The Great Wide Open שיר השבוע בכללי: The Black Crowes - You Don't Miss Your Water והתוספת להשבוע: האם אתם מתכננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בארץ או בחו"ל? אין תכנון כלשהוא.

לגרם

New member
שלישלישלי

אלבום השבוע של זפלין: חחחח עדיןI שיר השבוע של זפלין:אני חושב שyou shook me אלבום השבוע בכללי:Apocalypse-אחרית הימים!! ואפילו עשיתי חולצה שלהם!!! שיר השבוע בכללי: התעמלות בוקר של אחרית הימים! האם מתכוננים ללכת לאיזו הופעה בקיץ בחול או בארץ: אני יהיה בארהב בזמן שיעשו פה מחווה לדפטונז, איזה ביאוס!! אבל אולי אני אראה את המחזמר של ביטלז, אבל אני בספק רב:/

maler1

New member
אניי

בקושי שמעתי מוזיקה השבוע אז אין לי מה לכתוב.... וההופעה שאני מתכנן ללכת אליה היא של זיגי מארלי ב27 לחודש...

למעלה