אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם ../images/Emo220.gif

אלבום השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
אלבום השבוע כללי:
שיר השבוע כללי:
והתוספת להשבוע-
המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה.

שלי..

אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin II שיר השבוע של זפלין: The Lemon Song אלבום השבוע כללי: Queen- Jazz שיר השבוע כללי: Don't Stop Me Now (בכלל יש לי מצב רוח מאוד קוויני בזמן האחרון). 3 "אלבומי קיץ": The Who- Who's Next The Beatles- The White Album Red Hot Chili Peppers- By The Way

IronBlood

New member
אני...

אלבום השבוע של זפלין- Led Zeppelin שיר השבוע של זפלין - יש שניים, Good Time Bad Times ו Ramble On. אלבום השבוע כללי- אין שיר השבוע בכללי - Wish You Were Here- Pink Floyd 3 אלבומים שאני ממליץ עליהם לקיץ: 1.Led Zeppelin- Untitled 2.Beatles- Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band 3.Led Zeppelin- Led Zeppelin

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

אלבום השבוע של זפלין: I שיר השבוע של זפלין: Dazed and confused אלבום השבוע כללי: Pearl Jam - Ten שיר השבוע כללי: Nick Drake - Sunday קטע אינסטרומנטלי אקוסטי והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. Alanis Morissette - Jagged little pill Tracy Chapman - Tracy Chapmanוהוא לא מקפיץ במיוחד Joni Mitchell - blue וגם הוא לא

FuNky M0nK

New member
יופ יופ

אלבום השבוע של זפלין: led zeppelin שיר השבוע של זפלין:לא יודע אלבום השבוע כללי:הממ אין אחד כזה.. שיר השבוע כללי:King Crimson- Cat Food והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. האמת, שהחופש יותר התחברתי לפרוגרסיב רוק, שקט ורגוע. אבל בעיקרון, - כל האלבומים של רד הוט צ'ילי פפרז בשנות השמונים - כל לד זפלין - The Who- Who's Next -The Blues Brothers Soundtrack זהו, אני חושב.

hkatsman

New member
לי

אלבום השבוע של זפלין:לא שמעתי זפלין השבוע שיר השבוע של זפלין:לא שמעתי זפלין השבוע אלבום השבוע כללי:pink floyd-is there anybody out there live שיר השבוע כללי:the who-baba o'riely(מקווה שכתבתי את זה נכון) והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה.

FunkyMonk

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: אין :O שיר השבוע של זפלין: The Ocean אני חושב... אלבום השבוע כללי: King Crimson - Red שיר השבוע כללי: RHCP - Soul to Squeeze והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה: King Crimson - Red RHCP - One Hot Minute Led Zeppelin - IV

AeroTom

New member
ושלי

אלבום השבוע של זפלין: לא היה ספציפי. שיר השבוע של זפלין: Custard Pie אלבום השבוע כללי: Chris Robinson - New Earth Mud שיר השבוע כללי: Chris Robinson - Safe In The Arms of Love והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. Lynyrd Skynyrd - One more From The Road The Black Crowes - By Your Side Tom Petty & The Heartbreakers - Damn The Torpedoes

Aeroguy

New member
עונה

אלבום השבוע של זפלין:BBC שיר השבוע של זפלין: I Can't Quit You אלבום השבוע כללי: Johnny Cash - Ride This Train. האיש שהביא את השינוי בקאנטרי וחיבר אותו עם בלוז, פולק ורוק, ג'וני קאש האגדי. האלבום הזה הוא אלבום של סיפורי דרכים. אתם נוסעים עם ג'וני ברכבת, וכל שיר מתחיל עם קולות המיית הרכבת וקולו העמוק של ג'וני קאש אומר: "Ride this train to..." וכל פעם מספר סיפור שונה על מקום שונה כשברקע קולות הרכבת. באיזשהו שלב, בכל סיפור הוא מרים את הגיטרה ושר את השיר הרלוונטי. בסופו של דבר מדובר באלבום מסעות מעולה, עם שירים וסיפורים על דרום ארה"ב של אמצע המאה, כפי שמסופר במסע ברכבת על-ידי המדריך האישי שלכם, ג'וני קאש. שיר השבוע כללי: Stone The Crows - Sad Mary להקה מדהימה שגיליתי לא מזמן. הסאונד שלה הוא כמו שילוב של האמבל פאי, האחים אולמן וג'ניס ג'ופלין. הוציאה 3-4 אלבומים בתחילת שנות השבעים ונעלמו כלא היו.... אבל איזה יופי!! שמעתי אלבום אחד שלהם, Ode To John Law, והוא פשוט נפלא. השיר המדובר זהו שיר הפתיחה של האלבום. והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. Cheap Trick - In Color The Allman Brothers Band - Brothers And Sisters Big Star - #1 Record

DOCTOR ROBERT

New member
שבתשלום לכולם.

אלבום השבוע של זפלין: Physical Graffiti. לחלוטין. שיר השבוע של זפלין: In My Time אלבום השבוע כללי: Massive Attack - Mezzanine שיר השבוע כללי: Longplayer. קשה לקרוא לזה "שיר" ואפילו התיאור "יצירה" יהיה קטן מדי. מדובר בפיסת מוזיקה בת 1000 שנים, שתמשיך להתנגן עד ה-31 לדצבמר, 2999. כמובן שאי אפשר להוריד את כולה כי היא עדיין לא סיימה להתנגן, אבל אפשר להוריד קובץ קטן של קילובייט בודד, ולהקשיב בסטרים. זה נוצר ע"י כך שלקחו יצירה מסויימת, חילקו אותה לשישה חלקים, וכל פעם המחשב הראשי לוקח קטע אחד מבין השישה, ומנגן אותו במהירות שונה, ועליו מנגן עוד שכבות מעוד חלקים. המוזיקה מאוד אמביינטית, לפעמים אפילו מפחידה במקצת, אבל מעניינת מאוד. מצטער על החפירה. והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. אני תמיד אומר שזפלין הם להקת הקיץ האולטימטיבית. הנה שלושה אלבומים, לא כולם של זפלין: Led Zep - Houses Of The Holy Talking Heads - Remain In Light The Apples - Attention! (כן כן, הסימן קיראה במקור)

Aeroguy

New member
נשמע מרתק על ה-Longplayer

אתה יכול לתת לינק? מסקרן מאוד...

Bananafish

New member
שלי-

אלבום השבוע של זפלין: אין שיר השבוע של זפלין: Heartbreaker אלבום השבוע כללי: Fairport Convention- Liege & Lief שיר השבוע כללי: David Bowie- The Man Who Sold The World המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. The Who- My Generation Crosby, Stills, Nash & Young- Deja Vu Jefferson Airplane- Surrealistic Pillow

Aeroguy

New member
../images/Emo2.gif

כל 3 אלבומי הקיץ שלך אלה אלבומים שחרשתי עליהם עמוקות השבוע!

Aeroguy

New member
בהחלט...

את THE WHO ו-JEF AIRPLANE יש לי כבר שנים, אבל רק לאחרונה "גיליתי" את CSNY. אני חורש על זה ועל האלבום הראשון שלהם כבר שבועיים...

למעלה