אלבום\שיר השבוע שלכם

Black Goat

New member
../images/Emo9.gif

אלבום השבוע : אין *_* בדיוק אמרתי לחברה שלי שאני מתגעגעת שיר השבוע של זפלין: [מה שאני נהנהת לזמזמם במוח\מקלחת\ אוטו\ בכל מקום : Immigrant song אלבום השבוע כללי: אהה.. ניראה לי דארק סייד.. של פינק פלויד.. מצבי רוח גרמו לי להקשיב לו הרבה השבוע שיר השבוע כללי: pink floyd - mother 3 אלבומים *מקפיצים* חח אוף אני לא טובה בזה.. בזמן האחרון אני שומעת *אוספים* וכל מיני בלה בלה.. אז.. אני אוותר על זה >_< אבל אני יכולה להמליץ על במבה אוסם.

frash22

New member
mama ohhhh..

אלבום השבוע של זפלין: אין שיר השבוע של זפלין: the rain song אלבום השבוע:queen - night in the opera שיר השבוע :death on two legs והתוספת להשבוע- המליצו על 3 "אלבומי קיץ" מקפיצים, מהנים, עם הרגשה של רוקנ'רול וחופשיות, שעושים לכם את זה בימים החמים האלה של השנה. 1. ברי סחרוף בהופעה 02'-93' דיסק כפול 2.deep purple - made in japan 3.queen-night in the opera

Speed King

New member
אנייייייייי

אלבום השבוע של זפלין:אין משהו ספציפי האמת..
שיר השבוע של זפלין:Sick again
אלבום השבוע כללי:האמת שזה DVD פינק פלויד - Pulse דיוידי מדהים!
שיר השבוע כללי:George Harrison - when we were fab 3 אלבומי קיץ: טוב חברים הראשון הוא: The Beatles a Hard Days Night אלבום קיצי ומדהים, אין כמו לשמוע את הביטלס ואת השירים המדהימים שלהם בימים החמים האלה, טוב נו ביטלס אפשר לשמוע בכל עונה
Cream - Disraeli Gears פסיכדליה לטעמי די מטעימה לעונת הקיץ, ואם אתם רוצים משהו פסיכדלי משולב בבלוז קסום, אז תשמעו את האלבום של הפאוור טריו הזה אריק קלפטון, ג'ק ברוס וג'ינג'ר בייקר, עושים מוזיקה נהדרת שפשוט כל שיר ושיר הוא פשוט מצויין (נו טוב פרט לmother's lament או משהו כזה) Uriah Heep - Look at Yourself אלבום מצויין ואחד השיאים של יוריה היפ כלהקה, חוץ מג'וליי מורנינג המקסים, יש פה עוד שישה שירים מצויינים, פרוג רוק משולב בבלוז רוק חזק ובועט, מומלץ. שיהיה לכם אחלה קיץ

למעלה