אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם ../images/Emo220.gif

אלבום השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
אלבום השבוע כללי:
שיר השבוע כללי:
והתוספת להשבוע-
מהו הדיסק האחרון שקניתם?

גיל מ

New member
הנני

אלבום השבוע של זפלין: אין שיר השבוע של זפלין: Black Dog אלבום השבוע כללי: Pearl Jam - Ten שיר השבוע כללי: Pearl Jam - Even Flow והתוספת להשבוע- מהו הדיסק האחרון שקניתם? פורטיסחרוף - על המשמרת

עונה...

אלבום השבוע של זפלין:לד זפלין 3 שיר השבוע של זפלין:Stairway to heaven והתוספת:אין

AeroTom

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: הדיסק הרביעי של ה-Box Set הראשון! שיר השבוע של זפלין: Wearing & Tearing אלבום השבוע כללי: Tom Petty|Heartbreakers - The Last DJ שיר השבוע כללי: Tom Petty|Heartbreakers - Money Becomes King והתוספת להשבוע- מהו הדיסק האחרון שקניתם? הפסקול של She's The One של טום פטי ושוברי הלבבות (כן, אני בתקופה מאוד חזקה עם טום והחבר'ה. מסיים בקרוב את הדיסקוגרפיה גם).

טוב גם אני עונה.

אלבום השבוע של זפלין: לא היה שיר השבוע של זפלין: The Battle Of Evermore אלבום השבוע כללי: David Bowie- Hunky Dory שיר השבוע כללי: Queen- Ogre Battle מהו הדיסק האחרון שקניתם? נו באמת תומר, איזה שאלה מכשילה זו בשבילי!

Anuerysm

New member
אני אשבור את המחשב הזה

אלבום לד: IV שקניתי היום סוף סוף (למרות שכבר היה לי צרוב)
שיר לד: וון דה ליווי ברייקס *__* אלבום כללי: קניתי גם את TOMMY של THE WHO והתפלאתי כמה הוא טוב שיר כללי: Radiohead - Planet Telex מהו הדיסק האחרון שקניתם? IV, TOMMY, THE BENDS

Aeroguy

New member
טומי - אחד האלבומים הגדולים

אני אף פעם לא אשכח את הפעם הראשונה ששמעתי אותו. הייתי בן 17 וישנתי אצל ידידה בצפון. למחרת הייתי צריך לנסוע לסמינר של תנועת הנוער שהייתי בה, ולפני שלקחתי את האוטובוס רציתי לקנות דיסק. נכנסתי לחנות דיסקים באחד הקניונים בחיפה, והלכתי למדף של סדרת דובדבן בשביל לראות מה נראה מעניין. ראיתי את טומי. לא שמעתי כמעט דברים שלהם עד אז (חוץ מהשירים המוכרים, My Generation וכד), אבל שמעתי על האלבום הזה והוא סיקרן אותי. שמתי אותו באוזניות והקשבתי לו כשחיכיתי בתחנה, כשעליתי על האוטובוס, כשהחלפתי אוטובוסים, פשוט הייתי מרותק לחלוטין!! 7 שנים אח"כ, ואני עדיין מוקסם ממנו כל פעם מחדש.

Anuerysm

New member
אני סתם ישבתי והאזנתי לו

ביחד עם החוברת של המילים הסיפור נורא עצוב

Anuerysm

New member
כן אה

אני שמעתי אותו בחלקים כי הייתי צריך לעשות משהו באמצע והגעתי עד אנדרצ'ור שבקטע הזה העלילה עצובה %:

הסוף טוב?? **זהירות, ספוילר**

אף אחד לא מתעניין בתוכנית האלוהית שלו, המעריצים משמידים את המחנה, ומשאירים אותו לבד.. מעניין אותי איפה הסוף הטוב, כי שתי האופציות של הסיום (מבחינתי) הם שהוא ויתר על הכל כדי להיות חלק מכולם או שהוא חזר להיות חרש אילם עיוור.

Aeroguy

New member
מה פתאום? (הספויילר ממשיך)

טומי מכריח אותם אותם לשחק פינבול עם העיניים והאזניים חסומות, והם מצליחים, ובסום כולם שרים לו: Listening to you, I get the music. Gazing at you, I get the heat. Following you, I climb the mountains. I get excitement at your feet. Right behind you, I see the millions. On you, I see the glory. From you, I get opinions. From you, I get the story.

הםם, גם אפשרות, **ספוילר לא נגמר**

אבל מבחינתי, אחרי שהם מכריזים שהם לא רוצים שום דת ושהם לא מוכנים לסבול אותו, הם משמידים את המחנה (שים לב בחוברת המילים שבעמוד האחרון רואים תמונה של המחנה ומתחתיו איך הוא נראה אחרי שהרסו אותו). ואז הם נוטשים אותו. והמנטרה של ה- See Me, Feel Me, מראה בעצם עד כמה הוא מסכן... הפרשנות הזו היא הכי ידועה ואני בטוח שגם פיט טאונסנד בעצמו התכוון לכך..

Aeroguy

New member
אז למה... (המשך ספויילר)

הם שרים בסוף את מה שהם שרים? הם חוזרים על זה שוב ושוב ואז יש פייד אוווט והאלבום נגמר...

**ספוילר**

זה לא השם שרים את זה, אלא טומי. בעצם הוא פונה אל המעריצים שלו לשעבר ולכל השאר וככל הנראה מוותר על כל מה שהאמין בו כדי להיות חלק מהכלל.. סוף עצוב מאוד לפי דעתי..

Aeroguy

New member
כנראה שזה מה שיפה בטומי

כל אחד יכול לפרש את זה איך שהוא מוצא לנכון... תמשיך להנות!

Anuerysm

New member
לדעתי התמונה למטה (ספוילר)

זה פשוט המחנה בלילה זאת אומרת שהם נשארים שם כל היום וכל הלילה ולכן זה כן שמח אני לא חושב שהסיפור יכול להגמר בצורה כזאת כמו שאתה אומר

למעלה