אלבום\שיר השבוע שלכם

ווי טומי... אחד מהאהובים עליי!

אישית ל- The Who יש הרבה מאוד אלבומים מצוינים, אבל טומי הפך למשהו בקטגוריה של כוכבות על... אני בעצמי זוכר שקנו לי אותו במתנה לתחילת הלימודים, והחלטתי להקדיש את מירב תשומת הלב בשבילו, עם החוברת מילים והכל, וגיליתי שיש לי פה שלמות מול העיניים. הדיסק הזה מומלץ ביותר לכולם, ויש כאן מורכבות רבה בשירים ובלחנים. בגלל הדיסק הזה החלטתי שפיט טאונסנד הוא לאו דווקא אחד מהגיטריסטים הגדולים ביותר אלא אחד ממוזיקאי הרוק ומהמלחינים האדירים ביותר בז'אנר הזה.

Aeroguy

New member
בהחלט...

יש קטע בכמעט מפורסמים, שכשאחותו עוזבת את הבית היא משאירה לו תקליטים, ואם אני זוכר נכון (בטח תומר יתקן אותי), היא משאירה לו פתק עם טומי וכתוב שם שהוא צריך לנגן את זה עם נר דולק, וזה האלבום שישחרר אותו (או משהו כזה). כשראיתי את הסרט ממש התרגשתי, כי האלבום הזה עשה לי את אותו הדבר...

אני עשיתי את זה!

תיוקן קל, היא אמרה לו שאם יקשיב לטומי עם נר דולק הוא יראה את העתיד שלו.. בכל מקרה, אחרי שהשגתי אתה התקליט החלטתי לנסות את זה, שמתי אותו בפטיפון, עם נר שבער לאורך כל האופרה. אני חייב להגיד שזה היה ממש מוזר, היה בזה משהו קצת ספוקי כזה אבל גם ממש עוצר נשימה. אבל הכי מגניב היה להקשיב לקטע של ה- Underture (קטע אינסטרומנטלי מדהים לפי דעתי), ולראות את הנר רוקד לפי המקצב של הבס...

אגב, מי שמעוניין בביצוע לייב...

יש את הדיסק- The Who- Live At Leeds, Deluxe Eddition הדיסק השני זה ביצוע מלא (כמעט) של האופרה.

Aeroguy

New member
יש לי את הגרסא על דיסק אחד

עם קטע אחד בלבד בטומי. אלבום מדהים, ואני מקווה בהחלט להשיג יום אחד להשיג את הדלוקס.

Aeroguy

New member
ואגב,

גם טומי יצא בדלוקס, כשהדיסק הראשון זה האלבום עצמו והדיסק השני מלא באווט-טייקס וקטעים מהחזרות.

Anuerysm

New member
שאלה על הדרך

איך זה שהאלבום כל כך ארוך? $: הוא 75 דקות ותמיד חשבתי שהמקסימום בתקליטים זה שעה ורק לדיסקים יש כזאת קיבולת

Anuerysm

New member
בטוח? אולי קצת יותר?

לפינק פלויד יש אלבום בשם ATOM HEART MOTHER שהוא 53 לג'נסיס יש אלבום בשם SELLING ENGLAND BY THE POUND שהוא 51

hkatsman

New member
כמו שאתה נוהג לומר

על אטום הארט מוד'ר-פינקו אותנו עד הסוף.

Anuerysm

New member
כן אה ../images/Emo6.gif

גם בהו'ז נקסט אחרי שהעבירו את האלבום לדיסק, התחילו להכניס לתוכו כל מיני שירים שאלוהים יודע מאיפה הם באו העיקר למלא את האלבום עד הסוף ומילאו אותו 78 דקות כשהמקסימום בדיסק זה 80

AeroTom

New member
תתחדש על האלבום הרביעי ../images/Emo45.gif

ולא היה לך אותו לפני, כי "צרוב" זה כלום. בכל מקרה, טוב שקנית אותו והבאת לו את הכבוד הראוי וכן ירבו.

Anuerysm

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ועקב צרות גדולות במציאת חנות דיסקים איפה שאני גר אז צרוב זאת אחת הברירות היחידות בזמן האחרון לכן קניתי 3 במכה למרות שאני תמיד קונה רק 1 בכל פעם כדי שהוא יקבל את תשומת הלב הראויה

SaintJohn

New member
עונה!

אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin III
שיר השבוע של זפלין: Kashmir
אלבום השבוע כללי: Led Zeppelin III
שיר השבוע כללי: Tom Petty - Free Fallin' והתוספת להשבוע-
מהו הדיסק האחרון שקניתם? אלה היו אמורים להיות The Black Crowes - Shake Your Money Maker ו-Are You Experienced של הנדריקס, אבל בסופו של דבר רכשתי את Full Moon Fever של טום פטי|מושפע| ואת No Quarter המקסים של רוברט וג'ימי.

אני (פעם ראשונה)...

טוב... אז ביום חמישי חזרתי מאילת... בקיצור, קניתי שם 2 דיסקים של זפלין (ה2 וה3) אחד של דייר סטרייטס (און אבארי סטריט), ושילמתי רבע מדיסק של דיוויד בואי (המפורסם שלו זה עם החייזר, משהו זיגי סטראדוסט), והכל עלה לי... 113 שקל!! זה מטורף כמה זול זה... ממליץ בטירוף על "דיסק קלאב" באילת... ועכשיו, לשאלות... אלבום השבוע של זפלין: ה-II שיר השבוע של זפלין: Whole lotta love אלבום השבוע כללי: המיטב של הדלתות שיר השבוע כללי: The End והתוספת להשבוע- מהו הדיסק האחרון שקניתם: Dire straits: on every street

FuryUri

New member
אני אני אני.

השבוע התחרבש לי משהו במחשב, ולא שומעים את הקולות כמו שצריך, :< אז לא שמעתי הרבה... אבל בכל מקרה: אלבום השבוע של זפלין: II שיר השבוע של זפלין:gallow's pole אלבום השבוע כללי: king crimson-lizard שיר השבוע כללי:king crimson-lady of the dancing water והתוספת להשבוע- מהו הדיסק האחרון שקניתם? האמת היא שאני לא זוכר. כבר הרבה זמן שלא קניתי בגלל מחסור במזומן :<

AsafGur

New member
עונה

אלבום השבוע של זפלין: IV שיר השבוע של זפלין: When The Levee Break אלבום השבוע כללי: Guns N Roses - Appetite For Destruction שיר השבוע כללי: Guns N Roses - MR. Brownstone והתוספת להשבוע- מהו הדיסק האחרון שקניתם: Guns N Roses - Appetite For Destruction.אלבום גדול (למי שאוהב תסגנון שלהם גידי חח
)

למעלה