אלבומי הגראנג' הגדולים

everynormal

New member
../images/Emo220.gifאלבומי הגראנג' הגדולים../images/Emo220.gif

כמו שאתם יודעים, בסצנת הגראנג' ישנן ארבע להקות שנחשבות למצליחות ביותר, שהן נירוונה, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס וסאונדגרדן. לכל להקה מהלהקות האלו יש אלבום שנחשב לאלבום הכי טוב ומצליח שלהם, במקרה שלנו:
נירוונה- נברמיינד
פרל ג'אם- טן
אליס אין צ'יינס-דירט
סאונדגרדן- סופראנואון איזה אלבום/ להקה אתם הכי אוהבים ולמה? חוץ מהלהקות האלו ישנם הרכבים רבים וטובים דוגמת: טמפל אוף דה דוג, מאד סיזן, סטון טמפל פיילוטס, בליינד מלון, ג'יינס אדיקשן, הול..... שגם אותם אפשר לציין אז יאללה הביעו את דעתכם!

MiMiMor

New member
אני, כמובן,

אוהבת הכי מהרשימה את DIRT, שלדעתי זו חתיכת גאונות - כל מילה וכל אות מכל שיר, אחרי זה מגיע TEN, ובכלל- פרל ג'אם בכלליות, תמיד היו אצלי בין האהובות ביותר, את סאונדגארדן אני פחות מחבבת, למרות שגם הם מעולים, ועל נוורמיינד אין על מה לדבר. וזהו.
ואם הזכרת להקות גראנג' נוספות, אז יש את הסקרימינג טריז, שהם.. הם...

Aline In Chains

New member
שלי:)

אליס אין צ'יינס-דירט -כי זה דיסק פשוט מעולה. נירוונה- נברמיינד - אני כמעט ולא שומעת נירוונה כבר, אבל הדיסק הזה מעולה. סאונדגרדן- סופראנואון - אחלה דיסק, ובחרתי בו..כי הם יותר אהובים עליי מפרל. פרל ג'אם- טן - דיסק סבבה לגמריי..יש בו כמה שירים ממש טובים. ועכשיו שמתי לב שבוחרים אחד,טוב נו.. אני אבחר בדירט

SecondFace

New member
אוקיי,

זה די משתנה כל כמה זמן.. האלבום שהכי יצא לי להתעמק בו הוא טן למרות שדירט מבחינת ליריקה לוקח.. כל שיר בטןתופס אותי.. זה פשוט אלבום ענקי! השילוב של הכל- הנגינה ,אדי ,הליריקה פשוט..אההה אז כרגע טן מקום ראשון אצלי אחרי זה דירט ואז נוורמיינד וסאונדגארדן אני לא ממש מכירה אבל מהשירים ששמעתי שלהם פחות אהבתי...

nothingman1

New member
קשה מדי לענות על זה, תלוי מה בא לי באותו יום

בגדול אני הכי אוהב את פרל ג'אם, טיפה אחריהם אליס, אח"כ סאונדגארדן (כי אני לא כל כך אוהב את הבסיסט והגיטריסט) ואחריהם נירוונה שכבר די קשה לי לשמוע אותם, הם די משעממים אותי... אבל אני אוהב מאוד את איך שקורט קוביין שר ודייב מתופף מעולה בקשר ללהקות האחרות: סטון טמפל פיילוטס מגניבים טמפל אוף דה דוג אדירים (לדעתי כריס מבחינת שירה שר הכי טוב כאן ובסופראנואון) מד סיזן- אוהב רק את ליין ומייק לא מכיר את בליינד מלון ג'יינס אדיקשן- אחת הלהקות האהובות עליי, כולם נגנים מצויינים ובכלל להקה מאוד מעניינת הול- מאוד אוהב את קורטני לאב, גם מבחינת שירה וגם מבחינת לחנים

s t a

New member
אין לי מושג

כמו שיאיר אמר, זה לפי מה שבא באותו יום..אני אוהבת כמעט את כולם אני חושבת שמארבעת הדיסקים שציינת אני הכי אוהבת את Ten אבל בכלליות האהובים מכל להקות הגראנג' הם פרל ג'אם, בליינד מלון ומאד סיזן, ואליס כבר פחות..

everynormal

New member
מאד סיזן מדהימים ../images/Emo99.gif

אפילו עולים על טמפל אוף דה דוג לטעמי...

«Jimmy Page»

New member
יש הרבה.

אישית, גראנג' בשבילי זה Pearl Jam- ה-כ-ל. אין דיסק אחד שלהם שאני שונא. אליס- Jar of Flies, Dirt והסלף אנטייטלד שלהם סאונדגרדן- גם פחות או יותר הכל Mother Love Bone- אלבום מושלם Three Fish- The Quiet Table Temple of the Dog- Temple of the Dog STP- Thank You, Core Mudhoney- Under a Billion Suns Screaming Trees- Dust [האהא, Dirt, Dust, רק עכשיו עליתי על זה] Skin Yard- Inside the Eye Love Battery- Dayglo Gruntruck- Push Green River- Dry as a Bone/Rehab Doll Mad Season- Above ואולי זה לא גראנג', אבל כל שאר העבודת סולו של כריס קורנל נכללת שם אצלי.

«Jimmy Page»

New member
ו.. למה?

פשוט מוזיקה שכיף לשמוע, קלה להאזנה בד"כ. מגוונת, ומכילה את כל האלמנטים שאני אוהב במוזיקה שלי.

MiMiMor

New member
יואו,

מד סיזן, ומדהאני.. כל כך טובים. מארק לניגן, תעשה לי ילדים. אגב, מישהו היה בהופעה של הטוויליט סינגרס ומארק לניגן באוגוסט האחרון?

everynormal

New member
אני לא הייתי...

וכל כך רציתי ללכת..... גם המלווינס היו פה חודש שעבר אם אני לא טועה

חח, סתם בשביל הקטע, איפה הגיוון?

הוא כתב אחלה אלבומים, אבל כולם קשורים בדרך זו או אחרת. אני בטוח שהוא שומע עוד דברים חוץ ממה שהוא כתב, אבל פה אין גיוון.

«Jimmy Page»

New member
יפ...

זאת הרשימה של הגראנג' כעיקרון. יש לי עוד כמה וכמה ז'אנרים ענפים P: ואוריאן, תודה. אני עדיין בתהליכי פיתוח ספריית הגראנג' שלי, אבל זה לא פשוט במיוחד אחרי הכל.

everynormal

New member
אויש נו למה לתפוס אותי על קטנות

אמרתי שיש לג'ימי פייג' טעם מגוון בגלל שהוא שומע הרבה להקות גראנג' טובות ולא מוכרות יחסית, חוץ מהארבע הידועות שאלו אליס- סאונדגרדן- פרל- נירוונה ודרך אגב ג'ימי פייג' איך קוראים לך?

למעלה