יאללה אני כבר פה.
מבחינת האלבומים האלה לפי דעתי Ten הוא הכי טוב קודם כל. האלבום הזה באמת מבריק, שירים מדהימים, לחנים עצומים וגם הגיטרה עושה תפקיד מעולה. אם הייתי צריך לדרג אותו מ1 עד 10 זה היה Ten. הבא בתור הוא Nevermind שאם היו שואלים אותי לפני חצי שנה הייתי שם אותו ראשון. אצל נירוונה קשה לקבוע איזה אלבום הוא הכי טוב...כמו אצל הביטלס (לפחות לפי דעתי) כי פשוט אין כ-ז-ה הבדל במוזיקה. בבליץ' היו 2 גיטרות וזה הוסיף לסאונד שלהם, מה שהצבטר מכל התקופה הזאת למכונת הלהיטים נוורמינד - היה אלבום שהשפיע עליי בטירוף ובחיים בחיים (אפילו לא עם Dark side of the moon של פינק פלויד) לא הייתי מכור כ"כ לאלבום. ויש את אין יוטרו, שאת האלבום הזה אני הכי אוהב מכל הסצנה, שם המוזיקה הייתה שונה לגמרי מנוורמינד, מדגדגת את בליץ'. מפה אני הולך לסופראנוון של סאונדגארדן. לפי דעתי זה אלבום השיא של הלהקה ואותו אני הכי אוהב... יש שם כמה שירים שהם באמת עילוי אבל כל האלבום מצוין. אוקיי...ולבסוף, לדירט פחות התחברתי. לאליס אין צ'יינס פחות התחברתי.. שמעתי ושמעתי ואהבתי רק כמה שירים בלעכ. מבחינת להקות זה יהיה ככה: 1. נירוונה 2. סאונדגארדן 3.פרל ג'אם 4. אליס אין צ'יינס אבל מבחינת אלבומים קצת אחרת, וכבר כתבתי (= בנוגע למה שכתבתם קודם על זה שנירוונה היא להקה שפותחת אותך לרוק, עם זה אני מסכים בהחלט. מהם נפתחתי לכל האיכויות האפשריות (דה הו, סטונס, ביטלס, פינק פלויד, גאנז, מטאליקה ועוד) אני לא מתיימר להיות איזה גראנג'ר, אני מעדיף את ה60 וה70, אבל בכל זאת נירוונה עדיין אחת משלושת הלהקות האהובות עליי ואי אפשר להגיד שזה ישתנה כי אני שומע אותם כבר שנתיים, ככה שאי אפשר לקבוע שהם תקופה חולפת וזהו, זה רק תלוי בכמה טחנת אותם וכמה היית אובססי לגביהם עד שהשם קורט קוביין מעביר בך בחילה.