גלילי נייר טולאלט

IOפר KNK

New member
../images/Emo220.gif גלילי נייר טולאלט ../images/Emo220.gif

יש לי ה-מ-ו-ן גלילי נייר טואלט, ואני לא יודעת מה לעשות איתם! תנו עוד רעיונות , חוץ ממתקן לעפרונות, כי את זה כבר עשינו.

מה דעתך על בובות ?

עוטפים את הגלילים בניירות צבעוניים, מפיות יפות, או אפילו סתם צובעים נחמד. מדביקים כדור קלקר לראש, מדביקים לראש שיער, כובעים נחמדים ופרצוף. מחברים שיפוד שעובר דרך הגליל לתוך כדור הקלקר...והנה דמויות נחמדות לתאטרון בובות. בהצלחה

lorli

New member
כמה רעיונות

משקפת
רעשן
דגם ענקי של עיר
פרחים (גוזרים את הגליל לקוונצים מאחד הצדדים)

שבלולי1

New member
אפשר להשתמש בהם

כגזעים לעצים להדביק אותם על משטח - לצבוע החום להנים פלסטלינה בפנים ולתקוע ענפים, על הענפים להדביק ניירות קרפ ורודים או לבנים והנה שקדיה. או אפשר לצבוע בחום ולהדביק על משטח ומתוכו להדביק ענפים ושוב הנה עץ הפעם שוכב...

ים כחול

New member
רעיונות טואלטיים שלי ../images/Emo13.gif

מיתקן איסוף ניילונים : (ואסביר) צובעים את גלילים בצבעים שונים או זהים לפי החשק תלוי לאיזה חדר - אם זה לחדר ילדים אז בצבעים חיים עם דמויות מצויירות .ואם למטבח אז בצבע אחיד עם הדבקת מפיות במרכז ( פירות , פרחים , ועוד) ולחבר בין הגלילים (במאוזן) כשהפתחים מהצדדים עם חוט דייג וחרוזים צבעוניים . חשוב שהחוט לא יעבור בין הפתחים בגליל כי אז זה יקשה על הכנסת השקיות ניילון מהצדדים . זר פרחים בתוך גליל : את הגליל רצוי להקשיח מעט עם מסקינטייפ עבה באופן שווה. לעטוף בבד שק ב'ז ולקשט עם חבלים וחרוזי עץ קטנים בצד אחד של הגליל . לסגור פתח אחד עם קרטון ביצוע או משהו קשיח אחר. לאגוד וורדים יבשים או כל זר אחר יבש ולקשור עם חוט ראפיה לוודא שזה נכנס וממלא את חלל הגליל . לקשור חבל דק מסביב לקצה עם לולאה בחלק האחורי , (לתלייה) מקווה שהסברתי טוב
מובייל מחצי גליל : לחצות גליל טואלט ובקצהו האחד לחורר 5 חורים שווים לצבוע ולקשט בכל סגנון שתבחרו . אפשר עם מפיות , עיסת נייר , מדבקות של מלאכים , ועוד ... מהחורים לקשור חוטי דייג עם חרוזים בגוונים מתאימים לצבעים שקישטתם . המובייל יכול להיות קצר או ארוך כאוות נפשכם
בסוף כל מחרוזת של המובייל אפשר לשלב פרפרים או כדורי קלקר צבועים יפה או זוהרים . בקצה העליון לנקב 2 חורים מכל צד לשרוך צבעוני ולתלות בחדר הילדים
אפשר לעשות מיגוון צבעוני וססגוני של מוביילים שישמחו את הילד . .... קופסאות למשלוחי מנות : (אתן צריכות לראות אותי כעת עם גלילים לידי מסדרת אותם שלא אתבלבל בהסבר חחחח) צובעים את הגלילים מניחים גלילון באמצע ומדביקים סביבו 6 גלילים כמו פרח אני מניחה שדבק פלסטי ידביק טוב נכון ? טוף אחר כך מניחים את הפרח המודבק על קרטון ביצוע מסמנים עם עיפרון וחותכים לפי הסימון מדביקים את הפרח מהגלילים על הקרטון . מסביב לפרח הגלילי מדביקים צלופן בצבע לא כהה מידיי עוטפים היטב כולל את התחתית . מקשטים מסביב הצלופן במדבקות בשלל צבעים , ליצנים בלונים ועוד.. בכל גליל ממלאים בסוכריות והפתעות ושוקולדים ועוטפים הכל בצלופן שקוף עם סרט צבעוני

ים כחול

New member
../images/Emo142.gifמשחקים לילדים../images/Emo9.gif

להקשיח הרבה גלילי טואלט במסקינטייפ לצבוע אותם בשלל צבעים יחד איתם
להדביק תמונות , מדבקות , מפיות , ועוד בציורים שמתאימים לילדים . מכאן הילדים יכולים לבנות מגדלים גבוהים לרוחב ולגובה רק מלהניח אחד על השני . המגדלים יהיו צבעוניים וססגונים
....... נחש צבעוני סרוג : ~~~~~~~~~~~~~~~~~ לחצות גלילים לשניים בגזירה באמצע מסביב לכל גליל לסרוג בצמר עבה ולסגור בקצוות כל קטע סרוג נחמד שיהיה בצבע אחר
לחבר בין כל החלקים לסרוג מעל כדור קלקר בגודל מתאים ולהדביק עיניים ולהצמיד לו פה וממנו לשון משתרבבת
........ ראש פרוע
~~~~~~~~~~~~~ לגזור חצי גליל באמצע למצוא כדור קלקר שימלא היטב את פנים הגליל ולהדביק את הכדור בקצה אחד שראשו מבצבץ . לתקוע שיפוד באמצע הכדור המודבק לגליל לצבוע את הכדור והגליל בצבע גוף . שלב שני: לגזור הרבה חוטי צמר בצבעים שמחים ודקים וארוכים ולקשור אותם שבקצה ישארו 3 ס"מ . להדביק את החלק הקשור לכדור שבפנים הגליל בדבק חזק !! וכך יווצר שיער צמר פרוע שיצא מהגליל החוצה ככל שההצמר פרוע יותר ככה יהיה יותר שובב
אם יהיה מאוד ארוך אפשר לקלוע לו הרבה צמות נשאר רק להדביק עיניים אף כפתור או חרוז ולצייר חיוך גדול
. תהני

ים כחול

New member
צינור קשר בין שכנות ../images/Emo13.gif

אם יש לך שכנה מרפסת מול מרפסת ולא בא לך לצעוק לה אבל גם חוסכת בכסף לטלפונים את יכולה להכין את צינור הקשר
זה הולך ככה : את מצמידה גליל לגליל ומדביקה כך שנוצר לך כמו משקפת ארוכה מאד מאד מאד מאד עד שתגיע לשכנה
מדביקים חזק וטוב ומצפים את הצינור בלכה או בנייר צלופן .... דרך הצינור קשר אפשר להעביר פתקים מגולגלים היטב ושלל מוצרים קטנים אם חסר לך או לה למשל : סוכרזית שוקולדים פרוסות עוגה קטנות ביצים קטנות אקמול תיונים (מלשון תה ) סוכר בקוביות שרשרת ועגילים לאירוע שפתון קונ..... טמפ.... סוכריות סטרפסטילס סירופ נגד שיעול ועוד... אגב אי אפשר להכניס ויבר..... (ניסיתי זה נתקע סורי) ... איך מעבירים ? זה מהזה פשוט
: את הצינור את שולחת למרפסת שלה בהנחה שהיא לא רחוקה מידיי ומניחה את מה שאת רוצה להעביר לה בתוך הצינור עמוק . היא תרים את הצינור והמוצר יחליק אליה בקלות
..... איך תדעי מה היא רוצה ? זה גם מהזה פשוט
תשלחי פתק ובו רשימת הדברים שחסרים לך . אך אנא להירגע ולא לתת רשימה ארוכה מידיי אחרת היא תשמיד את הצינור ולא תשמעי ממנה יותר
טוב הרעיון הזה היה להכניס קצת חיוך לשרשור
למרות שכשאני חושבת על זה - זה לא רע בכלל

mor322

New member
יאמוש אפשר להעביר ....

לשכנתי מקומה שביעית איזה קסאם ?? את חושבת זה יעבור????

Jazz Singer

New member
הרעיונות שלך מקסימים!!!../images/Emo203.gif

ואני מתה על החתימה שלך

Jazz Singer

New member
התכוונתי ליאמוש../images/Emo203.gif

אבל צליל, גם הרעיונות שלך מקסימים (וגם החתימה)

פרפרים מקסימים-../images/Emo204.gif

הגליל הוא הגוף, מקשטים אותו יפה, גוזרים כנפיים , מקשטים ומצמידים וגליל, גוזרים מחושים וצובעים בשחור ומדביקים- והנה פרפר ציבעוני ועליז. (מקווה שההסבר ברור)

yesss

New member
המון תודה על הרעיונות../images/Emo140.gif אתמול

הכנו בני בן ה4 וחצי ואני פרפר לפי ההסבר של קורות חיי. היה מאוד מהנה והנה מה שיצא.

למעלה