רעיונות טואלטיים שלי ../images/Emo13.gif
מיתקן איסוף ניילונים : (ואסביר) צובעים את גלילים בצבעים שונים או זהים לפי החשק תלוי לאיזה חדר - אם זה לחדר ילדים אז בצבעים חיים עם דמויות מצויירות .ואם למטבח אז בצבע אחיד עם הדבקת מפיות במרכז ( פירות , פרחים , ועוד) ולחבר בין הגלילים (במאוזן) כשהפתחים מהצדדים עם חוט דייג וחרוזים צבעוניים . חשוב שהחוט לא יעבור בין הפתחים בגליל כי אז זה יקשה על הכנסת השקיות ניילון מהצדדים . זר פרחים בתוך גליל : את הגליל רצוי להקשיח מעט עם מסקינטייפ עבה באופן שווה. לעטוף בבד שק ב'ז ולקשט עם חבלים וחרוזי עץ קטנים בצד אחד של הגליל . לסגור פתח אחד עם קרטון ביצוע או משהו קשיח אחר. לאגוד וורדים יבשים או כל זר אחר יבש ולקשור עם חוט ראפיה לוודא שזה נכנס וממלא את חלל הגליל . לקשור חבל דק מסביב לקצה עם לולאה בחלק האחורי , (לתלייה) מקווה שהסברתי טוב
מובייל מחצי גליל : לחצות גליל טואלט ובקצהו האחד לחורר 5 חורים שווים לצבוע ולקשט בכל סגנון שתבחרו . אפשר עם מפיות , עיסת נייר , מדבקות של מלאכים , ועוד ... מהחורים לקשור חוטי דייג עם חרוזים בגוונים מתאימים לצבעים שקישטתם . המובייל יכול להיות קצר או ארוך כאוות נפשכם
בסוף כל מחרוזת של המובייל אפשר לשלב פרפרים או כדורי קלקר צבועים יפה או זוהרים . בקצה העליון לנקב 2 חורים מכל צד לשרוך צבעוני ולתלות בחדר הילדים
אפשר לעשות מיגוון צבעוני וססגוני של מוביילים שישמחו את הילד . .... קופסאות למשלוחי מנות : (אתן צריכות לראות אותי כעת עם גלילים לידי מסדרת אותם שלא אתבלבל בהסבר חחחח) צובעים את הגלילים מניחים גלילון באמצע ומדביקים סביבו 6 גלילים כמו פרח אני מניחה שדבק פלסטי ידביק טוב נכון ? טוף אחר כך מניחים את הפרח המודבק על קרטון ביצוע מסמנים עם עיפרון וחותכים לפי הסימון מדביקים את הפרח מהגלילים על הקרטון . מסביב לפרח הגלילי מדביקים צלופן בצבע לא כהה מידיי עוטפים היטב כולל את התחתית . מקשטים מסביב הצלופן במדבקות בשלל צבעים , ליצנים בלונים ועוד.. בכל גליל ממלאים בסוכריות והפתעות ושוקולדים ועוטפים הכל בצלופן שקוף עם סרט צבעוני