גלילי נייר טולאלט

yesss

New member
תודה../images/Emo24.gifאני אמסור לאומן הראשי../images/Emo13.gif

יו איזה רעיונות שווים...

אה והאתר שלי שנפתח לא מזמן... הכתובת: www.mint.girlz.co.il פליז כנסו ותירשמו! זה דרך טיפו =]

IOפר KNK

New member
יא, אנ'לא מאמינה! אני התחלתי את

השרשור הזה! ובאמת תודה לכולן על כ"כ הרבה רעיונות שנתתן. אני מציעה שבכל שרשור בנושא מסוים, יכתבו ב"נושא" את הנושא של השרשור, ולא "שאלה" "עזרה" וכד', אלא ממש את שם החומר או התוצר שאתן מעוניינות לקבל עליו מידע. אח"כ יהיה קל יותר למצוא את החומר בחיפוש.

ים כחול

New member
יש לי שאלה ../images/Emo13.gif הצעה

האם מישהי העלתה רעיון לפינת מיחזור ?? כי לא יצא לי לראות אם כן אז אשמח לדעת

ים כחול

New member
פתאום צץ לי עוד רעיון טואלטי ../images/Emo13.gif

משחק חידון לילדים קטנטנים (ואפשר בכל מיני גילאים) זה הולך ככה : מכירות את המתקן מעמד לבייגלה מלוח בקיוסקים ?? זה בנוי מתחתית עץ ובאמצע תקוע מקל עץ ועליו השחילו את הבייגלאכים אז .... מכינים כאלו כמה שתרצו : להכנה אפשר לנסר מקל של עץ עבה לצבוע ולהדביק באמצע על תחתית עץ . תחליטו כמה גלילים תכינו לכל נושא ותקבעו את אורכו לפי זה. על כל מעמד עץ כזה לקשט ולהדביק תמונות בנושא מסויים . לצבוע את הגלילים בצבעים שמחים ולהדביק תמונות או מפיות בנושא של המעמדים .
ולשים לכה כדי לשמור על הגליל שלא יהרס עם הזמן . כעת נשאר לילד להשחיל את הגלילים למעמדים והוא צריך לחשוב איזה גליל מתאים לאיזה מעמד . אם יש כמה ילדים הם יכולים לחלק את הגלילים בינהם וכל אחד בתורו ישחיל ומי שמסיים את כולם מהר יותר מנצח . קטגוריות לדוגמא : תחבורה - רכבת , ספינה, אופניים , מכונית , אוטובוס מוסיקה - גיטרה , חליל , פסנתר , תופים, כינור , טבע צומח - עץ , פרח , גינה , עלים , בעלי חיים - כלב , חתול , סוס , פרה , ברווז ועוד ..... (לגילאים אחרים אפשר להדפיס חידות ותמונות קצת יותר מורכבות ) תהנו

IOפר KNK

New member
לפני שבועיים הוקדשה פינת הטיפ לכך

אבל לדעתי זה היה כללי מידי, הרי יש כל כך הרבה דברים שאפשר למחזר: סלסלות פלסטיק, גלילי נייר למיניהם, שקיות ישנות, צמר, קלקר, נייר גרוס, כפתורים, קופסאות גפרורים, קופסאות שונות מקרטון ומפלסטיק, ועוד ועוד, (לא עולה לי בראש). לדעתי צריך לפתוח לכל חומר שרשור נפרד, לנסות שכולם ימצו את הרעיונות שאפשר לעשות ממנו, ואז להוסיף למאמרים. חוצמזה, תודה על הרעיונות שלך, שבהחלט יבואו לידי שימוש. רואים שהתאמצת

ים כחול

New member
יש לנו אותו ראש סופרית ../images/Emo13.gif

בדיוק מה שאני רוצה גם להתמקד בחומר אחד ולמצות אותו בכל שבוע
ולכוון את הרעיונות לילדים

אין בעיה - בואו נעלה כל שבוע נושא

ונאגד אליו את כל הרעיונות אנחנו נעלה למאמרים/קישורים אח"כ. מי מכן מתנדבת לקחת את זה על עצמה?

חובקי מפיות

את יכולה לגזור כל גליל ל-3 חלקים. לעטוף עם נייר כסף, לקשט עם טוליפים, או במקום נייר כסף, להכין עיסת נייר לצפות את הגלילים ולצבוע. בהצלחה !

למעלה