בהצלחה!!!
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/3/07 #146 בהצלחה!../images/Emo24.gif תנו להם בראש! הלוואי והייתי יכולה לבוא
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/3/07 #154 שאני אבוא? מה פתאום../images/Emo3.gif מי אלו הברזליקה בכלל? ומה זה השם הגרוע הזה?
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/3/07 #147 ../images/Emo3.gif :המבחן בספרות היה נחמד לאללה ואני מרגישה הרבה יותר טוב :קמתי מוקדם היום בגלל המבחן
../images/Emo3.gif :המבחן בספרות היה נחמד לאללה ואני מרגישה הרבה יותר טוב :קמתי מוקדם היום בגלל המבחן
S Super Alonit New member 27/3/07 #160 לא נורא קוקי../images/Emo24.gif העיקר שהלך טוב תחזרי לישון עכשיו
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/3/07 #161 חחחח כבר ישנתי../images/Emo9.gif וקמתי עכשיו. אוף,נהייתי ממש עגלה
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/3/07 #153 נמממ ההופעה!!!!!!!!!$$#@$E@# הכנתי מוקפץ ויצא ממש אחלה. פותחים סניף של מקס ברנר במרחק הליכה מהבית שלי. 0.0 אני כל כך הולכת לעלות 200 קילו בגלל זה
נמממ ההופעה!!!!!!!!!$$#@$E@# הכנתי מוקפץ ויצא ממש אחלה. פותחים סניף של מקס ברנר במרחק הליכה מהבית שלי. 0.0 אני כל כך הולכת לעלות 200 קילו בגלל זה
S Super Alonit New member 27/3/07 #162 איזה כיף../images/Emo9.gif מקס ברנר../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif איפה את גרה? אני באה אלייך לארוחת שחיתות של מוקפץ עם קינוח שוקולדי במקס ברנר
איזה כיף../images/Emo9.gif מקס ברנר../images/Emo99.gif../images/Emo212.gif איפה את גרה? אני באה אלייך לארוחת שחיתות של מוקפץ עם קינוח שוקולדי במקס ברנר
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/3/07 #163 בואי, את מוזמנת../images/Emo9.gif ואני גרה בחור קטן ליד נתניה... השם לא יגיד לך שום דבר, מבטיחה לך
ש ש נ י1 New member 27/3/07 #166 רגע רגע רגע!! אם את גרה בחור לייד נתניה וגם אני גרה בחור לייד נתניה, זה אומר ש....................................... איפה פתחו מקס ברנר??
רגע רגע רגע!! אם את גרה בחור לייד נתניה וגם אני גרה בחור לייד נתניה, זה אומר ש....................................... איפה פתחו מקס ברנר??
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/3/07 #168 ../images/Emo6.gif הולכים לפתוח בגנדן!!!!!!!!! יש פרסומות בכל מקום :]