דיסק חדש לדנה - יום יום

האלבום החדש של דנה- יום יום..../images/Emo205.gif

היום התעוררתי בידיעה שאני הולכת לקנות ולשמוע את הדיסק החדש של דנה. כבר בעיתון הספקתי לראות כתבה די ארוכה על דנה.. לא הספקתי לקרוא אותה כי איחרתי לאוטובוס אז לקחתי את הכתבה לבית ספר.. בכל מקרה מצאתי את עצמי בשעה חופשית יושבת ואשכרה מתרגשת מכל היום הזה
, פתחתי את העיתון קראתי מה יש לדנה להגיד, מה שאני הכי זוכרת שעוד יותר גרם לי להתרגש זה שהיא אמרה שזה האלבום הכי טוב שהיא עשתה מבחינתה, ושהיא לא אמרה את זה על האלבומים האחרים. כשדנה אומרת משהו אני סומכת עליה..
אחרי ההופעה כשחזרתי הביתה עם הדיסק ועם הקדשה שכשאני קוראת אותהה היא מעלה לי כזה חיוך על הפרצוף
. ואותו חיוך נמרח לי על הפנים גם כשסיימתי להקשיב לדיסק החדש. אין, אין, פשוט אין יותר אמיתית מדנה. השיר הראשון חירותי, אני זוכרת ששמעתי אותו בפעם הראשונה כשהוא יצא כסינגל הייתי בשוק, באמת, שכחתי מה דנה מסוגלת לעשות כיוצרת, שיר מדהים, אני נורא אוהבת את הלחן והטקסט פשוט יפה.. השיר השני נקרא "אחר צהריים אבוד" סיפור, מלל, מלודיה, לחן מיוחד, אני אוהבת
השיר השלישי וכנראה השיר שאני הכי אוהבת באלבום הזה "ככה זה" "ואם מספיק רוצים אז גם עושים ואם מספיק חולמים אז מגשימים ואם מספיק אפור אז גם ורוד ואם אני נופלת אני קמה ככה זה קצת מזה וקצת מזה" השיר הזה כל כך מדבר אלי.. הלחן מגניב אני אוהבת את הסגנון הזה של דנה... השיר נורא נותן לי תקווה בתקופה הזאת של החיים שלי. השיר הבא הוא מותר, אני לא אשקר כשאני אגיד שהוא לא הכי אהוב עליי באלבום הזה, הוא לא במקומות הראשונים בכלל
, כל אחד ודעותיו אני פחות אוהבת אותו.. אחר כך בא הקן והציפור
שיר יפה!
שיר חזק
, בהרבה מובנים.. הוא נראה לי השיר הראשון שדנה ביצעה מהדיסק החדש, עוד בהופעות האקוסטיות שלה לפני שנה ומשו
, אם אני זוכרת נכון.. בכל מקרה השיר הבא נקרא "מקום בטוח" כיף לשמוע אותו, ואני נורא מתחברת למילים. השיר הבא הוא "יום יום" וואו! זה מה שיש לי להגיד
. אזור הדמדומים בא אחר כך- שיר יפה עוד לא ממש הספקתי להתחבר אליו.. ועכשיו השיר "לא נוח לי"- שיר גדוללללללל
הוא ממש מצחיק והלחן ענקקק ממש אהבתי!! יאווווווו זה אחד השירים החמודיםםם. גדול, פשוט גדול. אנחנו חיים רק פעם אחת
- צודקת. והשיר הבא נקרא "היום זה אנחנו" לא יודעת אמרתם פה שזה אולי השיר הכי טוב של דנה באלבום, לא ממש מסכימה, אבל בהחלט שיר יפה, כמו שאמרתי כל שיר הוא סיפור וסיטואציה
הזבוב על הקיר- העביר בי צמרמורות, הלחן מתאים, הסיפור כואב. והשיר האחרון "גורה קטנה", אני חושבת שזה הדבר הכי יפה להנציח בשיר את האהבה הזאת לליה, חמודה
, אני בטוחה שכשהיא תגדל והיא תקרא שאמא שלה כתבה לה: "ילדתי, חיים שלי כשאת מחבקת אותי אני לא צריכה יותר שום דבר גורה קטנה שלי" היא תתרגש
האלבום לא מאכזב, לפחות אותי לא מאכזב. השיתוף פעולה עם צרויה להב בכתיבת השירים, יצרה טעם שונה, שכיף להרגיש אותו בעבודה של דנה. ההפקה של לואי להב גם נתנה את הטאץ' שלה. מה יש לי להגיד, דנה, תודה
.

FUCKER777

New member
מישהו קנה את האלבום של דנה?

כי לא שמעתי פה דעות על האלבום בכלל. אני מעוניין לקנות את האלבום אבל לא אהבתי אף אחד מהסינגלים שהיא הוציאה . ורציתי לדעת איך כל האלבום?

BurningUp10

New member
הביקורת שלי על האלבום

ביקורת כללית: דיסק מצויין, התכנים בו מאוד בוגרים ועמוקים, רואים שדנה התבגרה מאוד, ורואים כיצד התליך של הלידה השפיע עליה. לגבי ההפקה של הדיסק... תראו זה מאוד שונה מעופר מאירי... זה פחות "גרנדיוזי" ההפקה יותר רגוע... פחות קיצית.... זה אומר שירים שאולי קצת פחות נקלטים למרת שיש כאלו שכן.. אבל ההפקה טובה לדעתי.. חלקה.. בלי יותר מדי משחקים.. אני הרגשתי שהענין של ההפקה באלבום לא שינה יותר מדי את המקור של השיר. את רוב הדיסק אהבתי מאוד! מאוד מאוד הצלחתי להתחבר לתחנים של דנה. האלבום מומלץ מאוד!!! שיר 1 חירותי - אהבתי מאוד 2. שיר שתי אהבתי אבל צריך לשמוע עוד! 3. ככה זה אהבתי מאוד! 4 מותר - הסינגל ה1, אני אוהב אותו אבל הוא בהחלט לא היה צריך להיות הסינגל ה1. 5. הקו והציפור - שיר מדהים!!! 6 מקום בטוח - צריך עוד לשמוע.... 7 - יום יום - שיר הנושא של הדיסק - שיר מצויין! 8 אזור הדמדומים - שיר טוב אבל יחסית לאלבום אני חושב שהוא פחות מהמועדפים אבל שוב אני צריך עוד לשמוע... 9 לא נוח לי - קליט! ואהבתי מאוד 10 היום זה אנחנו - נו באמת צריך להגיד? שיר מדהים!!! 11 - הזבוב על הקיר - צריך עוד לשמוע בשביל להביע דעה אבל בנתיים שיר נחמד... 12 - גורה קטנה - שיר מקסים!!! מאוד אהבתחי:) המלצה - לקנות!

nemetz

New member
אני קניתי

והחלטתי לא לכתוב בינתיים ביקורת כי עוד לא שמעתי אותו מספיק פעמים. עד עכשיו ההתרשמות הכי חזקה שלי מהאלבום זה: מאכזב. פשוט מאכזב. בשביל זה חיכיתי שלוש שנים? דנה אמרה שהיא עזבה את כל המסכות והבלאנגים מסביב ונשראה "רק" עם המוסיקה. ואם זאת "רק" המוסיקה של דנה, זה גורם לתהיות נוגות אם בכלל היה שם משהו מההתחלה.. אם אתה מתלבט בין האלבום הזה לבין אלבומים אחרים, אני ממליץ לך בחום להשקיע את הכסף שלך בחדשים של סיון שביט, איגי וקסמן, שילה פרבר, 30 ופורטיסחרוף. הם הרבה יותר מוצלחים.

...

די מסכימה עם הטקע של התהיות...
ובקשר לדיסק - המ..אני אוהבת אותו, אבל חשבתי שיהיה טוב יותר

מילי17

New member
רגע

לא אהבת אף אחד מארבעת הסינגלים שדנה הוציאה? ואלבומים קודמים שלה אהבת?

FUCKER777

New member
אהבתי את 4 האלבומים הקודמים

האלבומים הקודמים שלה היו מדהימים ! אין מה להשוות בכלל את רמת הכתיבה שלה באלבום האחרון לעומת האלבומים הקודמים-מההתרשמות שלי לפי הסינגלים האחרונים-ככה זה\חרותי

Nielle

New member
פשטות. אובר פשטות

בחלק מהשירים בדיסק החדש של דנה יש פשוט אובר פשטות לדעתי, חלק מהשירים הם פשוט סיפורים קצת חסרי תכלית, כאילו 'שגרת הבורגנים'. אני חושבת שזה לא מספיק וצריך היה להיות משהו מתוחכם, אם לא בכתיבה אז אולי במוזיקה? לא יודעת..אני התאכזבתי מרוב הדיסק.../:

Nielle

New member
עוד משהו

אני באופן אישי מזדהה הרבה יותר עם דיסקים קודמים של דנה, אולי כי כיום היא במצב נורא שונה שנורא קשה להזדהות איתו. נשואה, אמא ובשנות ה30?

nemetz

New member
עברי לידר כבר שר

"ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב" אנשים מאושרים לא עושים אמנות טובה.

Nielle

New member
לאו דווקא

אנשים יכולים להיות מאושרים גם כשהחיים שלהם לא נמצאים בכזו שגרה עמוקה אבל אני לגמרי מסכימה שכשטוב הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבהיותר קשה לכתוב.

Ma E

New member
קיבלתי אותו היום לחג../images/Emo13.gif

חעחעחע הורים חמודים. הוא ממש טוב אני שומעת אותו עכשיו מזכיר קצת את הסיגנון של החדש של סיון שביט שאותו קניתי היום גם והוא מומלץ בחום תאהבו אותו

מילי17

New member
אחלה הורים../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

איזה שירים הכי אהבת מתוך האלבום?

Ma E

New member
אמממ

אני מאוד מאוד אוהבת את חרותי ואת מותר. היום זה אנחנו וככה זה גם טובים. אבל יום יום מצוין ממש

just reut

New member
אמממ..../images/Emo79.gif

אני ממש רוצה לקנות אוף
ואין לי זמן פשוט לנסוע לתל אביב עכשיו
אם יהיה לי הזדמנות הדבר הראשון שאני עושה זה ללכת לקנות את הדיסק

מילי17

New member
אבל למה לנסוע לת"א בשביל לקנות?

אין חנות מוזיקה קרובה לבית?

BurningUp10

New member
התגובה שליבקרוב

אני חייב לשמוע כמה פעמים לפני שאני מגיב:)

למעלה