החוליה החלשה-Century Child

The Dew

New member
שמנה.../images/Emo10.gif

ההצבעה שלי נחשבת כי אני בדיכאון ואת רוצה לשמח אותי, נכון?

Super Alonit

New member
היא נחשבת חלקית.../images/Emo3.gif

כלומר, אם את פוסלת את פאנטום האופרה אז היא נחשבת, אבל אם לא, אז לא.

blacknwhite

New member
וואי, את פנאטית כמעט כמו ענבר בגמר של Once

רק שאצלך זה בכיוון ההפוך- את לא רוצה ששיר מסוים ינצח, את רוצה ששיר מסוים יפסיד... זה קצת מדאיג

Super Alonit

New member
כי קודם כל זה לא שיר שלהם,

וצריך שינצח שיר של נייטוויש. הליריקה עושה המון לשיר. שנית, אני ממש מתעבת את השיר בכללי. ושלישית, למרות שהביצוע של נייטוויש משפר את השיר פלאים, השיר עודנו לא כייפי ולא קסום בעליל!

Brombit

New member
למה דוקא "צריך שינצח שיר של נייטוויש"?../images/Emo115.gif

זה באמת יותר נחמד שינצח שיר שהוא "באמת שלהם", אבל אם יש שיר שלא שלהם שהכי יפה, אין מה לעשות... (ואני מדברת באופן כללי, כי כולנו מודעים לשנאתך לפאנטום בלי קשר לזה שהוא לא שלהם) מבחינתי, לא איכפת לי שינצח שיר שעראפת (או מי שבא לך, תבחרי
) כתב, כל עוד הוא יפה... אני לא מעריצה אותם כל כדי כך שאני אהיה עצובה שאני אוהבת יותר שיר שהם לקחו ממישהו אחר מאשר שיר שהוא מקורי שלהם. אם יש שיר שהוא לא ממש שלהם שהכי יפה בעיני, אין מה לעשות- הוא פשוט הכי יפה וזהו. הרי הם אלה שבחרו לכלול את השיר באלבום בתור חלק בלתי נפרד ממנו, אפילו לא בתור בונוס, אז שישאו בתוצאות
במקרה הזה, לדעתי הטיעון שלך צריך להיות שאת פשוט לא אוהבת את השיר וזהו, בלי קשר לאם הוא שלהם או לא. וחוץ מזה, במקרים כאלה את תמיד יכולה לחשוב כמוני- שזה לא משנה מה האחרים בפורום חושבים כי הם לא מבינים כלום
לי אישית זה יותר קל, כי אני לא מרגישה מחוברת לאף אחד בפורום בשום צורה אז לא איכפת לי, אבל גם את יכולה לחשוב שהם לא מבינים כלום (במקרה הזה ספציפית, נגיד) למרות שאת אוהבת אותם.

blacknwhite

New member
האמת שאני מסכימה

אבל נראה לך שבגמר (נגיד והוא יגיע לגמר, ולא נראה לי בכל מקרה) ענבר (שתיהן
וכן, אני מודעת לזה שאני אחת מהן
) תתן לBOTB להפסיד? אה, וכן- הוא יגיע לגמר. זה לא שאלה בכלל

Brombit

New member
בעיני היא אפילו יותר פנאטית ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

או שפשוט עכשיו אני שמה לב יותר... כבר התעייפתי מכל הודעות האנטי-פאנטום שלה
אני תמיד שמרתי את כל ההתנגדות שלי לשירים לעצמי, כי ידעתי שבמילא אף אחד לא יסכים אתי, אבל אצלכם זה לא ככה, אתם פשוט מתווכחים כל הזמן

Super Alonit

New member
אבל אני חייבת להרבות בהודעות ככל האפשר,

שלא נסיים כמו פאוור מטאל...

למעלה