*סטיגדיש*
C Cry For The Moon New member 25/7/07 #13 Sacrament Of Wilderness../images/Emo128.gif למהה שונאים את Gethsemane???? זה שיר חזקקקקק
ה היויו New member 25/7/07 #15 לא שונא.פשוט פחות מתחבר אליו מאשר לSOW זה בכל זאת עניין של טעם. <חוזר ללמוד,כדי שמחר באמת זה יגמר...>
לא שונא.פשוט פחות מתחבר אליו מאשר לSOW זה בכל זאת עניין של טעם. <חוזר ללמוד,כדי שמחר באמת זה יגמר...>
B blacknwhite New member 25/7/07 #17 SOW../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif לא את גת'סמאן!!! לאאאא!!!!
L lacrimosa girl New member 26/7/07 #22 ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif רוע לב. פשוט אטימות, ברבריות, חוסר הבנה בסיסי, טעם גרוע במוזיקה, כיעור חיצוני ונפשי רב, צלקות מילדות עשוקה ובעיקר- הסתבכתם איתי!!! [מה עובר עלי ]
../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif רוע לב. פשוט אטימות, ברבריות, חוסר הבנה בסיסי, טעם גרוע במוזיקה, כיעור חיצוני ונפשי רב, צלקות מילדות עשוקה ובעיקר- הסתבכתם איתי!!! [מה עובר עלי ]
R rock11111 New member 26/7/07 #39 חחח על השיר D= שניהם שירים ממש טובים!! ואני לא חושבת שמישהו שונא אותו הוא פשוט מתחבר יותר לשיר האחר..
חחח על השיר D= שניהם שירים ממש טובים!! ואני לא חושבת שמישהו שונא אותו הוא פשוט מתחבר יותר לשיר האחר..
B Brombit New member 26/7/07 #40 אני נמנעת... ../images/Emo115.gif הם מהשניים הכי אהובים עלי, אז אני אחכה לסיבוב הבא כדי להעיף את אלה שאתם תשאירו עוד הרבה זמן...
אני נמנעת... ../images/Emo115.gif הם מהשניים הכי אהובים עלי, אז אני אחכה לסיבוב הבא כדי להעיף את אלה שאתם תשאירו עוד הרבה זמן...