המיקס של שיעורי השבוע

מגן רן

New member
../images/Emo220.gif המיקס של שיעורי השבוע

קטעים חדשים וישנים אך טובים. בהמשך אעלה את מערך האימון התואם לדיסק. תהנו.

spingirl

New member
הי רן

דבר ראשון - תודה על ההשקעה והשיתוף ! ורציתי לשאול מי מבצע את הגרסא לשיר שמתחיל ב41:40 בערך? גרסא ל-On my own של ניקה קוסטה? ושוב תודה!

מגן רן

New member
היי spingirl

השיר של ניקה קוסטה נמצא אצלי בפלייליסט כמעט שנתיים. קיבלתי אותו ממדריכה ללא ציון שם המבצע כך שאני לא יכול לעזור אבל אם את רוצה אעלה קישור להורדה ישירה.

spingirl

New member
הי רן

אני ממש אשמח לקישור אל השיר - לא מוצאת אותו on my own
ושוב תודה גדולה - יופי של מיקס

מקסים, תודההה../images/Emo140.gif רציתי לשאול אותך

איזה שיר אתה שם כשיש עליה עם עומס כבד והדיווש נהיה איטי ? לפי קצב הדיסק אני מבינה שאתה מאמן בשיטת "שווינג" ועוד משהו טכני קטן, איך אתה מעלה את כל הדיסק בבת אחת בלינק אחד לכאן? תודההה. חיים חדשים

מגן רן

New member
לחיים חדשים..

קודם כל, שוב, המון תודה על השיתוף! לגבי שאלותייך: א) עבודה המדמה טיפוס, בהתנגדות בינונית / גבוהה (תלוי בסוג הטיפוס) מתבצעות בקצב של 60-80 סל"ד. לראייתי, כל שיר כמעט יכול להיות כל דבר כמעט. אתן דוגמא: הדיסק שצירפתי ממוקסס ב- 140 BPM. ניתן לבצע עליו רכיבה מישורית, טיפוסים מתונים תוך הוספת התנגדות מדורגת או טיפוס עצים יותר (על קצב המוזיקה) בעומסים גבוהים. ככלל לטיפוסים עצימים- כל שיר של עופר ניסים או סטייל ניו יורק האוס יעשה את העבודה. ב) האמת, אני מאמן בשיטת רן מגן...
וברצינות- עברתי מס' השתלמויות בחיי, מכל אחד אימצתי דבר או שניים, מכל מדריך שהשתתפתי בשיעור שלו (או שלה..) למדתי דבר או שניים ועם השנים גיבשתי 'אני מאמין' שאינו קשור ישירות לשום שיטה שהיא. יתרה מכך- אני לא מאמין ב'שיטה ייחודית'. בעיניי, כולם (כמעט) אותו דבר. ג) בתכנה שבה אני משתמש (traktor dj) המיקס נשמר כטראק 1 רצוף ולא כרצועות.

למה חשבתי שזה "|שווינג" כי

דיוושתי אצל מאמנת במקום בו אני מתאמנת,והמיקס שהבאת לכאן הוא בדיוק בקצב שהיא מאמנת, והיא עובדת בשיטת "שווינג" קצב מהיר וכמעט ואינו משתנה במהלך כל האימון. כנ"ל לגבי מרתון שהשתתפתי בו כאורחת במכון אחר. לא שמתי לב שיש קטעים איטיים המותאמים לעליה בעומס כבד, במיקס שלך, סטייל עופר ניסים או אחרים... חשבתי שיש 3 שיטות ספינינג ספינינג ( רוני יפה) שווינג ולס מיילס נשמע מסקרן ערבוב של שיטות ספינינג... בהודעתי זו אין לראות העדפת שיטה כזאת או אחרת, כל זמן ששעון הדופק מראה 800-900 קלוריות, האדרנלין מרקיע שחקים, הבגדים נוטפים והגוף מפורקקק - סימן שהשיטה מתאימה לי. נכנסת לראות מה זה traktor dj תודה לך. חיים חדשים

רוןר9

New member
שיטת SCHWINN

היי חיים חדשים השיטה והטכניקה של "שוויניג" הקלאסית שמעון בכר מלמד ומעביר שיהיה יום נפלא רון9

הי רון, השתתפתי אצלו במרתון לא מזמן במכון אחר

והקצב ששמעתי במיקס של רן היה זהה לקצב של המרתון. בדרך כלל אני מדוושת לפי ספינינג רוני יפה, רוב המאמנים בסניף בו אני מדוושת הם יוצאי שיטת ספינינג רוני יפה. טוב שיש מגוון שיטות ומגוון מאמנים...שיהיה מעניין. לא מתלהבת ששיטת לס מיילס...מצ'עמם
רון , מה זה 4:40 לפנות בוקררר?
התרנגולים שלי קמים כבר יותר מאוחר )): מתלבטת אם ללכת לספינינג גם היום אחרי ספינינג אשששש של אתמול שאחריו לא יכולתי לישון, כי האדרנלין עבד עוד הרבה שעות אחרי האימון, למרות שהגוף היה מפורק. המשך יום טוב, חיים חדשים

רוןר9

New member
"יש כח"

היי חיים חדשים נוהג להשקים קום כשיש לי מטלות (הבוקר הכנתי הרצאה במסגרת עבודתי) אלה הם השעות שאני הכי חיוני ומצליח להוציא המקסימום מעצמי לא סתם אני אוהב להדריך או להתאמן בבוקר. בכל מקרה את מוזמנת אליי היום לאימון ב20:00 בהולמס ירקון וכפי שכבר הכרתי אותך את בטוח מלאת אנרגיות כי ה"דורסל" אצלך לא נגמר כ"כ מהר (-: תודה ולהתראות רון9

ללי1

New member
אז אולי אנחנו מכירות?

כי אני חושבת שהייתי בכל המרתונים של שמעון. היית ב 22/4? בפיור?

נכון השתתפפתי במרתון של שמעון ב"פיור"

וקרוב לודאי אנחנו מכירות. אי אפשר לפספס אותי...חחחח

ללי1

New member
בקשר לקצב../images/Emo133.gif

אצל שמעון או אהרוני לצורך המרתון האחרון, הקצב לדעתי - לא בדקתי - עומד על בערך 130 -135 בעוד שהדיסקים של רן מהירים משהו כמו 145. חוץ מזה, אצל שמעון היתה עוגה ושמפניה (אני, אני כלת השמחה, חגגתי יומיים קודם יומולדת והחברות החמודות שלו הפתיעו אותי בגדול.) ואצל רן... לא הייתי בשעור אבל אני מהמרת שאין עוגות....

הי היה עוגותתת? איפה אני הייתי אז...)):

במרתון הזה לא השתתפתי, אלא אחד לפניו... איזה מזל עוגותתתת...שמפניהה... מזל טוב באיחור מה, שנתראה בהרבה מרתונים לוהטים, ושהמאמנים יהיו לפחות כמו שמעון... בהתחלה חשבתי שאת ללי המאמנת ספינינג לעניןןןן מהולמס פלייס הירקון ( גם היא ללי...)

ללי1

New member
לא לא זו לא אני.

השם המלא שלי הוא ליאת. ללי זה שם חיבה שהולך איתי הרבה שנים. איך אפשר לא לפספס אותך... תסבירי....

msyan

New member
גם אני

אינני מאמנת בשיטה ספציפית מה שכן אני עובדת בקשר מאד הדוק עם המוסיקה מהיר-מישור או ירידה בינוני לעליות מאד חשוב לי קצב המוסיקה בדווש ולא כמו הרבה מאמנים שניתקלתי שדורשים יאלה ספרינט ושמים שיר "ערש"

למעלה