המיקס של שיעורי השבוע

תודה רנצ'ו :)

מכיר את הקטע הזה שמתאמן מספר לך שהיה באימון של מדריך אחר והיה מעולה ואז מתנצל כאילו שהוא בגד בך ? אז זה קורה לי לאחרונה עם מתאמנים שהיו באימונים שלך :) ההתנצלות הזו כל פעם מביכה אותי... לך תסביר להם שאני שמח שהם נהנים גם עם אחרים.. כזה אני, ראש פתוח חחחח

msyan

New member
צודק...

אני דווקא ממליצה לא להדבק למדריך אחד, אלא לגוון גם לגוף וגם לנפש

אבישג7

New member
כפרה על הראש הפתוח שלך.. ../images/Emo66.gif

אצלנו פירגון זו מילה גסה

מגן רן

New member
אח שלי גיבור, מה קורה?

הם למדו להכיר אותך מספיק טוב לדעת שאתה בין (הבודדים) המפרגנים. אגב, הם בטח לא היו בשיעור שלי ברביעי בשעה 6. היה מ-ז-ע-ז-ע! אחד השיעורים הגרועים בחיים שלי (ואני לא צוחק). מזל שהיה שיעור אחר כך שהיה מבחינתי חוויה מתקנת.. ואגב, אין שבוע שאני לא שומע שבחים על השיעורים שלך בשבת. צפה פגיעה בקרוב..

עכשיו סקרנת אותי

מה הפך את השיעור הזה למזעזע בעיניך ? ואל תהיה בטוח שכך חושבים גם המתאמנים. היו לי כבר שיעורים שהרגשתי שהם נוראיים ובפתאום נגשו אלי בסוף השיעור ואמרו שהיה שיעור מצוין. לפעמים התחושות האלו גם קשורות לדברים אחרים שעוברים עלינו כבני אדם ובכלל לא לשיעור עצמו. לפעמים. ואני כבר מחכה שתבוא לשיעור :) (החודש אני מעביר גם בימי ראשון ב7 ורבע במקום לידיה) תבקש מטל שתאסוף אותך :)

msyan

New member
אם תסבירו לי איך מעלים קבצים שגם חברה...

אחרים יוכלו להשתמש במיקסים שאני מכינה, אוכל לשתף כמו שאני נעזרת בכם... [email protected]

spingirl

New member
פשוט../images/Emo6.gif

נכנסת לאתר שיתוף קבצים (אני אוהבת את zippyshare), נכנסת ל-upload a file ן.....זהו! Good luck

chosenspin

New member
כן, רק ש...

זה לוקח מ ל א זמן. בשבוע האחרון ניסיתי להעלות לכאן מיקס, השארתי את הלפטופ דולק כל הלילה כדי שיעלה את המיקס בינתיים בבוקר קמתי והוא עדיין לא סיים. התייאשתי וסגרתי את המחשב. (הייתי צריכה לקחת אותו ואני עובדת עליו על חשבונו של השכן הנדיב שלנו...)

למעלה