המלכה היום בתפוז אנשים

efif1212

New member
הפרק האחרון ששודר הוא פרק 4.

ואכן יהיו להם מייקאוברים

NP16

New member
אני מקווה שיעשו מייקאובר רציני להולי!

פשוט דורשת! וזה אני אומר מלראות א ותה בדיוק לכמה שניות..

efif1212

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי כשראיתי אותה../images/Emo70.gif

דורשת ביותר.

NP16

New member
ומה יש לארין?!

היא מדברת כאילו היא על כדורי תמריצים או משהו!

efif1212

New member
../images/Emo6.gif

היא מדברת בקצב של 100 מילים לשניה וזה רק הולך ומחמיר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif כן,ראיתי כבר את פרק 2

נחמדים שכאלו,לא ואוו. רוני בפרק הזה התחבב עליי ביותר. אני מאוד מאוד מקווה וגם חושב שלא יעיפו את בן,שיזהרו אם כן. קייטי מצידי יכלה לעוף כבר בפרק ה-1 וגם מדומיניק לא ממש אכפת לי כבר. באיזה ימים זה משודר?

efif1212

New member
ביום חמישי

וב"נחמדים" התכוונת למייקאוברים? המייקאוברים של הטופ יותר טובים. לא היה משהו מיוחד. רק אהבתי איך עשו לגברים שעווה, זה היה קורע.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אכן כוונתי הייתה למייקאוברים.

אני אומנם אהבתי לראות איך עושים שעווה לבנים,אבל אני ממש נגד הרעיון. כאילו לא מספיק שהם היו חלקים לפני,שיער מתחת לפופיק זה סקסי,אז להוריד גם את זה?
מקווה לראות היום בערב את פרק 3 :]

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif פרק 3 ../images/Emo58.gif

ואוו,איזה פרק!#@@%@ כמה סקס,אעעאעאעא!!! שפרי יעשה אותי כאן ועכשיו!הוא כזה סקס!
.הייתי עושה הכל כדי להתחלף עם קייסי איתו במיטה!!! וכ"כ חבל שבן ורוני לא היו ביחד בסצינה...רוני כבר צריך לנשק אותו!!!!! מובן למה ארין והשחור בבוטום אבל למה הולי ולא המעצבן שהיה איתה?! אני מקווה שהבחור השחור יעוף. אני רוצה עוד פרקים כאלה מלאים בסקס עם בן ורוני

efif1212

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פרי
בחיי הייתי מתחלפת עם קייסי
ורוני
ווווואי אני אוהבת אותו. ולדעתי הולי הייתה צריכה להיות בבוטום, כי היא זאת שבעצם עשתה את התמונה רע. פרנקי ניסה וניסה והיא פשוט לא זרמה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

פרי אחד היצורים הסקסיים.ורוני אחד היצורים החמודים!!! ונו אז מה,פרנקי ממש מעצבן אותי ואני עדיין זוכר את הולי לטובה מהשבוע הראשון

sapirush001

New member
../images/Emo13.gif

מקוה שהולי תעוף בגלל שהתמונה שלה לא טובה ויש לה פנים של אוגר ולא יודעת אם זו רק אהי אבל ארין מזכירה לי קצת בפנים את הזוכה של עונה 1 בדוגמניות ויקטוריה נו טוב אולי זו רק אני ואמ.. פרק טוב

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif פרק 4 ../images/Emo58.gif

חבל לי על ארין
כאילו אהבתי אותה אומנם יותר בזכות בן ורוני,אבל חבל
הפרקים שלהם פשוט מצוינים! אני מת על המשימות שלהם,יש אחלה פוטושוטים ויש את פרי
. בן,רוני ופרי הם עדיין שלושת הבנים האהובים עליי.קייסי באמצע,הוא חמוד,אבל לא ואוו.ואת מה שמו המעצבן אני בכלל לא אוהב וגם לא את ג'יי [?] השחור. סטפני ושאנון מדהימות.מודה שהולי התחילה לעצבן אותי,אבל היא עדיין חזקה.ג'קי לא ממש עושה לי את זה. שמחתי מאוד שבן לא היה בבוטום. אני מקווה שג'יי יעוף,כי קייסי חמוד ואת קייטי התחלתי מאוד מאוד לחבב. מקווה שימשיכו להיות כאלה משימות מדהימות ופוטושוטים מעניינים!!!!

efif1212

New member
לא מבינה איך העיפו אותה...

להעיף אותה ולא את השחור? אמריקאים סתומים... אני מקווה שהם העיפו אותו בפרק של אתמול. בבנות לדעתי שאנון הכי חזקה.

sapirush001

New member
../images/Emo45.gif

למה למה העיפו את ארין אני חושבת שהיא יכולה לעשות תמונות מדהימות אבל בגלל שהיא היצטלמה עם השחור הזה אני לא זוכרת את שמו יצא לא טוב כל כך חבל לי עליה

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifיצא לי לראות פרק..

דווקא ממש אהבתי.. למרות שאני עדיין לא זוכרת מי זה מי.. יש מצב לשירשור תמונות? ובפוטושוט הראשון ממש אהבתי את הסטיילינג.

למעלה