המלצה על דיסק!!!

../images/Emo220.gif המלצה על דיסק!!! ../images/Emo220.gif

אז כהרגלי מדיי פעם אני הולכת לעשות איזה קנייה של איזה דיסק טוב או יותר!! היום קניתי אריק ברמן!!.... דיסק ממש טוב...מסרים מעולים, לחנים טובים... בקיצור אהבתי מאוד לכו וקנו!!.... מה איתכם? קניתם דיסק טוב? או גיליתם אומן חדש??...

H a V i T u S h

New member
שאלוהים יסלח לי...

אני לאאאאאא סובל את אריק ברמן, לא את הלחן, לא את המילים, לא את מה שאנשים מוצאים בו, לדעתי הוא סוג ג' ברמות קשות ואני מרגיש די מטורף שאני היחיד שרואה את זה!!!

אני מציעה לך ללכת לשמוע

את הדיסק!!... איזה סוג ג'?... אתה שומע את הרמות שם??.. לחנים מתוחכמים במיוחד!!! ושלא נדבר על המילים הגאוניות שלו!!.. באמת שב תקשיב לדיסק יכול ליהיות שאתה שונא אותו מתסמונת גלגל"צ... שהם לוקחים שיר טוב ואז טוחנים אותו על החיים וכבר אנשים שונאים אותו ולא באמת מקשיבים לכמה הוא טוב!!!.. חחח אם אתה עדיין שונא אותו אז כן אתה צריך להרגיש מטורף חחח.....

H a V i T u S h

New member
לא לא לא לא

שמעתי את השירים, הטקסטים עוד סבבה, הוא פשוט מקריין שיר שלם, הוא לא שר בכלל, אין לו הברה אחת שהוא מושך שנדע את היכולות הווקליות שלו, הוא כל כך גרוע, אולי אני משוגע בכולל אבל בנוגע אליו יש גבול!

AdamINC

New member
בגלל זה הוא טוב

כי הוא מביא משהו שונה.. ולא עוד הראל סקעת מציק ודביק. חוצמזה שהוא מוכשר בטירוף.

matan sh

New member
../images/Emo45.gif

גם אני קניתי את הדיסק, ואני נהנה ממנו (למרות שלא יצא לי יותר מדי לשמוע אותו). מאוד אהבתי את השיר "בינונימי". מומלץ.

H a V i T u S h

New member
עד הראל סקעת!../images/Emo46.gif

כנראה שצריך להיות פקאצה כמוך וכמו מור לאהוב אותו.

AdamINC

New member
מה פקצתי בו?../images/Emo12.gif

הוא פשוט מוכשר. מה הבעיה להעריך אומן מוכשר?

טום לוי

New member
לא בדיוק שונה.... את מאיר אריאל כבר

היה לנו.... האלבום עצמו שטחי... נחמד אבל לא יותר מזה גם טקסטים וגם מוסיקלית... אבל ביחס למצב המוסיקלי הרדוד שיש כאן בארץ הוא באמת מביא גוון אחר...

strangebrew

New member
תגיד,

את לאונרד כהן שמעת פעם? ואת ניק דרייק? ומה עם לו ריד? כולם נחשבים לעילוי מוחלט בז'אנר הסינגר-סונגרייטר, וכולם כמעט תמיד מדקלמים את השירים שלהם. זה בהרגשה, במילים עצמן. לא בקול.

AdamINC

New member
האלבום הישראלי הכי טוב שקניתי!

השנה.. אלבום מעולה.. לא יודע כמה פעמים כבר הספקתי לשמוע אותו
למי שמעוניין באלבום גם, שבוע הבא אני מחלק אותו בתוכנית שלי ברדיו (כל ערב ב6, קול הים אדום
)

AdamINC

New member
המלצה שלי על דיסק...

RAZORLIGHT להקה בריטית.. אתם בטח מכירים את השיר שלהם AMERICA מהטחינות הבלתי נפסקות בכל תחנות הרדיו בערך.. אלבום מעולה.. למי שאוהב רוק אלטרנטיבי.. רוק רך.. איך שתרצו לקרוא לזה

strangebrew

New member
אינדי רוק ../images/Emo13.gif

ואם כבר אינדי רוק חביב, אז רק בל וסבסטיאן או פרנץ פרדיננד. שתי להקות מצויינות. שתיים מתוך השלוש הלהקות היחידות שאשכרה פועלות היום שאני אוהבת.

strangebrew

New member
כל כך היינו!

וזה כל כך רחוק ממני עכשיו.. אבל אני לא יכולה להפסיד הופעה של נופקס. (אדם, זוכר איך אהבתי אותם??) אם יהיה לי חופש מהצבא - בטח ובטח ובטח שנלך. ואת מסכת השכנועים שלך את ממש לא צריכה
אחחח.. הימים הטובים!

matan sh

New member
אני רוצה להמליץ על..

שיר, ולא דיסק. מדובר בזמר ישראלי חדש (למיטב ידיעתי) ששר באנגלית (כן, גם אני לא מת על כאלה אבל זה דווקא נחמד): Amiram Inc.- Allright תהנו!

למעלה