המלצה על דיסק!!!

suck my tim tam

New member
הממ...

זה לא ממש הסגנון שלי, אבל זה נחמד Dead poetic - Vices תבדקו אותו. באימיול או משהו..

H a V i T u S h

New member
זהו...גם אני רציתי להמליץ על הורדה

באימיול..... ואין לכם מה להרצות לי כי במצב הכלכלי שלי היום לא משנ כמה אני אוהב את הלהקה/אומן אני לא אשלם 50-70 ש"ח בשביל 10-16 שירים, כשתוך 10 דקות הם עפים מהאימיול לאיפוד שלי! אם הם היו יותר ריאליסטים מבחינת מחיר אולי הייתי שוקל לקנות דיסקים, שאגב פעם הייתה אהבה גדולה שלי!

וואי אני מה זה בדילאיי עם אריק ברמן

רק לפני איזה שבוע שמעתי את המתוקות האחרונות שלי, וממש נדבק לי החיידק הגלגלצי הזה.. כל היום אני שומעת אותו. בפלייליסט, באמפי, בפלאפון.. חופשי מחלה. והדיסק האחרון שקניתי הוא של סינרגיה, החדש. דיסק מעולה, אני מתה על המוזיקה שלהם, רוב השירים שם פשוט מעולים. תנו לו שמיעה, יש מצב שתמצאו שירים שתאהבו. בכלל, גם הדיסק הראשון שלהם ליגה, ברובו.

סנטה

New member
../images/Emo45.gif

הדיסק האחרון שלהם מעולה. במיוחד השיר "לבי נשבר" ו"יחד נתגבר" שיחקו אותה.

AdamINC

New member
סינרגיה זו להקה גרועה

חוץ משני שירים - הם גרועים. צועקים על אהבה ותראי זה אני אלו שני השירים היחידים שלהם שנשמעים שונה. 'אשם' מורכב בדיוק משני בתים ואותה מוזיקה. פשוט מרגיש. רק הגיטרות בהתחלה עושות את השיר, וחבל שהחלק הזה חוזר על עצמו בשיר בצורה מפגרת...

סנטה

New member
.all american rejects - move along

דיסק משובח להקת רוק אטלרנטיבי מצוינת ואם בא לכם על עוד כאלה בסגנון : switchfoot , THE FRAY three doors down , Weezer בתיאבון

החדש של בלקפילד

למרות שהוא עדיין לא יצא לחנויות, הורדתי אותו, והוא אפילו יותר טוב מהראשון.

למעלה