קורל טיפשה אסור נראה לי לשים את זה פה !!
R roni poynter New member 12/9/07 #49 כי זה עובר על החוקים..וגם כי יש פה.. ילדות קטנותתת גמני שמתי תמונה בסגנוןן וקיבלתי נזיפותת!! את תשלחי לי במסררררררר..חחחחחXD
כי זה עובר על החוקים..וגם כי יש פה.. ילדות קטנותתת גמני שמתי תמונה בסגנוןן וקיבלתי נזיפותת!! את תשלחי לי במסררררררר..חחחחחXD
ד דדפפננהה New member 10/9/07 #14 אפשר לשים תמונה שלו עם המקלות של התופים? פשוט יש לי הרבה יותר יפות עם מקלות מאשר עם התופים עצמם..
M m o r 1 0 2 New member 10/9/07 #16 אני מעדיפה עם תופים../images/Emo8.gif../images/Emo168.gif אבל במקרה הכי גרוע עם מקלותXD
C Charley XD New member 11/9/07 #19 וואו אני אני אני !!!! טוב אז זאת ... כי הוא אמיתי ושקסי בטרוף ..... ועם הדרמסטיקס XFDD וזה אחרי התלבטויות קשות !! נמנמ ... קורל לא את שלחת לי את זאת ?
וואו אני אני אני !!!! טוב אז זאת ... כי הוא אמיתי ושקסי בטרוף ..... ועם הדרמסטיקס XFDD וזה אחרי התלבטויות קשות !! נמנמ ... קורל לא את שלחת לי את זאת ?
T T h a t G i r l New member 11/9/07 #21 שלייי../images/Emo99.gif יש כל כךך הרבה יפוותת!! זה היה ממש קשההה אבל זאת אחת האהובות עלי!!
א אמנדה האחת New member 11/9/07 #22 ../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifאעעאעעאעע!!!$#^%#$^%^# איזה חמוד!!!! |מצדיעהלך| וצרי קשר לקראת יומשילישי! >< 'תגעגעת...
../images/Emo54.gif../images/Emo99.gifאעעאעעאעע!!!$#^%#$^%^# איזה חמוד!!!! |מצדיעהלך| וצרי קשר לקראת יומשילישי! >< 'תגעגעת...
R roni poynter New member 12/9/07 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אוווו חתייייייייייייייייייךךךךךךךךךך