יהודה פוליקר
S shalehet New member 31/5/06 #73 פעם אחת בגלל דני רובס שהודיע שלא התקבלה ללהקה צבאית, פעם אחת מהתרגשות בגלל שלמה ארצי ( ) ופעם שלישית... מה זה היה? לא זוכרת, פוליקר או משהו... ממש לא זוכרת
פעם אחת בגלל דני רובס שהודיע שלא התקבלה ללהקה צבאית, פעם אחת מהתרגשות בגלל שלמה ארצי ( ) ופעם שלישית... מה זה היה? לא זוכרת, פוליקר או משהו... ממש לא זוכרת
B BLACKit New member 31/5/06 #81 נו אמרתי כבר פוליקר חח כשחושבים על זה, קרן מעט מזכירה לי במוזיקה שלה את דני רובס.
S shalehet New member 31/5/06 #75 מירי שרה את זה בהופעות שלה. וקרן כתבה אותו. אני גם לא יותר מדי מכירה את השיר, שמעתי אותו רק בשתי ההופעות שהייתי ובהופעה אחת היא הקדישה אותו לרינת ליום הולדתה.
מירי שרה את זה בהופעות שלה. וקרן כתבה אותו. אני גם לא יותר מדי מכירה את השיר, שמעתי אותו רק בשתי ההופעות שהייתי ובהופעה אחת היא הקדישה אותו לרינת ליום הולדתה.
R Rachel47 New member 31/5/06 #104 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני איתך../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif אבל שיר של מירי שקרן כתבה המממ היינו כבר בסרט הזה לא על סמך ניסיון קודם אני מוכנה להתערב שהשיר מהמם
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני איתך../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif אבל שיר של מירי שקרן כתבה המממ היינו כבר בסרט הזה לא על סמך ניסיון קודם אני מוכנה להתערב שהשיר מהמם
R Rachel47 New member 31/5/06 #97 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבלונים בלונים../images/Emo15.gif בתקרה
R Rachel47 New member 31/5/06 #119 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif גיטרה ../images/Emo15.gif היא מנגנת קצת לא
I I מ י ר ב I New member 31/5/06 #158 ג'ירף... ולמה בחרתי את זה? כי ברייטינג כתוב היום שביום שבת כמה שעות לפני הבכורה של הלהקה,קרן נצפתה עם מירי מסיקה בלאנץ' בג'ירף...
ג'ירף... ולמה בחרתי את זה? כי ברייטינג כתוב היום שביום שבת כמה שעות לפני הבכורה של הלהקה,קרן נצפתה עם מירי מסיקה בלאנץ' בג'ירף...