מסכמים שבוע

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo220.gifמסכמים שבוע../images/Emo220.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות?
סופ"ש מעולה

הילה 201

New member
בעיניי זה אחד השירים

הכי יפים ומרגשים שיש, והאמת אני כל הזמן שואלת את עצמי למה מירי מוותרת עליו בהופעות, חבל!

לה לה לה.

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)?לשם
אתמול נסעתי עם חברות באוטו והיה את זה ברדיו.. התחרפנו לגמרי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)? פיז'ו 92 בילוי השבוע שלכם? יומיים בצפון, אצל אחותי :) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם? הישרדות אמריקאית והטופ מודל הבאה. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע? גלגלצ, דהD; תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)? קוואלה גירל צילמה בהופעה של קרן בזאפה ב10.10 ואני ערכתי טיפה..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו?תלכו לים! הייתי אתמול. חייבים לנצל אותו כמה שאפשר עד שהחורף ישתלט לגמרי.. משהו שהרס לכם את השבוע? אח שלי חולה, עדיין. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? לא יודעת.. אין תכנונים כרגע.. מאכל השבוע? קרפ עם נוטלה ובננה.
משפט השבוע שלכם? 'לפחות את אחלה דובה!'.. למדתי מאיזה אחד שטיקבק פעם לקרן, ואמרתי אתזה לחברה שטענה שהיא דובה. האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא ): שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות? כמובן! ורד בשבילך
(תראי מה זה, אפילו שמתי את הסמיילי שלך.. אחח כפרעליי)

../images/Emo199.gifלפני שפורשת למיטתי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-ככה זה, ערב חג שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-אף לא מילה דין דין אביב, פג'ו 92 של קרן, לוקח את הזמן של עפר בילוי השבוע שלכם- פסטיבל סרטים בחיפה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הכל מתחיל בים תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-גלגל"צ תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לונה פארק משהו שהרס לכם את השבוע-אין יותר חגים עד דצמבר
איפה אייקונים של קיץ
יוחזרו לאלתר
הייתי צריכה ללכת להופעה של קורין אלאל היום אבל לא יצא
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מחר- אינדינגב...יום שישי הבא הופעת צהריים של ק. פלס מאכל השבוע-מה שאכלתי בחיפה משפט השבוע שלכם-אינדינגב הנה אני באה אני אמיצה האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?בחלום נחשב
שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות
רק אם מיקי מנגן בסבב הופעות הנ"ל

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-בנות\ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-אפר ואבק –ארקדי דכין Gala - Freed From Desire בילוי השבוע שלכם-טיול סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קרב סכינים תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-רשת ג תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-טיול נחמד משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-באולינג מאכל השבוע-פיצה משפט השבוע שלכם- האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות?בוודאי

הילה 201

New member
אוי, יש לי דיסק אוסף כזה עם השיר הזה...

איפושהוא בשנות ה -90... היו כמה להיטים שזכורים לי מתקופת הילדות, נראה לי שזה אחד מהם... ממש טחנו אותו אז... אבל הוא עדיין ייחודי

ה 22

New member
סיכום, סיכום.. זהו ת'שכחו מהחופשות...

לוקח להם זמן בפורום קרן לפתוח סיכום-שבוע...
שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-שיר תקווה
בילוי השבוע שלכם-
סופרלנד.. חח
*לקח לי כמה זמן לחשוב מה היה השבוע מרוב השבתות, חגים,שבתות,חגים..*
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- לא שומעת
ולפעמים רק ציפורי לילה-וזה רק בגלל קרן.
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- 2 חתונות של חברות
מאכל השבוע-מלא אוכל טעים.......התארחנו בחג ובישלו לנו מעדני -עולם
משפט השבוע שלכם- "תיהיה נחמד לילדים שלך, הם אלו שבוחרים לך את בית האבות.."
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?ניחוש אחד..
שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות? ברור
למנענך ורד
רק שתייהי מאושרת..
סופ"ש מעולה שבת שלום לכם אנשים יקרים

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- "נובמבר" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- "מי שטוב לו ושמח כף ימחא"!! בילוי השבוע שלכם- איזה בילוי!? חחח הייתי תקועה בתרגיל בצפון.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גם זה לא היה.. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- ציפורי לילה מלפני שבועיים בערך ששמתי באמ פי בשביל לשמוע.. תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הנוף בצפון ליגה! משהו שהרס לכם את השבוע- תרגיל בצפון..חח יותר מידי עבודה, מילואימניקים לא יודעים כלום! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- עוד פעם צפון..חחח.. מאכל השבוע- גבינה עם ירקות! וויפי
משפט השבוע שלכם- "תנו לי אות ב-ו' "
(במקום תנו לי חיה בו') האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? נופ, אלא אם כן היא הסתתרה באיזה נגמ"ש ולא שמתי לב.. שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות? כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rony 05

New member
תגידי ב7.11 יום ו', את בבית?

אולי יש כרטיס ליוסף ב50 ש"ח.. (לחיילים)

veredmp

New member
חס וחלילה וחס ../images/Emo8.gif

זה בבנין האופרה (שצמוד לקאמרי)

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-
"ילדה שהתבגרה", "לשם", "עכשיו אתה חוזר בחזרה".
"לוקח ת'זמן", "תקופה של שינויים", "Honesty" של בילי ג'ואל, שירים של להקת רוקסט, "גילי" של דני רובס.
בילוי השבוע שלכם-
חדרה.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
מבול של צרות.
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-
בעיקר האזנתי לדיסקים של מירי כך שלא ממש יצא להאזין לרדיו
אני והסלב לאחר שהיא קראה "מעריב" ונרדמה מהשעמום לאחר שגילתה שמירי לא בכותרות
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
לדעת שיש חברים טובים בכל עת
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
שום דבר מיוחד.
מאכל השבוע-
סנדביץ' ב"ארומה".
משפט השבוע שלכם-
סופ"ש נפלא לכולם ומי שנמצא עכשיו בהופעה של קרן תבלו ותהנו
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
לא פגשתי
לא היה.
שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות?
בוודאי, בלי שום ספק

למעלה