מסכמים שבוע

hilali1

New member
הוא שאל אם אני רוצה לאמץ אח קטן

אין הפקה כזו. עדיין. לכי תדעי מה יילד יום

pRimaVeriTaVIV

New member
האמת שיש גם "האח הקטן" ../images/Emo3.gif

אאל"ט זה אנשים שמצלמים את עצמם מדברים על התוכנית ומעלים לאתר של קשת

הילה 201

New member
אחת הפעמים הנדירות: מסכמת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- בארץ אהבתי השקד פורח (לכל מקום שהלכתי השבוע שמעתי אותו)... בילוי השבוע שלכם- ניצול חלקי של התווי קניה שקיבלתי לחג...המשך יבוא בהחלט! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כל השבוע טחנו באוזניי את הפנינים של יוסי בובליל, זה נחשב?!. וגם ראיתי כמה תוכניות נוסטלגיה בערוץ 1, אבל הפעם שוות ביותר!! ערוץ1 שיחק אותה הפעם... תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- 103 FM כל השבת תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מישהו שאני שונאת הורחק ממני משהו שהרס לכם את השבוע- קצת מתחים בעבודה, לקוחות קשים, ברגיל... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- גיבוש מוקד, הלוואי שיהיה נחמד... מאכל השבוע- המון שוקולד וסדנביץ' טונה משובח ב"מקס ברנר" משפט השבוע שלכם- "האמיץ מכונה פזיז בפי הפחדן" (אריסטו) האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא, מחכה בקוצר רוח לפגוש אותה שוב... שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות? ברור!@ סופ"ש מעולה

viko222

New member
שיר מאד יפה../images/Emo99.gif שמעתי אותו השבוע../images/Emo9.gif

תשיר לא של מירי.

מסכמת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שוב תודה!!!!!! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- אחרי הכל את שיר בילוי השבוע שלכם- שיעור פרטי במתמטיקה לחברות שלי
היה מצחיק... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא זוכרת תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- גלגל"צ תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- פיתוח קול משהו שהרס לכם את השבוע- שיעור של"ח!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני לא ממש רוצה שזה יגיע... אבל אחותי טסה ביום שלישי הקרוב
מאכל השבוע- מקרוני! משפט השבוע שלכם- "אין לי כוח למבחן בתנ"ך!!" כל מי שדיברתי איתו מהשכבה שלי אמר לי את זה
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא שאלת בונוס: האם תצטרפו למאבק למען הוספת "ילדה שהתבגרה" לפלייליסט של ההופעות האקוסטיות? ברוררר כבר מזמן חתמתי על עצומה!

למעלה