מצעד שירי הפורום

BabyShambles

New member
סופסוף יש למי להצביעD:

1.The Maccabees - Toothpaste Kisses [אפילו לי מוזר שטדי פיקר לא ראשון אצלי, פשוט... זה שיר הנושא שלי בתקופה האחרונה
] 2.Arctic Monkeys - Teddy Picker 3.The Wombats - Moving To New York 4.Jack Penate - Have I Been A Fool 5.Hadouken! - Leap of Faith 6.The Pigeon Detectives - I Found Out 7.One Night Only - Just For Tonight

חחחח SP הגיעו לערוץ?!../images/Emo223.gif

ואיזה חדש יש לפארמור?
1. The Pigeon Detectives 2. Thursday 3. ג'ק פינאטה 4. רדיוהד 5. אלקסיס 6. טדי פיקר 7. HIM

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהם במצעד הרוק כבר משבת שעברה חח

אני חושבת שהם אפילו כבר הגיעו לאיזה מקום 5 אומשהו.. ופארמור זה לא חדש.. זה מיזרי ביזנס! פשוט הוא אף פעם לא שודר בערוץ ורק עכשיו נכנס למצעדים והתחילו לשדר אותו.. כנ"ל לגברי פרום יסטרדיי של 30שניות שעכשיו נכנס למצעדים והתחילו לחרוש עליו לכן גם אותו אני אכניס כאן למצעד עוד שבועיים.

כנראה שמזמן לא צפיתי בערוץ..../images/Emo223.gif

ואת רוצה להגיד לי שמיזרי ביסנס ופרום יסטרדיי אף פעם לא היו במצעד פה?! אני לא יודעת אם יהיה שווה להכניס אותם בכלל כי הם כבר די חרושים והם מתחילים להימאס נראה לי שעדיף להתמקד בשירים חדשים אבל זאת רק הדעה שלי...

../images/Emo45.gif

למרות שאת מיזרי לא שמעתי הרבה זמן ועכשיו חזרתי לשמוע, ככה שאין לי בעיה איתו. אבל פרום יסטרדיי הוא אחד השירים החרושים, איתו תהיה לי בעיה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifפרום יסטרדיי אני חושבת אולי כן היה במצעד

בערוץ.. וגם במצעד כאן. אבל מיזרי ביזנס אפילו לא הגיע לערוץ! עכשיו הוא סוףסוף הגיע D: והוא נמצא במצעדים של הערוץ.. ככה שאני חושבת על להכניס אותו בכל זאת.. בתקופה שהוא רק יצא שידרו אותו רק בMTV הרגיל הזה של אירופה והיו פה כמה שכל הזמן ביקשו שאני אשים אותו אבל הוא פשוט לא הגיע לערוץ! עכשיו כן ^^

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo13.gif

אדיטורס קילרז QOTSA one nights only kaiser FF AM plain white T's יש לסימפל שיר חדש ?צריכה לשמוע אוונג'ד

Mg14

New member
אני

1.ארקטיק מאנקיז 2.קייזר צ'יפס 3.אדיטורס 4.קווינס אוף דה סטונ אייג' 5. בולט פור מיי ולנטיין 6.רדיוהד

Moldy Peach

New member
.....

1. The White Stripes - Conquest 2. Radiohead - Jigsaw Falling Into Place 3. The Maccabees - Toothpaste Kisses 4. The Killers - Tranquilize 5. Editors - The Racing Rats 6. Queens of the Stone Age - Make It Wit Chu 7. Bloc Party - Flux 8. Hadouken! - Leap of Faith 9. Arctic Monkeys - Teddy Picker

למעלה