ברור שההחלקה! מרילינדה [הדוגמנית של ג'ף] או נזרי [הדוגמנית של אולי]?
S shanchan New member 11/7/07 #56 ברור שההחלקה! מרילינדה [הדוגמנית של ג'ף] או נזרי [הדוגמנית של אולי]?
G Gali Girl New member 11/7/07 #57 ../images/Emo220.gif נזרי מרילנדה מזכירה קצת מסוממת עם האיפור האדום מתחת לעינים באתגר הקוטור XD שאטנגי או זולימה?
../images/Emo220.gif נזרי מרילנדה מזכירה קצת מסוממת עם האיפור האדום מתחת לעינים באתגר הקוטור XD שאטנגי או זולימה?
P pumpkin soup New member 13/7/07 #62 שאטנגי P: באתגר סופר- השמלת כיסא של נורה או השמלת תירס של אוסטין?
G Gali Girl New member 13/7/07 #63 ../images/Emo220.gif שמלת כיסא אתגר בננה ריפבליק של עונה 1 או אתגר מייסיס של עונה2?
O oFka7 New member 13/7/07 #64 בננה ריפובליק../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif אתגר הגראמי או אתגר כוכבת רוק?
R Red Shani New member 13/7/07 #65 אתגר כוכבת הרוק ../images/Emo47.gif אהבתי את כל התילבושות שהם עשו לזה =] (וד"א גלי, אתגר מייסיס היה בעונה השלישית..) באתגר השמלות גן(עונה2)- השמלה של דניאל או של קלואי?
אתגר כוכבת הרוק ../images/Emo47.gif אהבתי את כל התילבושות שהם עשו לזה =] (וד"א גלי, אתגר מייסיס היה בעונה השלישית..) באתגר השמלות גן(עונה2)- השמלה של דניאל או של קלואי?
G Gali Girl New member 14/7/07 #66 ../images/Emo220.gif קלואי, היא הייתה חדשנית אליסון או אלכסנדרה (בלונדי P
S shanchan New member 14/7/07 #67 אליסון! אני כ"כ התאכזבתי כשהיא הועפה, היא הייתה גרועה כמו החיים באותו פרק אבל לחלוטין ראיתי אותה בגמר. אוסטין או קיין?
אליסון! אני כ"כ התאכזבתי כשהיא הועפה, היא הייתה גרועה כמו החיים באותו פרק אבל לחלוטין ראיתי אותה בגמר. אוסטין או קיין?
O oFka7 New member 14/7/07 #68 אוסטין אהובייי../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif חנויות בדים: MOOD או F&S[אם אני זוכרת נכון]
אוסטין אהובייי../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif חנויות בדים: MOOD או F&S[אם אני זוכרת נכון]
G Gali Girl New member 15/7/07 #69 ../images/Emo220.gif MOODDDD בגלל ציטוט גאוני של ילד מהכיתה שלי- המורה לאנגלית- "מישהו יודע מה זה MOOD?" הילד- רגשי רוח! אנג'לה או וונדי ? P)
../images/Emo220.gif MOODDDD בגלל ציטוט גאוני של ילד מהכיתה שלי- המורה לאנגלית- "מישהו יודע מה זה MOOD?" הילד- רגשי רוח! אנג'לה או וונדי ? P)
M M r s P e p p e r New member 16/7/07 #71 אנג'לה ../images/Emo99.gif אני אוהבת את המשוגעת הקטנה [ה"זה או זה" שכתבתי מקודם ולא שמתי לב שהמשיכו פה - ] הקולקציה הסופית של דניאל או קלואי?
אנג'לה ../images/Emo99.gif אני אוהבת את המשוגעת הקטנה [ה"זה או זה" שכתבתי מקודם ולא שמתי לב שהמשיכו פה - ] הקולקציה הסופית של דניאל או קלואי?
O oFka7 New member 17/7/07 #73 מורגן חעחעXDDDD../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif חחחחחחח היא אדירההLOL דניאל פרנקו בעונה הראשונה או בשניה?[וואו החלטה קשה]
מורגן חעחעXDDDD../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif חחחחחחח היא אדירההLOL דניאל פרנקו בעונה הראשונה או בשניה?[וואו החלטה קשה]
4 4hilla4 New member 17/7/07 #74 עונה 2 כי בעונה 2 היה לו יותר זמן לדבר בשפת הפנטזיות, אני מתה על השפה הזאת!! נממ הדוגמנית של אולי? [נזרי] או הדוגמנית של דניאל? [רבקה]
עונה 2 כי בעונה 2 היה לו יותר זמן לדבר בשפת הפנטזיות, אני מתה על השפה הזאת!! נממ הדוגמנית של אולי? [נזרי] או הדוגמנית של דניאל? [רבקה]
N noy flat New member 18/7/07 #75 נזרי אהבתי את שתיהן אבל גם שתיהן היו עצובות כזה תמיד... אבל נזרי ממש-ממש יפה קלואי או דני?
F Fashion Slut New member 20/7/07 #79 ../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifאולי. אוסטין או אנדריי?
נ ניקולה 13 New member 20/7/07 #80 אליסון או אולי ......אליסון או אולי ....... אליסון לגמרי הייתי מאוד עצובה שאליסון הודחה כי העצובים שלה היו מיוחדים מאוד הפרק הראשון של עונה שנייה או הפרק הראשון של העונה השלישית ?
אליסון או אולי ......אליסון או אולי ....... אליסון לגמרי הייתי מאוד עצובה שאליסון הודחה כי העצובים שלה היו מיוחדים מאוד הפרק הראשון של עונה שנייה או הפרק הראשון של העונה השלישית ?