נייטוויש בעטיפה של ממתק

Blade Of Fire

New member
../images/Emo220.gifנייטוויש בעטיפה של ממתק ../images/Emo214.gif

פינת ההעטיפות השבועית:) ואחרי שהתחלנו שבוע שעבר עם AFF, הפעם סינגל שיצא בינו לבין אושנבורן, Passion And The Opera הסינגל מכיל את: 1. Passion And The Opera (single edit) 2. Sacrament Of Wilderness זו העטיפה--> ולשאלות: דרג את העטיפה: האם העטיפה קשורה לסינגל? לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? ובגלל שזה סינגל, נשדרג קצת את הפינה- הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים? יום טוב:)

Itay Simons

New member
להיות כנה? מעולם לא ראיתי את זה ../images/Emo2.gif

דרג את העטיפה: האם העטיפה קשורה לסינגל? האמת שאין לי מושג XD לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? שוב- אין לי שמץ :| האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? למען האמת, לא יודע. קשה לי קצת לחשוב על זה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בסינגל הזה...מה שכן? אהבתי את העטיפה, קשורה או לא. ובגלל שזה סינגל, נשדרג קצת את הפינה- הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים? אמממ...דווקא אהבתי את הבחירה הזו... מה שכן- יכל להיות נחמד להוציא את סטארגייזרס ולעצב עטיפה בהתאם

Blade Of Fire

New member
גם אני לא, אבל זה לא אומר

שלא מכירים את השירים... יכלת לשמוע את שניהם ולחוות דעה (אני בטוח שיש לך את שניהם מאושנבורן).

Liquid Dreams

New member
אממ..

זה לא ממש סינגל אם אני זוכרת נכון, סתם משהו פרומושונאלי. [לא שאני יודעת מה זה אומרXDD אבל שיהיה]

blacknwhite

New member
גם אני בחיים לא ראיתי את זה קודם../images/Emo12.gif

דרג את העטיפה: עטיפה יפה
אין לי כוח למספרים... האם העטיפה קשורה לסינגל? אממ.. לא? לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? הא? שום משפט, נראה לי.... האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? לא יודעת.. היא יפה מאוד אבל לא קשורה (מאוד) ובגלל שזה סינגל, נשדרג קצת את הפינה- הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים? לא יודעת... האמת שלא ידעתי שזה היה סינגל בכלל. חוצמזה, החלטות "שיווקיות" הן לא ממש התחום שלי... אבל זה שיר יפה, אז אולי לא. מצד שני, stargazers באמת יותר מתאים לסינגל ראשון נראה לי.

LadySilkworm

New member
אוקיי P:

דרג את העטיפה: 8 האם העטיפה קשורה לסינגל? לא P: לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? אין לי כוח לחפש.. האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? יאפ. בתור מפיקה הייתי מוציאה את stargazers ו devil and the seed dark ocean בתור סינגל ראשון, כי שניהם ממש מעולים ומשקפים את האלבום לדעתי. הייתי מעצבת עטיפה שיש בה תמונה יפה של אוקיינוס או תמונה של העולם, כי בשיר סטארגייזרס יש כמה מטאפורות לעולם, ליקום. וזהו. :)

ש נ י1

New member
העטיפה מתאימה להארי פוטר../images/Emo3.gif

דרג את העטיפה: 8-9 האם העטיפה קשורה לסינגל? אני אישית לא מוצאת קשר.. לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? לא יודעת
האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? נהה האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? Stargasers יותר מתאים לדעתי ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים? גרועה בזה

עונה:)

(גם אני לא ראיתי את זה אף פעם
). דרג את העטיפה:נמנמנ הייתי נותנת לה 8 מתוך 10. האם העטיפה קשורה לסינגל?לא. לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת?לא יודעת. האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה?כן. ובגלל שזה סינגל, נשדרג קצת את הפינה- הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים?מסכימה עם כל אלה שאמרו שסטארגייזרס יותר מתאים.

Super Alonit

New member
איזה יופי של פינה!:]

עונה:
האם העטיפה קשורה לסינגל? לא לפי מה שידוע לי... לא זכור לי אף ינשוף בליריקה (למרות שטאריה קצת דומה לינשוף, אבל לא נראה לי שזו הייתה הכוונה).
לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? בחיי שאין לי מושג... אבל היא סקסית להחריד
עושה לי אסוציאציות להארי פוטר.
האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? הייתי מחליפה את הפונט של 'Passion And The Opera', פונט מעפן ונדוש. ניתן לראות אותו הרבה בישראבלוג... (משפיל, אני יודעת) והייתי גם משבצת ינשוף עם מגילה באחד השירים, רק כדי שהעטיפה לא תהיה לגמרי תלושה מהמציאות.
ובקשר לעניין הסינגל וזה, זה לדעתי השיר הכי טוב באלבום- אם היו מוציאים שיר אחר בתור סינגל הייתי מתכחשת אליהם.
וכשאני שומעת Passion And The Opera אני חושבת על אממ... תשוקה ואופרה? אולי איזו זמרת אופרה סקסית או משהו תתאים יותר על העטיפה, אבל היי, זו רק אני. ~שורקת בתמימות~ ~סטרייטית~ (רק כדי שלא תבינו אותי לא נכון בטעות)

blacknwhite

New member
"זמרת אופרה סקסית"?

אם תחשבי על זה לעומק, יש מצב לא רע שיש אחת איפשהו בדיסק הזה...

ש נ י1

New member
נו זאתי..

שכחתי איך קוראים לה..... משהו עם ט' ור'... נו.... את יודעת.....

למעלה