נייטוויש בעטיפה של ממתק

ש נ י1

New member
טוב זה כבר עניין של טעם אישי../images/Emo3.gif

(ולאא אני לא מאלה שטוענים שהיא סקסית
)

ייאי. אני ../images/Emo9.gif

דרג את העטיפה: 6 העטיפה היא חלק נכבד מהעטיפה של הדיסק שממנו לקוחים השירים לסינגל, אבל לא משקפת בכלל את השירים שבסינגל ובטח שלא את הסינגל עצמוץ
האם העטיפה קשורה לסינגל? כמו שאמרתי למעלה - לא
לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? היא לא... אבל בקשר למה שאמרו מעליי... היא כן מתקשרת לשורות מהאלבום עצמו A snowy owl above the haunted waters Poet of ancient gods
האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אני חושבת שהייתי שמה עטיפה שהרקע שלה הוא שלג או אגם קפוא, ובמרכזה שני זאבים... רק בגלל המילים בsacrament of wilderness ובגלל שזה סינגל....
הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים? סינגל שלGethsemane עם השיר moondance בנוסף... ואת העטיפה הייתי עושה שמיים מלאי כוכבים וילדה קטנה שוכבת מלנכולית על האדמה... אחלה פינה עידן

lacrimosa girl

New member
וכמו שכולם כבר אמרו

דרג את העטיפה:
10, יפהפיה בקשר לעצמה :) האם העטיפה קשורה לסינגל?
פפפ, לא. קשורה רק לDATDDO, אבל שיהיה. מתאימה לאווירה הכללית של אושנבורן לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת?
NONE האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה?
כמובן...
בגלל שSOW הוא הסינגל הרשמי והכל, הייתי מעצבת את העטיפה בסגנון שלו [וגם קוראת לסינגל על שמו.] משהו באדום כהה שכזה עם שלג, מערות, הרים, מלאכים. ובגלל שזה סינגל, נשדרג קצת את הפינה- הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? ואם כן-איזה עטיפה הייתם מעצבים?
הייתי מוציאה את גתסמאן
וגם סוואנהרט האמת יכול להתאים. ומונדנס, כי הוא מדהים ומעולה להוציא בסינגל בכללי. הייתי מוציאה את כל האלבום בסינגל נו מה ;[ זה האלבום האהוב עלי ^__^

אני..

דרג את העטיפה:9 האם העטיפה קשורה לסינגל?לא ממש אבל היא יפה לאיזה משפט משני השירים התמונה מתקשרת? לאף אחד מהם האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה?לא כי היא יפה... ובגלל שזה סינגל, נשדרג קצת את הפינה- הסינגל הזה קדם לאושנבורן-האם אתם, בתור מפיקים, הייתם מוציאים שירים אחרים מהאלבום בתור סינגל ראשון? לא חושבת... אולי את סטארגייזרס..

למעלה