סיכומיישן

helush716

New member
../images/Emo220.gifסיכומיישן../images/Emo220.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מוצלח לכולם

^.^

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי במשחק של בית"רD: משהו רע שקרה לך השבוע:הפסדנו>< ^ היום הכי הכי של השבוע:רביעי שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69:שוטי הנבואה מוקי ומוש בן ארי - אלוהים סרט השבוע:החתונה היוונית שלי סדרת השבוע:בובות ספר השבוע:>< מאכל השבוע:שוקולד ושוב שוקולד מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:הואP: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:ממ לא זכור לי התחדשות השבוע: נעליים יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואלה אין אפ'חד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "חמש שניות ואז לצעוק יזונות!" XD תמונת השבוע: אני --> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פאנןP:

shelly malka

New member
בנק יהב תמיד היה תמיד יהיה הבנק של עובדי../images/Emo121.gif

+
המדינה בנק יהב.. איזה פרסומת חופרת >< " משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. הכרתי אנשים מדהימים :] משהו רע שקרה לך השבוע:*** [השם צונזר] הוא בן זונה D: ! היום הכי הכי של השבוע:שני&חמישי שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: Nirvana - in bloom ,YMCA ,Arctic Monkeys - Brianstorm סרט השבוע: אחי, איפה האוטו שלי? סדרת השבוע: ד"ר פלסטיק ><" . ספר השבוע:לא קראתי :ם מאכל השבוע: לא יודעת , איזה משהו שאמא שלי המציאה
, פאק זה היה טעים
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: מתן,חנינא ועוד..
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:"אני יותר חכמה ממך" אוויש תנוחי -_-' התחדשות השבוע: סיכות יציאת/בילוי השבוע:יום חמישיD: , מועדונית שאני מתנדבת בה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני , השיעור השלישי שלי בגיטרה בס 3: . ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יחתיכת בן זונה מפגר מז*** . DDD ::: תמונת השבוע: גאד איזה תמונה נסגדת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אש

shelly malka

New member
../images/Emo2.gif נהרס ההדגשה בסוף ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני , השיעור השלישי שלי בגיטרה בס 3: . ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יחתיכת בן זונה מפגר מז*** . DDD ::: תמונת השבוע: גאד איזה תמונה נסגדת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אש. D: *-*-*-*-*-*-*-*-*-* It's fun to stay at the Y-M-C-A. It's fun to stay at the Y-M-C-A. איזה שיר!@#$

just gaya

New member
אני שמה תמונה שלי וחוצמזה

עם היא אוהבת את התמונה למה לא?

למעלה