סיכומיישן

מסכמשת...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קריון ביום חמישי בערב וירדתי 2.600 ק"ג!!
משהו רע שקרה לך השבוע: לא נפגשתי עם אגמוני בסוף
היום הכי הכי של השבוע: היום!
שיר השבוע של ביט 69: כמו שלך[זה בדיוק היה ברדיו
] שיר השבוע לא של ביט 69: יוצא לאור סרט השבוע: 27 שמלות סדרת השבוע: האי ספר השבוע: ספר לשון
מאכל השבוע: תפוח מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: פיצ
וטול
הדבר הכי יפה שאמרו לכם השבוע: הוא: "את יודעת למה אני אוהבת אותך?" אני: "לא" הוא: "כי אני יודעת שאני יכול לתת בך אמון ושאם אני אגיד לך על משהו שהוא פרטי ושאני לא רוצה שידעו את זה את לא תגידי לאף אחד." התחדשות השבוע: תיק חדש
יציאת/בילוי השבוע: סרט אתמול בערב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את סער ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פגע לפטיש חתול בראש תמונת השבוע: האולסטר שלי אחרי שעתיים חלון ושעמום רב
אני צילמתי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבות

Xx MaayaN xX

New member
אה כוסעמק חשבתי ששל השבוע שעבר זה השבוע S:

קיצור אני ישים אותו שוב משהו טוב שקרה לך השבוע: היה אוכל נורמלי בבית!! משהו רע שקרה לך השבוע: המבחנים המזדיינים היום הכי הכי של השבוע: שישי! שיר השבוע של ביט 69: אללה חזרתי מעכשיו מההופעה אז נזרום עם כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: כלמיני שירי נוסטלגיה של בלינק סרט השבוע: almost famous סדרת השבוע: החיים הפשוטים ספר השבוע: --- מאכל השבוע: זיווה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: טל הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: חח לא יודעת התחדשות השבוע: חולצה חדשה של קוX! והם סטייל תקנו (= יציאת/בילוי השבוע: המסיבה הזאת היום בערב. היה סטייל דווקא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שההורים יחזרו כבר יביאו לי את האייפוד {= ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סתומי!! תמונת השבוע: >>> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סטייל

just gaya

New member
שונאת לישון!@#$%#

משהו טוב שקרה לך השבוע:ממ סושי,דנית
משהו רע שקרה לך השבוע:תעודות ממוצע 76
היום הכי הכי של השבוע:שישי(אבל רק בערב) שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות/כמו שלך<: שיר השבוע לא של ביט 69:save us-cartel וi wanna hold you-mcfly סרט השבוע:27 שמלות סדרת השבוע:האי ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:סושי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:דנית
ילדה כ"כ מדהימה,ועלמה כמובן שהכירה בנינו הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:המורה שלי עצבנה אותי בנוגע לתעודה..עזבו לא באמת חשוב לפה התחדשות השבוע:לא נראה לי שיש:) יציאת/בילוי השבוע:שישי בערב לקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:היום רמת אביב ובמשך השבוע תל אביב:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"תום אנס את נופר"XD עזבו לא תבינו תמונת השבוע:lol ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד+

black rock star

New member
איי וואנה הולד יו../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

בלייב זה נשמע יותר טוב. הם מאריכים את הסולו גיטרה בהתחלה, וטום צועק כמו אידיוט "וומבלי!"

Xx MaayaN xX

New member
חח את רצינית? מקפליי גרועים...

לדעתי בכל אופן... (ואל תתחילו לתקוף אותי עכשיו כי אמרתי לדעתי!)

just gaya

New member
כל אחד וטעמו יחיה מעיני:)

חוץ מהערסים בעבעבע מיזרחית דיכאון!@#$@!~ זין על כל זה חוצמזה הכל בסדר

וויהי.........:]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.אממ..קיבלתי ראש דשא!!!!111 משהו רע שקרה לך השבוע:קקי של ציון בפיזיקה
היום הכי הכי של השבוע:יום שני כמובן!
שיר השבוע של ביט 69:נמנמנממנמנממנמנמ...כמו שלך?D: שיר השבוע לא של ביט 69: הזה של בזק.."או או הכל בסדר.."
סרט השבוע:הסוד? סדרת השבוע:האדומות.הרצתי שעות את זה ב-VOD ספר השבוע: The Hairless Mexican מאכל השבוע: שוקופאי.3> מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: מישהו כוסון על
[כאילו שאתם לא יודעים מי זהP:] הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:"מי נוסע בקווים?רק אורן" XDDDDD סטגדיש. התחדשות השבוע: קלסרים חדשים?D: יציאת/בילוי השבוע: יום ראשון נדמה לי..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלווווווום,אממ אולי למסיבה יומשישי אבל לא יודעת עדיין. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מי נוסע בקווים?רק אורן"XDDDDDDD סטגדיש כפול! תמונת השבוע: אין משהו מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבות?:)

tal iero

New member
מסכמת=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ 20שקל מההתערבות עם ניצן
משהו רע שקרה לך השבוע:לא יודעתת
היום הכי הכי של השבוע: כולם=] שיר השבוע של ביט 69: השיר שבהופעה... בוידאו בשוקס שיר השבוע לא של ביט 69: scream, aim, fire של בולט=] סרט השבוע: נאממ.. ראיתי פעם עשירית או משו כזה את השמועה אומרת ש סדרת השבוע: לא יודעת ספר השבוע: אין... זה מזכיר לי שצריך לעשות עבודה בספרות..
מאכל השבוע: אייסקונפקט!!@#$%^&*
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:שאול חח=] הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אני קצת סנילית בזמן האחרון... התחדשות השבוע: 2 חולצות מפול אנד ביר, 2 חולצות מטיאןטי, 20 שקל מניצן יציאת/בילוי השבוע: כרמיאל :| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שוםדבר מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני סנילית.. =/ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טו אובב שב"ש

דוד שלי זה אלכס מהישרדותתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חהחה נכון שזה גרם לכם להיכנס? P: משהו טוב שקרה לך השבוע: המורה אמרה שאני מצוינת חחח משהו רע שקרה לך השבוע:הייתי חולה -_- היום הכי הכי של השבוע:היום D: שיר השבוע של ביט 69: כמו שלך שיר השבוע לא של ביט 69:היי ג'וד של הביטלס כמו שבוע שעבר:p סרט השבוע:המחזמר אנני
כמה פעמים ראיתי את זה ואני עדיין חולההההההה על זה. סדרת השבוע:מש' סימפסון ספר השבוע:החיים על דלת המקרר :( מאכל השבוע:אווו בלינצ'ס D: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:חח מיכצ'סססססס הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:מיכלי,את מצויינת! התחדשות השבוע: כלום P: יציאת/בילוי השבוע:ברמצווה לבנדוד שלי ופגשתי את לכס והוא שיחק לי עם הקוקו.יותר נכון-רקד איתו. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אמא! אני ואבא הגענו למסקנה שאני חייזר." תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי D: שבועון טוב D:

helush716

New member
come with me, baby it's better this way

משהו טוב שקרה לך השבוע: המבחנים עברו טוב, הכרתי עוד כמה ח'ברה נחמדים מהשכבה שלי, קיבלתי תעודת זהות
, יש תאריך לחתונה של בת דודה שלי ושל החבר המקסים מקסים שלה =P והחברים.. כמו תמיד - כייף שהם פה
משהו רע שקרה לך השבוע: כאבי בטן איומים, גיליתי שעשיתי טעויות ריכוז מטומטמות בחלק מהמבחנים ולא היה לי זמן פשוט לכלום
היום הכי הכי של השבוע: ראשון שיר השבוע של ביט 69: נמאס ( אבל כ"כ..
) שיר השבוע לא של ביט 69: cartel ו - dead poetic תמיד עושים לי את השבוע
סרט השבוע: אין זמן =S סדרת השבוע: הישרדות ספר השבוע: לא השבוע אה? =/ מאכל השבוע: לביבות גבינה או כמו שאמא אומרת "גביניות"
יאמ יאמ מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: החברות, השיעורים המצחיקים בבי"ס ופפסי מקס
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אני אוהבת לדבר אנגלית אז בשיעור אנגלית כשאני עונה למורה באנגלית כולם עושים פרצוף
not nice התחדשות השבוע: שבוע הבא אני כנראה מקבלת וואטר פרוף - סוג של אמפי 3 שעמיד במים וספסוף אני אוכל לשמוע מוזיקה כשאינ שוחה.. המכשיר הזה עומד לחולל שינוי משמעותי בחיים שלי
נאא.. אבל הוא ישדרג
יציאת/בילוי השבוע: לא יצאתי השבוע ובטח גם לא בשבוע הבא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את כל המבחנים האלה.. דאמ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המורה לספרות קראה לי "סולי" במקום חלי.. לא יודעת מאיפה זה בא אבל נו.. עכשיו כולם קוראים לי ככה..
but I like it
תמונת השבוע: לא הפעם.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עמוס ושגרתי

נעומימי

New member
סיכום../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שחייכתי סוף סוף..
משהו רע שקרה לך השבוע: שחשבתי עליו הרבה, ושהיה לי רע
היום הכי הכי של השבוע: יום רביעי שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: Don't Let Me Down סרט השבוע: "הסופר אקסית שלי." ~כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בשישי בערב~ סדרת השבוע: הפמלייה. ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא. מאכל השבוע: תותים
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: דר
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "למה אני לא בגיל שלך?" התחדשות השבוע: אין. יציאת/בילוי השבוע: לא היה =\ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לגמור את הסרט בתקשורת ולהתחיל מד"א. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ביום חמישי יש לך יום הולדת." "באמת? לא זכרתי." תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: משתפר.
שבוע מוצלח לכולם

S p r i n g B

New member
פהלהלהלהלהלהלה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל מיני.... משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל היום הכי הכי של השבוע: אממ אולי שישי או שלישי או ראשון
שיר השבוע של ביט 69:חומרים רטובים שיר השבוע לא של ביט 69: נפוליאון - יוני בלוך
סרט השבוע: thirteen ונסיכת הקרח... ראיתי היום
סדרת השבוע:--- ספר השבוע:--- מאכל השבוע: אוראו עם גלידת וניל!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: היו מספר דברים...
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: --- התחדשות השבוע: אדיו חדשות (מדהימות!!!
עזבו יש לי שריטה בקשר לנעליים), צעיף וסוף סוף: הדיסק של קיובן בי
יציאת/בילוי השבוע: עם חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בלט ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בלט זה לא דמוקרטיה, זה דיקטטורה. ואני השליטה! *צחוק זדוני* למורה שלי יש יציאות
תמונת השבוע: קיובן
מישהו הבין מה היא רואה במסך הורוד? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

dweck2k

New member
היא רואה את הלוגו של קיובן בשמיים

וזה הסימן שלהם להפוך לסופר גיבורים. דוויק

למעלה