איזה כיף! מעניין באיזה יום זה ייצא...
P pRimaVeriTaVIV New member 29/1/10 #32 אוי. רק עכשיו הבנתי! חשבתי שהיא שואלת ברצינות (בעצם...זה היה ברצינות?) אבל עניתי בלי קשר לשם של הסינגל לא חשבתי על זה בכלל
אוי. רק עכשיו הבנתי! חשבתי שהיא שואלת ברצינות (בעצם...זה היה ברצינות?) אבל עניתי בלי קשר לשם של הסינגל לא חשבתי על זה בכלל
S shay keran21 New member 28/1/10 #16 איזה כיף!!!!! לפי דעתי ממהרים מדי בין הצאת סינגל לסינגל..אבל זה מצוין!!!!! אני בהחלט מסוקרן לשמוע... ומזתאומרת אריק כתב את הדיסק?הוא הפיק אותו?! לא ממש הבנתי... ושיהיה בהצלחה...מקווה שייצא ביום ראשון..חיחיחי אין עוד הרבה זמן....
איזה כיף!!!!! לפי דעתי ממהרים מדי בין הצאת סינגל לסינגל..אבל זה מצוין!!!!! אני בהחלט מסוקרן לשמוע... ומזתאומרת אריק כתב את הדיסק?הוא הפיק אותו?! לא ממש הבנתי... ושיהיה בהצלחה...מקווה שייצא ביום ראשון..חיחיחי אין עוד הרבה זמן....
P pRimaVeriTaVIV New member 28/1/10 #17 אריק כתב והלחין את הסינגל בלבד ורד התבלבלה מעט. זאת לא אשמתה, זה המרווח בין ההופעות
V veredmp New member 28/1/10 #18 כן, יש לי כאבי גמילה ../images/Emo3.gif אני צריכה הופעה לוורידים וכמה שיותר מהר. יאללה, עוד שבועיים למנאייק
כן, יש לי כאבי גמילה ../images/Emo3.gif אני צריכה הופעה לוורידים וכמה שיותר מהר. יאללה, עוד שבועיים למנאייק
S shay keran21 New member 28/1/10 #20 תודה לך...מעניין אם השיר "הוכחה" באמת אמיתי כמו שנאמר פה....ימים יגידו...
B BRANGELINA New member 28/1/10 #23 איזה כיףףףףף כבר בא לי שיצא האלבום.. ממזמן לא קרה משהו משמעותי וגדול ששוה להתרגש בשבילו
א אורישקי New member 30/1/10 #33 וואוו איך אני מחכה ליפ השמועות אמור להיות אחד הטובים שלה אי פעם,ותמיד הסינגל השלישי שלה מעולה אז נקווה שגם הפעם
וואוו איך אני מחכה ליפ השמועות אמור להיות אחד הטובים שלה אי פעם,ותמיד הסינגל השלישי שלה מעולה אז נקווה שגם הפעם