../images/Emo220.gifסקירה: MYV☆POPS../images/Emo220.gif - רקע
זוהי סקירה יחסית ארוכה, נא לא להגיב עד שאסיים לכתוב אותה (כ-6 הודעות)
זוהי הפעם הראשונה שאני מסקר דיסק כלשהו. או מוזיקה בכלל. כך שאל תתפלאו אם אני נשמע לכם מוזר כאן, או לא צודק.
אבל, אתם תכבדו את הדעה שלי כמו שאני מכבד ואכבד את הדעה שלכם. נכון? נהדר!
כל הדבר הזה נכתב בזמן ה*לילה*. כך ש..אני לא אהיה מופתע אם אני אקום בבוקר ואתחרט ששלחתי את זה בכלל. תודה. ^^;
רקע על מיאבי עצמו (במידה ואתם לא מעוניינים בכך, גלגלו למטה. ברצינות) מיאבי (Miyavi \ 雅-miyavi-) נולד ב-14 בספטמבר 1981 בהיוגוקן, יפן. עובדות רנדומליות קצרצרות על מיאבי () סוג דם: AB (בעבר, כשהיה חלק מהלהקה Dué le quartz, טען שהוא ABC. פסיכי Oם). () מזל: בתולה (כמה משעשע XD). () נטיות מיניות: אוקיי. זאת שאלה שמציקה להמון אנשים. אז תראו, הומו הוא *לא*. חחחבבבללל, פאנגירלס. XD ממחקר שערכתי, מיאבי הוא *סטרייט*. הנשיקות שהוא מבצע על הבמה עם בנים הם רק לשם השואו ולהרמת הצרחות באולם הנתון (וזה עובד נפלא). מטבעו, מיאבי גיטריסט. נכון להיום, הוא מנגן בגיטרה כבר 11 שנים (אם תעשו את החשבון, הוא התחיל בגיל 13), השנה המספר יתחלף ל-12. מיאבי התחיל את הקריירה שלו בלהקה Dué le quartz (מרגע זה DLQ) - להקת ויז'ואל קיי עצמאית שהתפרקה ב-2002. כשלקח חלק ב-DLQ, מיאבי נשא רק את השם Miyabi \ 雅 (שאומר "אלגנטי"). את דרכו כאמן עצמאי, התחיל מיאבי בשנת 2002 מייד עם התפרקות DLQ. ב-31.10.2002 שוחרר האלבום הראשון שלו, 雅-gagaku-楽. סגנון המוזיקה שלו השתנה מאוד עם שיחרור האלבום בהשוואה ל-DLQ, וזרם ענק של מעריצי הלהקה, שזרעו תקווה במיאבי (אשר בשבילם, המשיך את דרכה של DLQ בצורה מסוימת) התאכזב מאוד לחזות בשינוי הגדול. אבל מעריצים חדשים וטריים תפסו את מקומם, ונוצר למיאבי פאנבייס לא רע בכלל. מיאבי המשיך עם עוד אלבום נוסף, ו-7 סינגלים בתור לייבל עצמאי. מדובר באלבום 雅-galyuu-流, ובסינגלים הבאים:
1. 死んでもBoogie-Woogie★ \ shinde mo Boogie-Woogie★ 2. POP is dead★ 3. ジングルベル(仮)☆ \ jinguru beru (kari) ☆ 4. 自分革命-2003-☆ \ jibun kakumei -2003-☆ 5. tariraritarara♪☆ 6. Coo quack cluck-ク・ク・ル-☆ \ Coo quack cluck-ku*ku*ru-☆ 7. あしタ、元気二なぁレ。 \ ashita, genki ni naare.
זמן קצר לאחר שהוציא את "ashita, genki ni naare", מיאבי סוף סוף נפרד מהלייבל העצמאי שלו (PSCompany), והצטרף ל-Universal J - מייג'ור לייבל. את מיאבי עדיין המשיכו לנהל PSCompany, אך חלקם בהפצת הדיסקים תם. בסוף 2004 מיאבי הוציא את דיסק המייג'ור הראשון שלו - ロックの逆襲-スーパースターの条件-/21世紀型行進曲. זהו הדיסק הראשון של מיאבי שהתחיל במסורת ה-Type A \ Type B \ Type C שמלווה את מיאבי כבר ברוב (אמ, כן, לא כולם) הדיסקים האחרונים שלו. Type A כוללת DVD עם ה-PV של הטראק הראשי בהוצאה, בד"כ גם גרסה מיוחדת של השיר בתור טראק שלישי. Type B כוללת DVD עם ה-PV של הטראק המשני בהוצאה, בד"כ גם גרסה מיוחדת שלו בתור טראק שלישי. Type C לא כוללת DVD, אך כוללת טראק שלא נמצא בשתי הגרסאות הקודמות. את אלבום המייג'ור הראשון שלו, מיאבי הוציא ב-1.6.2005. לאלבום קוראים 雅-miyavizm-主義. שלל סינגליו של מיאבי תחת מייג'ור לייבל:9. Freedom Fighters-アイスクリーム持った裸足の女神と,機関銃持った裸の王様- \ Freedom Fighters-aisu kuriimu motta hadashi no megami to, kikanjuu motta hadaka no ousama- 10. 結婚式の唄/Are you ready to ROCK? \ kekkonshiki no uta / Are you ready to ROCK? 11. セニョール セニョーラ セニョリータ \ senyooru senyoora senyoriita 12. Dear my friend-手紙を書くよ-/愛しい人 \ Dear my friend -tegami wo kaku yo- \ itoshii hito 13. 君に願いを \ kimi ni negai wo
ועכשיו.. ב-2.8.2006. נכון חברים, זה קרה שלשום. נכון נכון, ענת פתחה על זה שרשור. מיאבי הוציא את אלבום המייג'ור השני שלו (סוף סוף!), MYV☆POPS. וזה האלבום המסוקר, כמובן. בנוסף לכך, כבר הוכרז למיאבי אלבום שלישי שייצא בספטמבר, בשם 雅-みやびうた-歌~独奏 (miyabi uta ~ dokusou). על MYV☆POPS בקצרה אלבום זה נועד לתעד את עבודתו של מיאבי בזמן האחרון, לכן רוב הטראקים שנמצאים בו הם סינגלים ששוחררו בעבר. באלבום ישנם 3 שירים שלא שוחררו בעבר בסינגלים, כאשר אחד מהם כבר הושמע ב-LFX (תוכנית רדיו אונליין יפנית שבעבר אירחה את מיאבי כל שבוע). רשימת הטראקים באלבום המדובר:1. Are you ready to ROCK? -Rhythm Battle MIX- 2. 結婚式の唄-with Band Ver.- (ブックレット表記は「結婚式の唄」のみ) \ kekkonshiki no uta -with Band Ver.- (bukkuretto hyouki wa 「kekkonshiki no uta」 nomi) 3. セニョール セニョーラ セニョリータ \ senyooru senyoora senyoriita 4. Gigpigブギ \ Gigpig bugi 5. Dear my friend-手紙を書くよ- \ Dear my friend -tegami wo kaku yo- 6. 愛しい人 (ベタですまん。)-2006 Ver.- \ itoshii hito (beta de suman.) -2006 Ver.- 7. 君に願いを \ kimi ni negai wo 8. We Love You ~世界は君を愛してる~ \ We Love You ~sekai wa kimi wo ai shiteru~ 9. ピースサイン \ piisu sain 10. 俺達だけのファイティングソング (通称:ネバギバ) \ oretachi dake no faitingu songu (tsuushou: nebagiba)
האלבום יצא בשתי גרסאות: גרסת CD גרסה רגילה, מקבלים את ה-CD, ובנוסף יש פריט בונוס אם הדיסק נקנה ב-First press. גרסת DVD מקבלים את אותו ה-CD מהגרסה הרגילה, בצירוף DVD המכיל סרט דוקומנטרי על השנה שמיאבי עבר, "butai ura subete omiseshimasu" ("אראה לכם את כל מה שקרה מאחורי הקלעים"), ופריט בונוס אם הדיסק נקנה ב-First press.